מחפש מידע על BMW 320d

Numnum

New member
מחפש מידע על BMW 320d

כבר חודש אני מנסה למצוא כתבות איכותיות (אנגלית ועברית) על מנוע דיזל החדש של BMW . אם למישהו יש כתבות/תמונות/אתרים - אני אודב לו מאוד ואהיה עבד לרגליו מיד אחרי שאסיים לקרוא אותן
. תודה.

© DrorZi

New member
גם באוטו וגם בהגה בחנו אותה

כתבו עליה רק דברים טובים. רק תלונה אחת, אבזור בסיסי ביותר שאינו תואם אפילו לקבוצת ה 125K ועל אחת כמה וכמה מכונית ב 200K. כל השאר מצויין (מנוע, שלדה, התנהגות)
דרור זי.

Numnum

New member
יש לך אולי את הכתבה של הגה ..

באיזושהיא מדיה אלקטרונית ??? אני לא אקנה את הגיליון ...כי כבר קניתי את האוטו ... בעזרת השם עד סוף אפריל . וכן האבזור מחריד... בשביל לקבל מאפרות צריך להזמין "חבילת מעשנים" - אומנם בחינם אבל צריך להזמין ולציין זאת. מזל שהם לא כוללים גם דברים כמו "חבילת ישיבה" מושבים קידמיים או חבילת "הנעה" - מ-נ-ו-ע .ממש מגוחך . מה שכן מובטח זה חבילת הנאה. נהגתי בהמון רכבים ומהנה ביותר היתה BMW M3 עתירת אורוות סוסים .

© DrorZi

New member
מאיפה הבאת כזו יציאה לא לעניין ../images/Emo35.gif

אתה עצבני היום
אתה מדוכא
במצב רוח לוחמני
אתה כל היום רק מחפש לריב עם אנשים. הבחור שאל על BMW, לא על אלפא
על איזה BMW נהגת ועל איזו אלפא שאתה ממליץ לו על ה GTA ופוסל את 320D
ה GTA עולה 300K ה BMW "רק" 200. ב 300 קונים את ה 330, ואני מבטיח לך שמי ששואל על BMW לא יקנה אלפא
בתור מי שנוהג על 156 סלה ועל 328CI באופן זמין ותדיר ביותר (עד כדי כל יום בשבוע האחרון) תאמין לי שכל אחת עושה את זה ועושה את זה טוב
דרור זי.

zvit

New member
שאלה על 320d

אני שוקל להחליף את הוולוו S70 באחת כזו האם הביטוח שלהן באמת כ"כ יקר? ב-b2bit הההצעה הזולה ביותר היתה 12,000 ש"ח ובעלות כזאת של ביטוח אין על מה לדבר

© DrorZi

New member
מצאתי חסרון ב 328CI

אפרופו ההודעה של GTA שהכניסה לפה את האלפא. ההגה ב 328 לא נעים למגע
כן כן ההגה של האלפא הוא הנעים ביותר, והנוח ביותר ארגונומית בו נתקלתי, יותר מה 328 ... עוד אולי חסרון קל זה חוסר היזון חוזר לתעמי מהברקס, יש עוצמה אדירה אך חסר הרגש מתי ה ABS יכנס לפעולה (שבלי שום קשר פעולתו מופלאה
) אני חייב לשבח שוב ושוב את בקרת האחיזה...
דרור זי.

magician

New member
בקרת אחיזה ובימר M3 ../images/Emo8.gif

דרך אגב אם מדברים על בקרת אחיזה ובמו אכן מדובר על מערכת בטיחות מועילה אבל אני מופתע שדווקא אתה שאוהב לינהוג "בלי מגבלות" שמערכת כזו מציבה, עושה בה שימוש... בפעם האחרונה שהיה לי העונג לנהוג בדגם M3 ,נוכחתי לדעת שמנגנון "בטיחותי" זה ניכנס לפעולה מוקדם מדי ביחוד בכביש רטוב...לכן ע"י לחיצה קלה על הכפתור "הנכון" ביטלתי את פעולת המנגנון... דעה זו היא אישית ולא מהווה המלצה!!!

© DrorZi

New member
כמו שאמרתי

כשהאוטו יהיה שלי, אני מבטיח לנסוע איתה מנותקת קצת יותר זמן
אם כל הידע שלי (ולא שאני חושב שהוא רב, אבל מספיק
) אין לי את הנסיון עם כל כך הרבה כח מחובר לגלגלים האחוריים, יצא לי לנתק אותה בכמה סיבובים שאני מכיר ממש ממש טוב והזריקה שאני קיבלתי שם בפול גז, תענוג רצוף... עוד סיבה שבגללה אני לא מנתק זה הגיר
הוא אוטומט ואני לא מרגיש שאני יכול להיות בטוח כמה כח יעבור לי לגלגלים ואני פוחד שעד שהממיר מומנט יגיב הוא יעשה את זה חזק מידי ויותר ממה שרציתי.
דרור זי.

Alfa156 GTA

New member
באמת היה לי מצב רוח רע, סליחה.

ודרך אגב לא השוותי את 320D לGTA, אלא את הM. שאלה לי אלייך מתי יוצא לך לנסוע במכוניות האלו ?

© DrorZi

New member
על בסיס שוטף

על שתיהן עשיתי מעל 1000 ק"מ (כ"א) בחצי שנה האחרונה.
דרור זי.

Alfa156 GTA

New member
הבנתי שנהגת בהם (ועוד על בסיס

שוטף) שאלה איפה ולמה ?? (וכמה...) מאיפה יצא לך התענוג ??

למעלה