מחפש מסוק חשמלי

tzachw

New member
מחפש מסוק חשמלי

קודם כל אני מודה לכל החברה שענו לי ועזרו לי להגיע למסוק חשמלי מסוג לוגו אבל אני מחפש כלי יותר גדול, יותר לכוון 60 כי הלוגו עדיין קטן. אם ידוע למישהו על הסבת מסוק דלק לחשמלי או על חברה אמריקאית שמייצרת מסוק חשמלי עודה מאד על הפרטים שימסרו. תודה לכולם, צחי

אסף ו

New member
בקשר להסבות

אני לא מדבר מנסיון אבל ממה שקראתי מאנשים אחרים לא כדאי להסב מסוק דלק לחשמלי. ראיתי אתר של אחד שהסיב רפטור 60 לחשמלי הוא אומר שאם הוא היה מחבר פרופלור למרצפת בטון היא הייתה טסה יותר טוב... כי הם לא מתוכננים לעבוד עם חשמלי והם לא יטוסו טוב עם מנוע חשמלי. לכן אם אתה רוצה מסוק חשמלי לך על אחד שתוכנן במקור למנוע חשמלי ולא על הסבה.

tzachw

New member
LOGO 30

קודם כל תודה דני, אבל לפי מה שכתוב באתר של החברה כבר לא מייצרים אותו יותר וחוץ מזה הייתי מעוניין בחברה אמריקאית ולא גרמנית או ארופאית.

LOGO

אכן יצורו הופסק אבל עדיין מוכרים וחלקי חילוף יהיו עבורו. LOGO זה המסוק החשמלי המוביל בעולם היום ובגדול. לא חושב שתמצא משהו יותר טוב או בכלל אחר. דני

jeblesh

New member
נכון אבל

זה מעוד תלויי בתיסן\מסוק ראיתי המון מאמרים על הסבות של תיסנים ומסוקים לחשמלי אקרונית פאן פליי ודו קנפיים מתאימים יותר לחשמלי הם מסוגלים ליסחוב הרבה מישקל והפאן פליי מתוחננים ליהיות קלים ככה שהסבות מהתחום הזה מעולות בקשר למסוקים או קלים גדולים זה לא איהיה מוצלך יש תיסנים חשמליים יותר טובים מי התעומים שלהם על דלק!!! אבל זה תופס רק בתיסנים קתנים ביגלל שבקילים העיילה יתרון ה BEC משמעותי (מדובר על תיסנים של פחות מי מתר מותת קנף) וגם מנועיי דלק לא ממש יעילים שהם בגודל 0.09\0.06 בישויל להמיר קלי תעופה גדול איהיו לך 2 בעיות להיתמודד איתם מחיר המנועה איהיה גדול זמן התיסה איהיה קתן אים אתה רוצה ביצועים בתיסנים שממירים נהוג להוריד מישקל בימיוחד מהחלק הקידמי של הגוף כי הו לא עמור להיתמודד אים אותם הרעידות שהמנועה אוסה אבל במסוקים לא נירעה לי שהדבר אפשרי יתרון נוסף שיש למנועים חשמליים שאותו גם לא תוחל לנצל הו הגיר שגם ככה קיים בקיצור חשמלי ומסוקים לא מיסתדרים בייחד שמדובר על קלי גדול אים 2 דקות תיסה יספיקו לך זה בהחלת אפשרי לאסות המרה טובה אפילו טובה יותר מי הגירסה הבוערת... אבל זה יספיק לך??? מנועה שיסחוב 47 אמפר על 12 תאים בגודל של 1200 מילי אמפר שעה יתן לך קוחסוס אחד וישקול בערך 450-600ג"ר וירוץ על המקסימום קימאת 2 דקות וכול זה במחיר צנועה של מעל 900שח בערך אתה בטוח שאתה עדיין רוצה?

למעלה