מחפש מילים לשיר...

arik87

New member
מחפש מילים לשיר...

מחפש מילים ותרגום לשיר anapse to tsigaro של זגוראוס [לא בטוח] תודה למי שיעזור!!!

the greek

New member
בבקשה

Άναψε το τσιγάρο - Σπύρος Ζαγοραίος Σε πόνεσ’ η καρδιά μου και σε γουστάρει Θέλω τα δυο σου χέρια για μαξιλάρι Άσε να γείρω απόψε στην αγκαλιά σου Πες μου το ναι, καλέ μου, κι όλα δικά σου Ά, α, α, α, αμάν Άναψε το τσιγάρο, δώσ’ μου φωτιά Έχω μεγάλο ντέρτι μες στην καρδιά Έχω μεγάλο ντέρτι μες στην καρδιά Άναψε το τσιγάρο, δώσ’ μου φωτιά Άσε να σε φιλήσω, να σε χορτάσω Η νύχτα θα περάσει και θα σε χάσω Ο χωρισμός σαν θα ’ρθει θα με πληγώσει Ποτέ αυτό το βράδυ μην ξημερώσει, α... Άναψε το τσιγάρο... Ακόμη δεν πιστεύω πως είν’ αλήθεια Μου φαίνονται όλα απόψε σαν παραμύθια Το χάραμα που φτάνει πώς το φοβάμαι γιατί θα φύγεις πάλι και μόνος θα ’μαι, α... Άναψε το τσιγάρο... הדלק את הסיגריה – ספירוס זאגוראוס ליבי הכאיב לך וזה לרוחך אני רוצה את שתי ידייך ככרית הניחי לי הלילה בחיבוקך אימרי את הכן, טובה שלי, והכל יהיה שלך א א אמאן הדלק את הסיגריה, תן לי אש יש בליבי התלהבות גדולה יש בליבי התלהבות גדולה הדלק את הסיגריה, תן לי אש תני לי לנשק, לשבועה ממך הלילה יחלוף ואאבד אותך הפרידה לכשתבוא תפגע בי לעולם הלילה הזה שלא יזרח, א הדלק את ... עדיין איני מאמין כי זו האמת הכל הערב נראה לי כ"סיפור" השחר שמגיע, איך אני מפחד ממנו כי תלך שוב ולבד אשאר, א הדלק את ... ANAPSE TO TSIGARO SE PONS' E KARDIA MU KE SE GOUSTARI THELO TA DIO SU XERIA GIA MAKSILARI ASE NA GIRO APOPSE STIN ANGALIA SU PES MU TO NE, KALE MU, KE OLA DIKA SU A A A AMAN ANAPSE TO TSIGARO, DHOS MU FOTIA EXO MEGALO NDERTI STIN KARDIA EXO MEGALO NDERTI STON KARDIA ANAPSE TO TSIGARO, DHOS MU FOTIA ASE NA SE FILISO, NA SE XORTASO E NIXTA THA PERASI KE THA SE XASO O XORISMOS SAN THARTHI THA ME PLIGOSI POTE AFTO TO BRADI MIN XIMEROSI, A ANAPSE TO TSIGARO … AKOMI THEN PISTEVO POS INE ALITHIA MU FENONDE OLA APOPSE SAN PARAMITHIA TO XARAMA PU FTANI POS TO FOBAME GIATI THA FIGIS PALI KE MONOS THA 'ME, A ANAPSE TO TSIGARO ...

מכל מלמדיי הישכלתי

לאחר ברור לעומק והתיעצות עם דוברי השפה היונית DERTI זה התלהבות כמו שתרגם היווני ערב טוב לכולם.

GLGGM

New member
האמת היא...

שאתם צריכים לחפש בין דוברי הטורכית... DERT מילה בתורכית שפירושה מועקה, צרה שהתאזרחה ביוונית כ-DERTI באותו פירוש. אז אני מקווה שתהיה לכם תמיד התלהבות בלב ובנפש ולא DERTIA נשיקות חמות מלומדיי

למעלה