מחפש מכשף/מכשפה

מוזלמן

New member
מחפש מכשף/מכשפה

שלום לכם כאן. אני מחפש מכשף או מכשפה היודע להטיל לחשים עם התמחות במגיה שחורה בעיקר. עדיף מישהו או מישהי שלא פוחד או חושש מכלום. וכמובן לא זבלני שכל. אלא מישהו אמיתי !!!!!!!!!!!!!!! מכירים ???????????????????????????????????

RainBird

New member
ברור שבתשלום אף "נשמה טובה" לא תקשיב לצרות של אחרים ותבזבז חומרים וזמן עבור אדם אחר בחינם.

זה לא ממש נכון לדעתי

מה לגבי שכר טרחה? ברצינות, זה קצת מגוחך. ככלות הכל זה לא רק חומרים אלא גם זמן, טרחה, מיומנות. דברים שלוקח שנים ללמוד. תשלום על חומרים זה רק אם הוא קונה חומרים ועושה הכל לבד.

תוםשפר

New member
אמממ, לדעתי זו חוויה וממילא אני יעשה כישוף

כדי לצבור ידע, אז למה לא לעזור.?

RainBird

New member
אתה אפילו לא יודע מספיק כדי לכתוב אעשה כישוף בצורה נכונה. אתה בטוח שאתה לא קורא לקטסטרופה פשוט ליפול עליך מהשמיים? אני הייתי צריך להתמודד עם אדמה חרוכה מספר פעמים בחיי.

תוםשפר

New member
גם לך ולארדן

לך- נכון, איש איש ודרכו.לא כפיתי עלייך את דרכי אמרתי אותם, לדעתי זהו מתרת הפורום לארדן- א. הסיבה שאמרתי "אם הייתי מאג" היא משמועתית כי אני לא ולכן אני לא עוזר למוזלמן ב. אני חושב שזה מגוחך פתטי חסר התחשבות ואפילו עוקצני לרדת על מישהו בגלל טעות לשון בפורום מאגיה. א- אם היינו בפורום שפות או עיברית אז סבבה אבל זה פורום מאגיה ב- כשאני כותב כאן אני לא מתרכז ב100 אחוז זה לא עבודה בלשון ג- זה גבל בלרדת עליי דבר שלדעתי לא מקובל בפורום, ז''א לא נפגעתי מתקנים אותי המון אבל אני בטוח שאם הייתי עולה חדש הייתי נפגע מעומק לבי ולא חוזר. ד- הייתי מציעה לאנשי תפוז לעשות מה שכל הפורמים החדשים עשו- אפשרות לעריכת ההודעה וציטוטה- לידעתך...

gwizard

New member
פה אני חייב להתערב

תום, חמודי, תקשיב לקולו של ההגיון פעם אחת. לא יורדים עליך בגלל שגיאות בעברית, אלא בגלל שאתה ילד עקשן שלא רוצה להקשיב לאלו שכבר עברו את מה שאתה עברת ומנסים ללמד אותך על סמך הטעויות שאנו עצמנו עשינו. אנחנו לא רוצים לראות אותך נפגע. אתה חייב להבין שאתה קופץ קדימה מבלי שלמדת את הבסיס וזה יכול להיות מסוכן. מסוכן לא רק לך, אלא גם לכל המשפחה שלך (אני מניח כי אתה עושה את הניסיונות שלך בבית). הקרנה אסטראלית וטלקינזיס זה חומר מתקדם מדי עבורך. תלמד קודם כל פיתוח מודעות עצמית, ויזואליזציה - תרגילים בסיסיים. תתרגל אותם לא פעם או פעמיים עד שאתה חושב שאתה מסוגל, אלא כל הזמן עד שאתה רואה שאתה מסוגל להצליח בתרגילים כל הזמן גם כאשר מעירים אותך משינה. רק בשביל לתת לך להבין איזו רמה נדרשת אני אתן לך תרגיל מתקדם בויזואליזציה. נסה לעשות אותו לפני כל שאר הניסיונות שלך. תוריד לך את התמונה הזו: http://darkwing.uoregon.edu/~sergiok/gifs/goghcordeville.gif עכשיו, הסתכל עליה וחרוט בזכרונך כל פרט ופרט. עצום עיניך ונסה לשחזר מזיכרון את התמונה. כמה שיותר פרטים כך יותר טוב. בצבע כמובן. לאחר שהצלחת (וזה יקח לך זמן), "נפח" את התמונה לראיה תלת מימדית כך שתוכל לראות את עצמך בתוך התמונה. לך לבקר בבית, טייל בשדות, עוף לשמים - אבל תשמור את כל פרטי התמונה בזכרון בכל רגע. עד שלא תוכל לבצע את התרגיל הזה בלשמות - אין לך מה לעשות עם הקרנה אסטראלית. אל תשקר לעצמך ואל תקפוץ קדימה. חלקנו עשינו את הטעות הזו ובזבזנו שנים בגלל הטפשות שלנו. ארדן גם דיבר על זה בזמנו. אני יכול להעיד על אותו הדבר. אם הייתי לומד בצורה מסודרת רוב הסיכויים שהייתי יכול לחסוך איזה שנתיים שלוש מהתהליך ולא לחזור אחורה אחר כך לבסיס. מקווה כי תתיחס לדברי בכובד ראש.

PurpleFilth

New member
מבלי לגרוע מדבריך או מכבודך,

אתה אפילו לא יודע מספיק בשביל לכתוב "בשלמות" כמו שצריך =]

gwizard

New member
אני יודע מספיק...

הבעיה מתחילה כאשר המוח חושב מהר יותר מהאצבעות

PurpleFilth

New member
כמו שאמרת,

זו דעתך האישית בלבד ואין לראות בה דעה מייצגת =]

תוםשפר

New member
אררר.... זה מגוחך!

אומרים שלכל אחד דרך משלו! זאת שלי, למה אתם תוקפים אותי רק כי אמרתי את דעתי לגבי האיש שמבקש עזרה?!?!? צר לי, אבל אלון למיטב ידעתך רציתי טלקינזיס לפני שנתיים אבל אמרתם לא, הקשבתי שנתיים של מדיטציה יומית ויזואליזציה פיתוח מודעות עצמית הגעתי לשלב שבו הרגשתי מוכן.... ועובדה שההצלחה הגיעה מהר...

gwizard

New member
תעשה מה שבראש שלך

אני הזהרתי כמה וכמה פעמים - שלא יגידו אחר כך שלא עשיתי את זה. יום טוב.

למעלה