מחפש מכונית {buggy} מחפש באגי חולות משומש או חדש במחיר סביר ענה ליצור קשר
B bananajoe New member 21/5/02 #1 מחפש מכונית {buggy} מחפש באגי חולות משומש או חדש במחיר סביר ענה ליצור קשר
ב בוסטר New member 21/5/02 #2 מכוניות טיסנים - ציוד חדש חברה זוכרים את החנות בחדרה ז"ל אז היום דיברתי עם הבחור והציוד עדיין אצלו מדובר במכוניות טיסנים והכל חדש במחירים מצויינים פרטים בהמשך יש מעוניינים תשאירו לי הודעות כאן בברכה גיא !
מכוניות טיסנים - ציוד חדש חברה זוכרים את החנות בחדרה ז"ל אז היום דיברתי עם הבחור והציוד עדיין אצלו מדובר במכוניות טיסנים והכל חדש במחירים מצויינים פרטים בהמשך יש מעוניינים תשאירו לי הודעות כאן בברכה גיא !
M Matan G New member 22/5/02 #9 גם אותי הוא לימד בכיתה ד´-ו´ בניתי דאונים וצרצר ובסוף הוא ברח ולא עמד בהתחייבויות שלו כלפי החניכים.. עדיין יש לי את החולצה של טיסניר
גם אותי הוא לימד בכיתה ד´-ו´ בניתי דאונים וצרצר ובסוף הוא ברח ולא עמד בהתחייבויות שלו כלפי החניכים.. עדיין יש לי את החולצה של טיסניר
A Afik Mazor New member 22/5/02 #11 הסיפור שלי בדיוק כמו שלך... הבחור הבטיח לי בננה, שלט, ומנוע שילמתי על הכל והוא נעלם... בננה קרובה קיבלתי ממנו...
הסיפור שלי בדיוק כמו שלך... הבחור הבטיח לי בננה, שלט, ומנוע שילמתי על הכל והוא נעלם... בננה קרובה קיבלתי ממנו...
ב ברק חבר New member 21/5/02 #4 אני מעוניין... יש לך איי סי קיו? אם לא אז תענה לי כאן בבקשה... בברכה ברק חבר