פה אני חייב להתערב
תום, חמודי, תקשיב לקולו של ההגיון פעם אחת. לא יורדים עליך בגלל שגיאות בעברית, אלא בגלל שאתה ילד עקשן שלא רוצה להקשיב לאלו שכבר עברו את מה שאתה עברת ומנסים ללמד אותך על סמך הטעויות שאנו עצמנו עשינו. אנחנו לא רוצים לראות אותך נפגע. אתה חייב להבין שאתה קופץ קדימה מבלי שלמדת את הבסיס וזה יכול להיות מסוכן. מסוכן לא רק לך, אלא גם לכל המשפחה שלך (אני מניח כי אתה עושה את הניסיונות שלך בבית). הקרנה אסטראלית וטלקינזיס זה חומר מתקדם מדי עבורך. תלמד קודם כל פיתוח מודעות עצמית, ויזואליזציה - תרגילים בסיסיים. תתרגל אותם לא פעם או פעמיים עד שאתה חושב שאתה מסוגל, אלא כל הזמן עד שאתה רואה שאתה מסוגל להצליח בתרגילים כל הזמן גם כאשר מעירים אותך משינה. רק בשביל לתת לך להבין איזו רמה נדרשת אני אתן לך תרגיל מתקדם בויזואליזציה. נסה לעשות אותו לפני כל שאר הניסיונות שלך. תוריד לך את התמונה הזו: http://darkwing.uoregon.edu/~sergiok/gifs/goghcordeville.gif עכשיו, הסתכל עליה וחרוט בזכרונך כל פרט ופרט. עצום עיניך ונסה לשחזר מזיכרון את התמונה. כמה שיותר פרטים כך יותר טוב. בצבע כמובן. לאחר שהצלחת (וזה יקח לך זמן), "נפח" את התמונה לראיה תלת מימדית כך שתוכל לראות את עצמך בתוך התמונה. לך לבקר בבית, טייל בשדות, עוף לשמים - אבל תשמור את כל פרטי התמונה בזכרון בכל רגע. עד שלא תוכל לבצע את התרגיל הזה בלשמות - אין לך מה לעשות עם הקרנה אסטראלית. אל תשקר לעצמך ואל תקפוץ קדימה. חלקנו עשינו את הטעות הזו ובזבזנו שנים בגלל הטפשות שלנו. ארדן גם דיבר על זה בזמנו. אני יכול להעיד על אותו הדבר. אם הייתי לומד בצורה מסודרת רוב הסיכויים שהייתי יכול לחסוך איזה שנתיים שלוש מהתהליך ולא לחזור אחורה אחר כך לבסיס. מקווה כי תתיחס לדברי בכובד ראש.