מחפש מכשיר כף יד

DuDu007

New member
מחפש מכשיר כף יד

מכיוון שאין לי שום מושג בכלל במחשבי כף יד אני צריך את העזרה שלכם אז ככה אני מחפש המלצה למחשב כף יד שעיקרו יהיה ניווט! (נייד ולא מקובע) עד 2500 שקל ושהיו כמה דברים חשובים: 1. שאני לא אצתרך לשלם תשלום חודשי 2. שאני לא אצתרך להוסיף לו שום דבר (במידה וצריך להוסיף אז ש2500 יהיה הסכום הכולל את התוכנת ניווט) 3. במצב שנגמרת הסוללה שהזיכרון לא ימחק!!! 4. שהמכשיר לא יתבלבל בדרך ויהיה אמין 5. שהרמקול יהיה חזק 6. שיהיה מכשיר מהיר שלא איטי ולא יתקע 7. שיהיה קטן אם אפשר רק לדעת גם מה זה בלוטות' WI FI המון תודה מראש!!!!

mirimu

New member
תשובה

לגביי מכשירים הכי טוב תחפש ב ZAP לפי הקרטריונים שלך, ובלוטות' זה תקשורת העברת נתונים, ו WI FI זה אינטרנט אלחוטי... מקווה שעזרתי

ירון316

New member
אין חיה כזאת בתקציב הזה

רק תכנת הניווט עולה 1000-1200 שקל ומכשיר עם זיכרון לא מחיק משמעו מכשיר עם WM2005 ומכשירים בטווח המחיר הכולל שלך הם מכשירים עם WM2003 עם זיכרון שנמחק אחרי שהבטריה נגמרת. אם תתפשר על עניין הזיכרון, מיו 180 יכול לענות על הדרישות. WIFI ובלוטות' לא תמצא בו, אבל בשבילם תצטרך לחרוג מאוד מהתקציב.

DuDu007

New member
אוקיי תודה בקשר לMIO 310

המליצו לי על המכשיר mio 310 הבנתי שהוא מכשיר ניווט בלבד * המכשיר עצמו אמין? או שהוא מתבלבל בדרך עם ריסטים וכל זה??? * במכשיר הזה הזיכרון נמחק כאשר הסוללה נגמרת? * לכמה זמן הסוללה מחזיקה במכשיר הזה? * בשלב יותר מאוחר יהיה אפשר לעדכן את המפות במכשיר הזה??? המון תודה מראש!!!!

מתנדב

New member
אם אתה הולך כבר על מכשיר עם מערכת

סגורה (PND) אז אני יכול להמליץ לך דווקא על המכשירים של גלובאל סאט מכמה בחינות א. מסך גדול יותר ב. מסך בהיר יותר בשמש ג. רמקולים חזקים במיוחד ד. שירות מעולה, והרבה טוב יותר מהשירות של רונלייט שהם משווקים את ה mio ותאמין לי שבדקתי את השירות של 2 החברות האלה, ופשוט השירות של דיטק שהם משווקים את הגלובאל סאט זה שירות מעל ומעבר, והשירות הגרוע שבלתי מרונלייט לא משאיר טעם טוב מעבר לזה זה כבר ההחלטה שלך...

DuDu007

New member
המון תודה! תוכל להמליץ לי על דגם

כלשהו ממה שדיברת עליו? תודה מראש

מתנדב

New member
בבקשה, תוכל לקרא על המכשיר

כאן ועוד דבר שאתה צריך לזכור שעל ה mio 310 אין אפשרות לשים עליו מפות של אירופה אם תצטרך בעתיד

mkr

Member
אז ככה

הוא מכשיר ניווט בלבד ( + נגן מוזיקה וקצת משחקים) מכשיר אמין מאד, בהירות מסך טובה. לא "מתבלבל " ואין ריסטים זיכרון לא מחיק. שום דבר לא הולך לאיבוד. כמה שעות ברציפות. בכל מקרה, זהעם מטען למצית רכב+תושבת. אפשר לעדכן/להוסיף מפות.

למעלה