מחפש מקום אחר מאניגמה

פלוני 26

New member
מחפש מקום אחר מאניגמה

סורי שאני נשמע עצבני, פשוט כל פעם שאני צריך משהו מאניגמה אני חוטף את העצבים של הלייף.... פשוט גועל נפש המענה הטלפוני שלהם, לוחצים על 2 שזה ללקוחות ותיקים, ב-ח-י-י-ם אין מי שמרים את הטלפון, אני משאיר שם הודעות ולא חוזרים אלי לוחצים על 1 (לקוחות שאמורים להיות חדשים) אף אחד לא עונה לטלפון, מגיעים למענה קולי שמישהו לועס בו מסטיק (כןכן, שימו לב למי שלועס שם מסטיק בהודעה
) ראבק, כבר כמה ימים אני מנסה בכל 10 דקות במשך שעתיים ביום (כן, אני נחוש לדבר שם עם מישהו !!!) להתקשר אולי עכשיו יענו לי וכלום אני משאיר הודעות במענה הקולי, השארתי הודעות באתר, גורנישט, כלום, לא חוזרים ולא נעליים לצערי אני לא מכיר מקום אחר אז אני מתעקש ולצערי דווקא ד"ר אשמן אחלה רופא, אבל להגיע אליו צריך לעבור 10 מדורי גהנום אבל נשבר לי מלקלקל לי שבוע שלם בלנסות לקבוע אליו תור. נ-ש-ב-ר ל-י. מישהו מכיר מקום אחר

zivadina

New member
מקומות אחרים

יש המון מקומות אחרים, ואני מבקשת לא להפוך אותנו שוב לתיבת התלונות של אניגמה, רק מפני שד"ר מנור מייעצת כאן כבר שלוש שנים בהתנדבות. אנחנו צריכים להזהר בכבודה, אם אנחנו רוצים להמשיך ליהנות משרותיה המקצועיים שניתנים כאן בחינם. אני מעבירה לך את ספריית המטפלים שלנו, וממליצה לך לשאול גם בפורום "תמיכה למבוגרים ADHD", תוך ציון קופת החולים שלך. תוכל להתקשר לביטוח המשלים של הקופה שלך ולברר עם אילו מכונים הוא עובד. בהצלחה!

פלוני 26

New member
עם כל הכבוד, ויש כבוד למה מוחקים פה

הודעות על אניגמה
מישהו מקבל כסף פה על שמירת השם הטוב של אניגמה
הנהלת הפורום עושה דברים מבורכים וצריך להוריד את הכובע בפניכן, אבל הפעם אני אישית חושב שהגזמתן, אסור להתלונן על אניגמה
למה
ד"ר איריס מנור תיעלב
היא ילדה קטנה שזקוקה להגנה שלכן
(חשבתן אולי דווקא עדיף שתדע כמה לקוחות היא היתה יכולה להרוויח אם היא היתה יודעת את כל הטענות של הלקוחות הפוטנציאלים שלה
) בתי ספר, מקומות עבודה, קופות חולים ועוד היד נטויה זוכים פה לקיטונות של ביקורות אבל על אניגמה אסור
לא ברור לי. בכל מקרה כמובן שזו שכותכן הבלעדית למחוק פה הודעות ולקבוע את מדיניות הפורום וכמו שאני אומר אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן, ואתן דווקא מצליחות לרצות את הרוב רוב הזמן ועל כך תודה אמיתית. רק רציתי להביע את דעתי השונה ואני תקוה כי היא לא תמחק ואולי תגרום לכן לחשוב שנית על הנושא. בכל מקרה תודה על ההפניה לרשימת מקומות אחרים ועל ההסבר המפורט במסר על הנושא. יום טוב

עם כל הכבוד, גם רצוי לנסות להבין

לא. דר' מנור אינה זקוקה להגנתנו כלל. לא. איננו שומרים על שמו הטוב של מכון זה או אחר. אנו בכל זאת לא הכתובת לתלונות. מתוך כבוד רב לפועלה של דר' מנור בפורום הזה, אשר הADHD בדמה ונשמתה ופועלת כאן בהתנדבות מזה תקופה ארוכה, אשר עוזרת ועזרה כאן רבות- אנו מבקשים כי תלונות על תפקוד המכון יופנו אליה במסר אישי. אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן, רוב הזמן זו משאלת לב מבורכת, אך כן אפשר לשמור על היקר לנו. דר' מנור יקרה לפורום הזה, כמו כל איש מקצוע מהמומחים האחרים כאן.

למעלה