מחפש מכונית.......

אבנר.

New member
מחפש מכונית.......

משהו יודע על הצעה זולה למכונית פשוטה, אך במצב מכני טוב!!! ומחיר זול!!! -??! (מומלץ עם טסט)

אבנר.

New member
אפשר לקבל עוד פרטים על ההצעה

באיחוד על המחיר ועל מצב הרכב. תודה!!!

© DrorZi

New member
תבדוק מחירון

לא נתת תקציב רק אמרת זול ואמין, אז זה הדבר הראשון שחשבתי עליו ....
דרור זי שממליץ על יותר מידי יפניות לאחרונה

המטיייל

New member
תנסח שוב!!! סובארו = כלי רכב...

ולא מכונית. מכונית ע"ע אירופה וחלקים קטנים יפניים וגם קצת אמריקה. כלי רכב = סובארו, דייהו, יונדאי, מאזדות ממודלים שלפני 5 שנים, סובארו. ההבדל בין מכונית לכלי רכב הוא כמו ההבדל בין לנסוע ללנהוג.

אבנר.

New member
טוב, אז ככה......

נתפשר ונקרא לזה אוטו, אני מחפש אוטו זול מאוד (עד 5000 ש"ח) -ידני, במצב מכני טוב. -כך שלא יהיה יותר מדי טרנטה.... -יש הצעות?! -תודה! אבנר.

המטיייל

New member
אם לא משנה לך מאוד השנה...

והשוק אז לנצ´יה דלתא היא חדוות נסיעה אמיתית. בסכומים כאלה תמצא משהו בשנים 86-88, תלוי במצב. האוטו מצוין רק שיהיה מעל 1300. 5000 הוא סכום מאוד בעייתי.

zvit

New member
מכונית זולה

אפשרויות : חפושית, פורד פיאסטה, אסקורט, פיאט 127, ריתמו, רגאטה, סיטרואן BX, ויזה. פיג´ו 205 (מהצבא לשעבר אפשר לקנות במכרז ממשהב"ט ב-3000 ש"ח שנת 92, במצב סביר) בכל מקרה קח בחשבון שבטוח יעלה לך עוד כ-2700 ש"ח לשנה (חובה+צד ג´) וטסט עוד כאלף שקל (בשני תשלומים 500 כל חצי שנה) אם אתה רוצה שיעלה לך פחות, תנסה להפוך את הרכב לרכב אספנות (אם הוא משנת 71 ומטה) ואז עלויות בטוח והטסט יורדות משמעותית, אבל יש הגבלות מסויימות על תנועת הרכב בשעות העומס.

אבנר.

New member
עם הביטוח אני יסתדר......

יש לי חבר שהוא עובד מדינה ומוכן לחתום לי על תפסים -ואז אני זוכה לביטוח חינם!!! טסט זה לא מי יודע מה יקר וגם את רוב המכוניות מוכרים עם טסט! -אבל בקשר לכל ההצעות המענינות האלו -למי אני פונה?!

למעלה