מחפש מציאות

מחפש מציאות

קטנוע סביר (אפי אם זקוק לתיקון קל שאינו מצריך ידע) במחיר מציאה -הפסד ,וכן קסדה סגורה במחיר טוב/או למסירה. פליז ! ! !

dan5677

New member
מחפש Tmax למסירה

או במחיר שאני יקבל עליו עודף ממאה. אבל שיהיה עם מושב אדום בלבד ורצוי עם ארגז. אבל לא מהזבלים האלה, רק ארגז גיוי. כמו כן תמסרו איתו איזה קסדת שואי או אראי... לא בשבת!

הביטובו שם???

הצ'תגעת? טוב שאמרת לי...אפילו לא שמתי לב...הוא שווה יותר מכל הקטנוע.... המקורי עדיין אצלך?

לא בטוח שהמקורי אצלי...

בטח שהוא שם. מה אני אעשה אותו ? בדוק עם חבורת המשיגנע שמסתובבים פה עם הסטייה (הברורה והמובנת) לווספות. אולי זה יתאים להם. אחלה שדרוג בשבילהם.
אם המקורי אצלי או לא... צריך לבדוק. יש סיכוי שכן. יש לי נטיה לאגור את הזבל הזה...

הייתי משוכנע שהורדת אותו...

אם אני לא טועה...הוא לא שלך...לא? תבדוק לי בבקשה אם המקורי אצלך... אני לא מאמין שאני "תקוע" עם הקטנוע הזה...פשוט חבל. ומשוגעי הווספות...תתחילו לברר אם הבולם מתאים לכם...בולם קידמי של ביטובו שמתאים לסקיפר 150(הדגם הישן כן?).

שלי ועוד איך...

היה אחד אחורי שהיה שייך לברווזים וחזר אליהם. האמת... הוא כבר לא שלי.
הוא שלך. אם אני לא טועה.... יא מסטול... אתה אפילו שיפצת אותו !

זהו,זכרתי

שמשהו היה שייך לברווז...חשבתי שזה הקידמי. והיחיד שטיפל בקטנוע הזה עד היום,לפחות מאז שהוא אצלי,זה אתה. אני הספקתי לרכב משהו כמו 1000 ק"מ לפני שעוד פעם שיגרתי ת'בוכנה לעולם שכולו טוב(אותו כביש כמו הטייפון,בערך אותו מיקום...רק צד שני של הכביש). ואם כבר,לדעתכם,אלו שכבר שיפרו משהו,האם למנועים מקוררי מים תהיה אמינות גבוהה יותר לעומת מנועים מקוררי אוויר? כלומר,האם מערכת המים ידעה לטפל בעודף החום שנוצר בעקבות השיפורים?

יש לך זכרון של ציקליד.

בוא נתערב שהבולם הקידמי עבר שיפוץ אצל אליהו... ואתה שילמת עליו... ממש בהתחלה. היתה פריצת שמן. בדוק מול ברווז... אני משוכנע שאני זוכר טוב... לגבי שאלתך... מניסיוני הצנוע... אין הבדל בנושא (מבחינת עמידות, לא ביצועים). שניהם אותו חרא.... אחרי שיפור המנוע לרוב האמינות יורדת... (יש מקרים שירידת האמינות "משתלמת")

שלילי שדוני.

אני אפילו לא יודע מי זה אליהו. ומעולם לא הגעתי איתו לברווז...אחרי השריפה אפילו לא הייתי בברווז. אני לקחתי אותו ממך אחרי שפירקת את האחורי(של ברווז כנראה)ובקושי נסעתי עליו מאז...לא זוכר שהיה אפילו צורך או דיון על לשפץ את הקידמי.יכול להיות שאתה שיפצת ואתה לא זוכר? ותגדיר משתלמת? תכל'ס הראנרים(לעומת השאר) עומדים יפה בשיפורים,מישהו מהמשופרים שאנחנו מכירים כבר שפך מנוע?

בשביל הספורט...

בדוק אצל אליהו (אלי ברדה) את המספר רישוי... ותאריך...
תראה אם יש כרטיס עבודה...לפי התאריך נדע. הראנר הוא בכלל דוגמה יפה להתעללות במנוע. רק דורש רענונים לשמן. חשבתי שאתה מדבר על שיפורים מקיפים לדו"פ. השיפורים של הראנר מרובע הפעימות די "מינוריים" יחסית למה שיש בשוק לדו"פים...

ייבדק.

לא אמור להיות בכלל שיוך שם בין הסקיפר לביני. וגם דיברתי על שיפורים מקיפים לראנר...על שיפורים בבכלל וגם לא ספציפית על הראנר. השיפור שאצלך בראנר הוא מינורי?נדמה לי שחוץ מהצתה החלפת בערך הכל,לא? מה בעצם הביא לתפיסתו של הסקיפר?חוסר בשימון(אני לא חושב...עם כבר היה עודף...מילאתי 3% בזמנו)או עודף חום? כי אם זה עודף חום...השאלה היא מערכת קירור מקורית יודעת להתמודד איתו?

למעלה