מחפש מערכת "ארגז חול"

skepper

New member
מחפש מערכת "ארגז חול"

שלום אני מחפש מוצר/ים שיהיה מותקן על מחשב והוא ישמש כחומת-אש, ANTI SPAM, ו- ANTI VIRUS, לארגון של 20 משתמשים, מישהו מכיר מוצר כזה? מישהו עבד עם מוצר כזה? רצוי חינמי (Linux?)

מול

New member
למה לא לקחת פשוט ... Linux

כמעט כל ההפצות של Linux מכילות את כל מה שאת/ה מבקש/ת .(אישית אני אוהב את CentOS ) המחיר הוא נע בין התמודדות עצמית עם הנושא ( כבר נאמר שבגוגל הכל נמצא ) ועד כמה מאות דולרים לאיש מקצוע שיעשה את זה .

skepper

New member
CentOS זה הפצה?

זה הפצה מוכנה? או מערכת שמוסיפים רכיבים? מה ההתרשמות שלך ממנה? מה היא כוללת? FIREWALL ? ANTISPAM ? ANTIVIRUS?

ezaton

New member
לא יודע...

חלונות זאת מערכת מוכנה? היא כוללת אנטיוירוס? אנטי-ספאם? חומת אש? סנטאוס היא פלטפורה. היא דומה במהותה לרדהאט, אך חינמית. היא מע' הפעלה, שעליה אתה יכול להתקין כלי אנטיוירוס, כלי אנטי-ספאם, וכו'. לפחות חומת האש היא מובנית. אגב, גם התקנת כלים שכאלו על הסנטאוס תהייה קלה למדי.

Rיקושט

New member
למה להיטפל לזוטות?

בקצה של הסוף, הבחור מבקש המלצה על הפצה שכוללת כבר כמה תוכנות "Out of the Box" כאשר היתרון בזה הוא שיש בדר"כ כלי אחיד לניהול של כל המרכיבים. לקחת איזה OS ולהתקין את הרכיבים לבד לא יהיה קל כמו הפצה יעודית לנושא. אני גם מחפש הפצה כזו שכבר כוללת את כל הbasic network parts כי נשבר לי כבר מלעבוד ישירות מול הiptables ומול הsendmail וחבריו.

ezaton

New member
הכלי האחיד הכי מוכר הוא

webmin אבל ב- 90% מהמקרים הוא ישבור לך את המערכת, כי הוא לא כלי טוב במיוחד. אז באה השאלה - האם אתה מעדיף כלי אחיד ולא טוב, או הכרות עם כלים יעודיים שעושים את העבודה. מה הבעיה שלך עם לעבוד מול iptables, אגב? מה הקשיים?

ezaton

New member
בעצם, יש, אבל עולה כסף

יש את ההפצה לטובת אבטחה, שאת שמה בדיוק שכחתי. עם כלי קונפיגורציה אינטגרליים.

מול

New member
תשובה קצרה : לא

תשובה ארוכה : CentOS או redhat או Mandrive או suse או כל הפצה מסוג זה הינם הפצות עם שמכילות גם מספר תוכנות פופולריות שמאפשרות את מה שביקשת ,אך יש לשבת וקנפג אותן. מצד אחד זה קצת קוץ בתחת עבור מי שלא מכיר את זה ,מצד שני הגמישות להקים את השרת בדיוק כמו בטעם בצורה שתרצה ,לדעתי,שווה את זה . יתכן כי אני בכלל לא קולע לכיוון שאתה מתכוון ותרצה יותר הפצה "אינסטנט" כגון clarkconnect .

dedge

New member
יש מוצר כזה.

קוראים לזה Trend Micro Client\Server Security For Small Buisness. אנחנו משתמשים בזה לחברה אצלנו - כ-50 משתמשים. בינתיים אני מאוד מרוצה.

למעלה