מחפש מידע רב על אימוץ

בר ב-ח

New member
מחפש מידע רב על אימוץ

שלום! אני מחפש אתר ישראלי עם מידע רב על אימוץ ילדים בארץ בלבד! --------- כמו: דרישות האימוץ (כלכלה וכו´) דפי האימוץ ואיך בכלל אפשר לאמץ ילד (מה הדרכים לאימוץ הילד) כול מי שבבקשה יכול לעזור לי בעניין נא לשלוח את החומר לדואר שלי [email protected] ותודה מראש

בר ב-ח

New member
אני יודע...

תודה שעזרתם לי אבל אני מחפש את המידע הזה באינטרנט עוד לפני שאני הולך לשרות למען הילד. אני רוצה לדעת קודם עם אני יכול (מתאים) לאמץ ילד לפי הבקשות של השירות למען הילד.

הזוג

New member
באתר של הורים יש קישור לנושא

האימוץ בארץ: קריטריונים טופסולוגיה תהליך ועוד´ כתובת האתר הורים בהצלחה בדרך האימוץ.

בר ב-ח

New member
תודה רבה!

אני מאוד מודה לכם על העזרה שלכם. נתתם לי מספיק פרטים הודות האימוץ. אפשר לשאול האם אתם כבר אימצתם ילד?

הזוג

New member
התשובה היא חיובית אימצנו ילד

דרך השרות לפני מספר חודשים. היחס שקבלנו מהשרות במיוחד מהעובדת שלנו היה מצוין לכל אורך הדרך.

בר ב-ח

New member
תגובה

שלום אני מאוד מעריך שאמצתם ילד! זה דבר יפה לעשות! ואני עוד יותר מעריך שאמצם ילד בארץ ולא בחו"ל. אני לא ממש מחבב את כול האנשים שמאמצים בחו"ל כאשר בארצנו הקטנה יש גם ילדים שמחפשים ביד חם. אשמח להתכתב איתך בדואר האלקטרוני אם תרצה שלח לי את הכתובת תודה רבה (+:

נעמי*

New member
לבר ב-ח

אחד הדברים שכדאי לוותר עליו אם מתכוונים לאמץ בארץ, ובמיוחד ילד יותר גדול שכבר יש לו עבר, ומגיע עם הרגלים ואופי שאנשים ונסיבות שלא ההורים המאמצים הם שעיצבו, היא השיפוטיות. צריך לנסות להבין דברים גם מנקודות מבט שונות מאלו שאנו רגילים להחזיק בהן. אני מאחלת לך הצלחה רבה באימוץ ואושר רב עם בנך או בתך, תינוק/ת או ילד/ה גדול/ה.

לימור1

New member
מאוד לא אוהבת את נימת דבריך

אנחנו נרשמנו לאימוץ גם בארץ וגם בחו"ל. בעוד שדרך העמותה כבר אימצנו את התינוקת המתוקה והמקסימה שלנו, בארץ עוד לא הגענו לשלב ב´, למרות שנאמר לנו שאנחנו זוג רצוי מאוד... ואגב, אנחנו מועמדים לאימוץ ילד גדול ולא תינוק, מסלול שאמור להיות זריז במיוחד. ועוד משהו: למזלנו, בארגצנו הקטנה יש מעט מאוד ילדים לאימוץ. אנחנו יודעים שיש תור של 5-6 שנים לתינוקות, שהתקצר מאוד הודות לאימוץ הבינ-מדינתי, אבל גם ילדים גדולים יותר אין בשפע, כך שנימת הדברים מקוממת ביותר. אם אתה זקוק לעזרה, אנחנו נשמח לתת אותה כאן, אבל בבקשה מבלי לתקוף את האנשים שאימצו בחו"ל, שהם בעצם הרוב כאן.

shira^

New member
אנו אימצנו בחו"ל ולא מתחרטים

איני מבינה למה אתה לא אוהב אותנו???? אנו לא התאמנו לקריטריונים של אימוץ בארץ , לכן, פנינו לאימוץ חו"ל וכל אחד וסיבותיו הוא... גם אני לא אוהבת את הנימה שמעליבה פה הרבה אנשים טובים ונחמדים ברגע שישנו את חוק האימוץ בארץ , אולי יותר ויותר זוגות יפנו לאימוץ פה.

הזוג

New member
אנחנו לא חושבים שיש מקום להעריך

שאימצנו ילד. האימוץ בא לענות על צורך עמוק שלנו ולא בהכרח להציל ילד . אנחנו מודים לאל יום יום שאיפשר לנו את האימוץ. אנחנו אימצנו בארץ מתוך נסיבות שונות ובטח לא רק מתוך עיקרון של רק כחול לבן. משפחה שרוצה לאמץ תינוק בן יומו מחכה בארץ שנים על שנים . שנים שבהם הם כבר יכולים לממש את ההורות הכה נחשקת. אנו כבר הורים לילד ביולוגי ולכן אולי פחות בער לנו בעצמות רק תינוק. המשפחות האמיצות שבחרו בדרך האימוץ כדי לממש הורות הן נהדרות ואין זה משנה כלל אם האימוץ היה ארצי או בין ארצי. אנחנו מכירים אישית משפחות שאימצו בחו"ל ותאמין לי אנחנו מאוד מעריכים אותם כמשפחה וכבני אדם. מקווים שתמשיך בדרך האימוץ ובמהרה תאמץ ילד ותתן לו בית חם ואוהב. המון הצלחה ואושר.

English

New member
בר ב-ח, אתה מנסה לייצר פרובוקציות?

אבל אענה לך ברצינות. לידיעתך, בארץ לא כל אחד זכאי לאמץ תינוק. השירות פוסל את: הנשים שמעל גיל 35 ביום ההרשמה; זוגות שבעברו של אחד מהם יש מחלות אפילו אם כיום הוא בריא ועוד כהנה וכהנה סיבות. גם חד הוריים יכולים לקבל רק ילדים גדולים או פגועים. זה יכול להסביר לך למה הולכים לחו"ל: גם ניתן לקבל ילד קטן יותר ובריא,וגם לא פוסלים אותך על כל שטות מלאמץ.

בר ב-ח

New member
התנצלות

שלום! אני מתנצל על כמה מהדברים שרשמתי על אימוץ בחו"ל. לא ידעתי כנראה את כול הפרטים על כך כמו: שבארץ צריך לחכות הרבה זמן או שבחו"ל לא בודקים מצב בריאותי וכו´. בהקשר של לא "אוהב" היה אי הבנה והיא: אני מעריך כול מי שמאמץ בכלל ילד. זאת הייתה כוונתי למי שלא הבין. אני מאוד מתעניין באימוץ ילדים (גם שעכשיו אני לא ממש יכול לאמץ ) אני מאוד מצטער אם הייתה איזו שהיא פגיעה מיצידי.

למעלה