מחפש מקום מבודד

roystu

New member
מחפש מקום מבודד

פעם ראשונה שלי פה אז שלום לכולם. אני סטודנט ועוד מעט יגמרו הבחינות וממש בא לי למצוא מקום מבודד ולהתנתק קצת מהציוויליזציה - יש מקום כזה בארץ? :) רועי

../images/Emo6.gif כל הכבוד לשניכם.

לאיש הזקן שמצא מקום וירטואלי חסר ציויליזציה, כהגדרתו, ולמוטי, ששיתף איתו פעולה למען הסטודנט חסר תעודת מורה הדרך שאינו יכול להכנס לאותו מקום וירטואלי חסר ציויליזציה, המשתף איתו פעולה כדי להפוך פורום זה (שוב) למקום מתאים לשונאי ציויליזציה. ישר כח.

המלצות..

אז ככה, לא יכולה להבטיח שממש לא יחצו אותך מטיילים, ארצנו הקטנטונת מטויילת ברגל, עם רכבי שטח או אפילו באופני הרים. בכל מקרה. כשמגיעים לאתר אום אל קאנטיר המכונה גם קשתות רחבעם, פונים שמאלה לכיוון המעיין והקשתות, ממשיכים ועוברים שער בקר.כאן מתחילים לרדת בדרך פתלתלה לכיוון נחל סמך.ירידה של איזה שעתיים או 3 והגעת לגן עדן.אפשר להקים אוהל ליד הנחל או סתם בשק'ש.

לא לא, המקום הומה אדם

הגשר השחור (הסורי) על תעלת ההטיה שליד נחל סמך הומה אדם, בעיקר בשעות שעוד לא ממש חם, השכם ולפנות, בעיקר רוכבי אופניים וג'יפאים. בהמוניהם בסופי שבוע. כולל חלק ניכר ממארגני הרגולרים (טולים קבועים לקבוצות לפי שעות) שפועלים ברמת הגולן במרץ. לא נכון להישאר שם ללינת לילה בעיקר בכלל שיש הרבה מאד בעלי חיים שמנצלים את השקט שבלילה לטיולים ולשתיה. אני מתכוון בעיקר לחזירי בר ולזאבים ולהמוני תנים. מאחר שהמקום אינו גדול במיוחד הקמת אוהל שם גוזלת כמעט את כל השטח הציבורי ולכן גם זה לא יהיה מעשה ממש אדיב כלפי מטיילים אחרים. להבעיר שם אש מסוכן כי כבר היו שם שריפות סבך וזה יהיה חבל. לוקח לטבע זמן רב להתאושש מזה, אם כי לשריפות כאלו יש גם יתרונות. בקיצור, זה לא מקום לא ללינת לילה ולא להתבודדות.

למעלה