מחפש מלונה

Yoav Michaeli

New member
מחפש מלונה

מעץ או מפלסטיק לכלבת אלסקן מלמוט (כלבים קטנים בקצת מרועה גרמני) בבקשה תעזרו לי למצוא תודה

Oogi

New member
מלונה מפלסטיק אינה מבודדת מקור

ואף עלולה לגרום למכת חום בקיץ, כך שפלסטיק מאוד לא מומלץ לכלבים ששוהים בחוץ. גם אני מחפשת לקנות מלונה מעץ לכלבה שלי, אך לצערי הרב כנראה שאין הרבה מקומות בארץ שבהם מוכרים מלונות כאלה. אני מצאתי מקום אחד כזה דרך האינטרנט, ואשמח לשמוע אם מישהו מכיר עוד מקומות.

miromiro

New member
מלונה מעץ-

אחרי שבניתי עשרים כאלו הפסקתי לספור, גשי לנגריה בואי עם מידות .בקשי שיבנה לך מלונה מעץ לבוד,שתהיה אטומה למים. זה אמור להיות זול יותר אפילו ממלונה מפלסטיק (חצי מחיר). לגבי הבידוד מהקור. מלבד מצעים שונים כדאי להניח את המלונה על משטח תעשייתי (ניתן למצוא כאלו באזורי תעשיה, אם הם מעט שבורים הם זורקים אותם) ההבדל בטמפרטורה יהיה משמעותי. למלונות מפלסטיק כדאי לעשות הצללה.

Oogi

New member
קיבלתי הצעת מחיר 600 ש"ח מנגר

למלונה מעץ לבוד ללא צבע במידות 100X75X60 ס"מ, עם גג שטוח נפתח. נראה לך מחיר סביר? זה יוצא בערך כפול מחיר ממלונת פלסטיק באותו גודל...

miromiro

New member
נשמע יקר מאד-נא צייני בדיוק

את עובי העץ (משנה מאד) ואת המידות בתוספת פרוט לאורך רוחב גובה. אוכל לאמר לך מה מחיר החומר ואת תעשי חשבון כמה צריכה לעלות העבודה. גג נפתח,הכוונה שהוא מונח מלמעלה ואפשר להרים אותו?

Oogi

New member
הממ, עץ לא מאוד עבה, בערך 15 מ"מ

גם לי זה נשמע יקר, אבל אין לי ברירה כי אין לי את המיכשור לחתוך לבד את העץ. מחיר החומרים הוא בערך 320+ ש"ח, 2 פלטות של עץ כזה (240 על 120 ס"מ) שעולות בסביבות 160 כל אחת + ברגים וכדומה. הגג אגב נפתח עם צירים. יוצא שהוא לוקח על העבודה בערך 250-300 ש"ח... נראה לך שאפשר למצוא משהו יותר זול? אוף, ממש לא מובן לי למה אף חנות לציוד חיות מחמד לא מחזיקה מלונות מעץ בארץ...

miromiro

New member
15 מילימטר זה לא ממש דק-

אפשר גם מפחות-אפילו 10מ"מ. למה הגג נפתח עם צירים? והאם יש לו שיפוע? מאחר והמלונה פתוחה מלמטה אין ממש צורך שגם הגג יפתח, אפשר להשעין אותה הצידה ולנקות\לאוורר. חוץ מזה לנגר עולות הפלטות הרבה פחות מאשר לך כך שהמחיר לעבודה נראה לי גבוה, איפה בדקת מחירים? עושה רושם ששווה לקנות מסור אנכי לחיתוך ובנות לבד. מלונות עץ- הייתה פעם חנות שמכרה ולא ביוקר,אולי "הגרעין"? אני אחפש קישור. ביי מאיר

Oogi

New member
תודה!!

אני צריכה לברר מה מידות המלונה הזאת, בתקווה שהיא תתאים. ואם יש לך עוד אתרים אני אשמח לשמוע עליהם...

xurix

New member
זה לא בדיוק נכון

רואה גרמני הוא בממוצע 60 בשכמות, מלמוט גם...

למעלה