מחפש מישהי

avilable

New member
מחפש מישהי

פרועה, עם ראש פתוח, שלא חוששת מהתנסויות חדשות (וגם ישנות) לקשר חד פעמי, קבוע, מה שבא ליד, אשמח לדבר עם מעוניינות... אני בן 20 מאזור המרכז, רזה, בעל ראש פתוח להתנסויות.. לפרטים נוספים נא לשלוח הודעה... לא חובה לפסול מראש בגלל שההודעה זולה... אפשר גם סתם לדבר...

petelt

New member
לא...

בריא בכלל מה שעשית... חכה תראה עכשיו איך כל הנשרים יעוטו עליך ותכלס... בצדק, מה אתה מצפה שבחורה תקום ותגיד "בוא קח אותי פה ועכשיו"? בקיצור, התמודדות נעימה וכמו שאומרים... "בחיים הכל עובר.. מטעויות למד והשתפר"

avilable

New member
מה יש לי להפסיד מהנסיון?

אם לא יעבוד לא... אבל אם לא ניסיתי בכלל..

petelt

New member
זה לא...

עניין של להפסיד... אבל אם כבר אתה שואל... אז אתה בכיף יכול להפסיד התייחסות של אנשים... וזה מה שאתה טוען שאתה מחפש למרות שלשנינו ברור שאתה מחפש זיון. נראה לי פתטי להציג את זה כאילו אתה מחפש מישהי גם בשביל לדבר ולהכיר וכל הבולשיט הזה... וזה שאתה מציג את זה ככה ומצפה לתגובה תכלס יכול להראות כאילו אתה חושב שכל הבחורות סתומות ולא מבינות שתכלס אתה מחפש זיון אז אם זה מה שאתה מחפש עדיף שתגיד... ואלה, אני מחפש זיון... נראה לי יותר רציני ותחשוב על זה

avilable

New member
ברמה הכללית...

כן נכון אני מחפש זיון (וואוו עלית עלי :)) אבל בתכלס אני גם אשמח סתם לדבר עם מישהי בנושא... אני לא מגביל את זה...

למעלה