מחפש משהו להכין

elhay hanan

New member
מחפש משהו להכין

אני בסך הכל ילד קטן בן 12 ואני מת על בישול אני מחפש משהו טעים ומתוק משהו שלא צורך עירבוב במיקסר ולא בישול ומתאים ליום הולדת של אמא שלי

kittiecat86

New member
ממליצה לך בהרבה חום ../images/Emo65.gif

את: עוגה כושית מאת: פירגה יש תבנית מיוחדת חד פעמית הכי הכי מתאימה 30X22. או עגולה קפיץ מס' 24. המצרכים: כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן 2 כוסות מים רותחים לציפוי: ציפוי: מיכל שמנת מתוקה – אפשר פרווה 100 גרם שוקולד מריר אופן ההכנה: מערבבים הכל היטב למעט המים, מוסיפים מים רותחים מערבבים הכל לבלילה דלילה - לא להוסיף קמח. אפשר לתבל בכף רום\קוניאק\ליקר ציפוי: מחממים שמנת לסף רתיחה, ומכבים להבה. מכניסים קוביות שוקולד ומחכים דקה. מערבבים ויוצקים חם , על עוגה חמה. העוגה מתמלאת עד גדותיה ברוטב שוקולדי. לחכות כמה דקות עד שכל הרוטב יחלחל פנימה, לקשט בסוכריות או שוקולד צ'יפס ואז להכניס למקרר. מזל טוב

pirge

New member
זה ילד בן 12,לכן, יש בעיה באפיה,ביש

בישול וטיגון....

kittiecat86

New member
אוחחח נכון איזו ../images/Emo163.gif אני

מה קורה לי? חחחח
בחיי שלא עולה לי כלום לראש... פירג'וש מה איתך?

tamarhp

New member
אפשר בלי הקצפה :)

חצי ק"ג ביסקוויטים מעט חלב בצלחת - או יין לתערובת: 750 גר' גבינה לבנה חצי כוס סוכר 1/4 כוס חלב קצת רום, וניל אינסטנט פודינג וניל מערבבים את הגבינה, הסוכר, החלב, הרום-וניל וכ-4 כפות אינסטנט פודינג וניל לתערובת. טובלים את הביסקוויטים בחלב (לא להשרות אותם! רק טבילה קלה), מסדרים ב3 שורות צמודות בתוך תבנית. מורחים חצי מהתערובת על הביסקוויטים. מסדרים עוד שכבה של 3 שורות של ביסקוויטים טבולים (לטבול ומיד להניח), ועליהם את החצי הנותר של התערובת. אופציה א': לסדר שכבה נוספת של ביסקוויטים ולצפות בקרם שוקולד. אופציה ב': את כל הנ"ל לעשות על גבי נייר אלומיניום גדול. אחרי שסיימנו - נרים את שני קצוות הנייר מימין ומשמאל בזהירות כך שהטור הימני והשמאלי יתרוממו - ונצמיד אותם אחד לשני כך שתצא עוגה משולשת. מכניסים למקרר כדי שיתקשה קצת, ואח"כ מורידים את הנייר מהצדדים ומצפים בקרם שוקולד.

עוגת גלידה

מצרכים: 1 עוגת הבית בטעם שוקולד 1 גלידה בטעם שאוהבים 1 סירופ שוקולד תוספות אם רוצים: אגוזים מסוכרים קצוצים, סוכריות לעוגה, פצפוצי שוקולד להכנת העוגה: לפרוס את העוגה לרוחב ככה שיצאו 3 שכבות לרכך מעט את הגלידה. לשים שכבה אחת של העוגה בתבנית יפה/מגש , עליה לפזר סירופ שוקולד ועל זה למרוח שכבה נדיבה של גלידה לשים מעל שכבה נוספת של העוגה, שוב סירופ שוקולד, שכבה נדיבה של גלידה, לכסות בשכבת עוגה אחרונה ולפזר סירופ שוקולד. לקשט אם רוצים ומייד להכניס למקפיא. להוציא מהמקפיא כרבע שעה לפני שאוכלים. יומולדת שמח לאמא ובהצלחה!

kittiecat86

New member
רקדנית ../images/Emo24.gif איזה רעיון חמודי ../images/Emo9.gif

אפילו קטנטנים יכולים לעשות את זה...
על המתכון

למעלה