מחפש מסלולי שטח

אילתיKLE

New member
מחפש מסלולי שטח

מישהו יכול להמליץ לי על מסלול נוח לנסיעה של שבילים ל KLE באיזור הדרום
היי דרומה לאילת

gradar

New member
תהיה יותר ספציפי

מהיכן אתה מתחיל ולהיכן אתה נוסע? כמה זמן? כמה אופנועים?

אילתיKLE

New member
בינתיים לבדי

עוד לא ארגנתי חברים אבל לבינתיים רק לי יש באילת KLE עם צמיגי שטח ולא צמיגי כביש מה שמקשה על השותף השני והבודד שלי באילת לנסוע איתי בכלל מה אתה ממליץ כאשר היציאה היא מאילת ובכללי עד לאיזור כושי101

gradar

New member
לרכב בודד....

פשוט מאוד - לא רוכבים לבד !!! - ולא אספר לך על חבר שזחל לילה שלם עם שבר פתוח באזור הרי ירושלים..... בנס הוא עדיין עמנו. בכל זאת מיוטבתה עולים את מעלה שחרות (קל יחסית) חותכים לחיון עד לפארן ומשם לכביש הערבה. נחמד,עביר,מצויין לחובבי הדש-דש. ה-רדר טורבו 4 על 2

אילתיKLE

New member
תודה רבה

וכן... אני יודע את הסכנות שבלנסוע לבד... סיעתע המון ליחידת חילוץ של אילת... אני לא מתכוון להיות מחולץ שלהם. תודה רבה על היעוץ והכוונה
היי דרומה לאילת

BENG

New member
אני גר אומנם קצת צפונה אליך אבל

מגון השבילים באזורך הוא עצום כשאתה נוסע לכיון צפון בכביש העליון (לא דרך הערבה ) קצת אחרי הבסיס של המשטרה הצבאית יש שביל שמתחיל באילת ומגיע עד אשקלון אני לא יודע כמה האופנוע שלך בנוי לשביל אך המסלול בהחלט מאתגר כמו כן קצת אחרי יוטבתה לכיון כושי(5ק"מ אולי קצת פחות ישמסלול מדהים ביופיו שעובר בפארן וממשיך וחוזר לערבה (על אותו מסלול התקים לפני מספר שנים הארוע המוטוריהכי מדהים שנראה בישראל "ראלי הפרעונים וחוץ מזה תמיד תוכל לגשת לפקחים של רשות שמורות הטבע באזור ולשאול אותם על מסלולים אני בטוח שהם ישמחו לעזור תהנה

BENG

New member
כשאתה מוצאבן זוג לרכיבה או אם יש

קצת
ויצר הרפתקנות פשוט תצא מאילת תעלה על אחד השבילים ותתחיל לחקור את השבילים(רק אל תרד מהם)ותזהר לא לעבור בטעות את הגבול דבר שיכול לגרום לאי נעימוית
והכי חשוב שתהנה

אילתיKLE

New member
תודה

אני דיי חדש בפורום פה והתרשמתי רק לטובה מהיחס שכולם עוזרים אחד לשני תודה לכל העוזרים בדבר.
היי דרומה לאילת

למעלה