מחפש מישחק

lidor747

New member
מחפש מישחק

אני מחפש מישחק פעולה-יריות על מילחמת העולם השניה ועם אפשר לא CALL OF DUTI עכשיו אני מוריד את אחים לנשק עם יש לכם עוד מישחקים השמח להורדה או לשם המישחק

corvitol

New member
אחים לנשק

זה פעולה\אסטרטגיה זה לא שאתה קופץ ויורה

lidor747

New member
....

שנת יציאה: 2006 זאנר: אקשן / יריות מגוף ראשון / מלחמתי שרת: הורדה ישירה המשחק מיועד ל: PC (למחשב) תקציר: המשחק השני בסדרה, Brothers in Arm: Earned in Blood, ממשיך את עלילות יחידת הצנחנים ה-101 ודובק במציאות בצורה זהה ואותנטית אפילו יותר משעשה קודמו. חווה את המלחמה דרך עיניו של סמל ג`ו "רד" הארטסוק בעודכם מפלסים את דרכיכם באירופה הכבושה בצורה מדויקת כמה שאפשר, עם כלי נשק, רכבים ומקומות כפי שהיו בתקופת המלחמה. כשוטר מגוף ראשון (FPS) המשחק מציע חווית שחקן יחיד עוצר נשימה עם סיפור סוחף במיוחד, אך מצטיין גם במשחק מרובה משתתפים מהנה, עם מגוון אפשרויות, מפות ועוד.

InterCept

New member
יש לי אותו...

הגרפיקה גרועה יחסית, אבל ברגע שאתה מתרגל אליה המשחק נהיה דיי כיפי. ובאמת כמו שרן אמר זה יותר אסטרטגיה, אתה צריך לתת פקודות לחיילים שלך להגיד להם לאיפה ללכת ולאיפה לירות. המולטיפלייר אחד הגרועים שראיתי, בכל שרת נכנסים לא יותר מ- 4 שחקנים ויש מעט מאד שרתים במשחק הזה. זה משחק מאד ממוצע וסביר, ובאמת הקטע של החשיבה איך להגף את האויב ולאן לשלוח את החיילים שלך זה מה שעושה אותו לכיפי. וכמובן שמי שראה את המיני סדרה "אחים לנשק" של סטיבן שפיגלר יאהב את המשחק במיוחד כי זה אותם דמויות ואותם מצבים ולחימות בכללי.

lidor747

New member
יש מצב אתה מביא לי את ההורדה שלך

כי לזה שאני הורדתי יש סיסמה(לקובץ ראר) והיא לא רשומה

InterCept

New member
לא יודע...

את המשחק הזה ספציפית קניתי (היו לי איזה 200 שקל שלא ידעתי מה לעשות איתם
) בכל מקרה תוריד רק מביטורנט ובכל ההורדות של הטורנטים כתובים הסיסמאות אם יש כאלה.

lidor747

New member
יש עם זה בעיה

אין לי מושג מה זה טורט ומה עושים עם זה

lidor747

New member
זה מישחק על הזמן שלנו

אני רוצה על מילחמת העולם השניה

אני יודע בגלל זה עשיתי סימן שאלה

אבל זה משחק טוב חח למה דווקא מלחמת העולם?

lidor747

New member
תודה רבה + ההורדה למי שגם רוצה

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?p=3003791 והשמח לעוד מישחקים בסיגנון

razaR2

New member
אני לא בטוח

אבל אני חושב ש battlefield זה משחק על מלחמה"ע ה 2 ואם לא, אז בכל מקרה זה נחשב לאחד המשחקים, הגירסה השנייה במיוחד.. יש מצב גם ש americas army...

ibs123

New member
תיקונים בפנים

משחק מלחמת ואם DUTY אם משחקים אשמח

xvxxvx

New member
איזה לימודים איזה?

הוא עסוק מידי בזיון שמנות

למעלה