אין הרבה מידע על דארת' ניהילוס הוא אפילו לא מופיע ברשימת דמויות של knights of the old republic 2 בקיצר kotor 2. אבל אני יכול לספר לך אחרי שסיימתי את המשחק בלייט ובדארק שהוא סית' שחי רק משאיבת חיים של אחרים ועצם שהייותו בצד האפל. חוץ מזה אין הרבה מידע ואני לא רוצה להרוס לך עם עוד מידע במקרה ואתה משחק בkotor 2 ולא סיימת.
אולי הם רוצים לשמור אותו מסתורי כזה למרות שלא נראה לי. אפילו לא ידעתי שקוראים לו דארת' ניהילוס רק בסוף המשחק ידעתי שהיה רשום בobjective להכנס לספינה שלו הravager ולהרוג אותו. די מוזר באמת שבקושי יש עליו מידע אבל בזמן המשחק אתה מקבל עליו מידע למרות שלא הרבה.
את המסתוריות שבו. כל מה שיודעים עליו שהוא שרד את המנדלוריאן וורס ואומן ע"י דררת' טראיה בטריוס אקאדמי במלאקור 5. בגלל שדארת' טראיה השתמשה באימון שלה באספקטים של light side of the force הוא ודארת' סיאון הגלו אותה ממסדר הסית'. בנוסף ידוע שהוא השמיד בעזרת הפורס את קאטאר.
חבל שאין עליו יותר מידע זה מעצבן רק בסוף המשחק בכלל הבינו שקוראים לו darth nihilus כל המשחק רואים אותו למשל כל הזמן בתמונות והכל ולא אומרים איך קוראים לו זה מעצבן.בהתחלה חשבתי שהוא מאד חזק אבל מאד קל לנצח אותו גם בדארק סייד וגם בלייט. וכל הזמן יש לו רעב לעוד חיים והכל הוא פשוט כמו איזה זומבי מהלך על שתיים.למשל שעוברים בbridge להרוג אותו אז יש את העבדים שלו בצד שנראים כמו זומבים בלי חיים בכלל בגלל הכוח של הדארק סייד על הספינה קיצר הכוח של ניהילוס.