מחפש מקום אחר מאניגמה
סורי שאני נשמע עצבני, פשוט כל פעם שאני צריך משהו מאניגמה אני חוטף את העצבים של הלייף.... פשוט גועל נפש המענה הטלפוני שלהם, לוחצים על 2 שזה ללקוחות ותיקים, ב-ח-י-י-ם אין מי שמרים את הטלפון, אני משאיר שם הודעות ולא חוזרים אלי לוחצים על 1 (לקוחות שאמורים להיות חדשים) אף אחד לא עונה לטלפון, מגיעים למענה קולי שמישהו לועס בו מסטיק (כןכן, שימו לב למי שלועס שם מסטיק בהודעה
) ראבק, כבר כמה ימים אני מנסה בכל 10 דקות במשך שעתיים ביום (כן, אני נחוש לדבר שם עם מישהו !!!) להתקשר אולי עכשיו יענו לי וכלום אני משאיר הודעות במענה הקולי, השארתי הודעות באתר, גורנישט, כלום, לא חוזרים ולא נעליים לצערי אני לא מכיר מקום אחר אז אני מתעקש ולצערי דווקא ד"ר אשמן אחלה רופא, אבל להגיע אליו צריך לעבור 10 מדורי גהנום אבל נשבר לי מלקלקל לי שבוע שלם בלנסות לקבוע אליו תור. נ-ש-ב-ר ל-י. מישהו מכיר מקום אחר
סורי שאני נשמע עצבני, פשוט כל פעם שאני צריך משהו מאניגמה אני חוטף את העצבים של הלייף.... פשוט גועל נפש המענה הטלפוני שלהם, לוחצים על 2 שזה ללקוחות ותיקים, ב-ח-י-י-ם אין מי שמרים את הטלפון, אני משאיר שם הודעות ולא חוזרים אלי לוחצים על 1 (לקוחות שאמורים להיות חדשים) אף אחד לא עונה לטלפון, מגיעים למענה קולי שמישהו לועס בו מסטיק (כןכן, שימו לב למי שלועס שם מסטיק בהודעה