מחפש מידע על טיפול

yossizx

New member
מחפש מידע על טיפול

בטיפול חותכים ומפרידים את רגלו של המטופל בצורה מסויימת,כעבור מספר שבועות השבר מתאחה כך שלמעשה אורכה של הרגל גדל. שמעתי על כך בתוכנית בערוץ 8,הם אומרים שהטיפול נעשה בעיקר בסין והתחיל ברוסייה כניתוח רפואי. אם מישהוא יכול להסביר לי על ההליך של הטיפול או על הסיכונים או לתת לי הפניות זה נורא נורא יעזור לי. תודה ל אור על ההפנייה

0 אור 0

New member
טיפול אורתופדי

הטיפול הזה הומצא על ידי אורתופד רוסי (שאני לא זוכרת את שמו) ומתבסס על יכולת ההתחדשות של העצם והרקמות. המטרה המקורית היתה לפתור בעיה של אנשים שיש להם בעיה ברגל אחת, אבל הפרסום בעולם התחיל כתוצאה מזה שהטיפול מאפשר להגביה אנשים בכמה סנטימטרים על ידי הארכת הרגליים. מדובר בטיפול ארוך מאד - מספר חודשים ויותר. כי כל פעם מאריכים קצת ואז צריך לחכות להחלמה. מדובר בטיפול מאד מכאיב וגם מאד מגביל כי צריך להיות או במנוחה שלמה או עם ברזלים שמחזיקים את הרגל. הסיכונים של הטיפול הזה הם רבים: החל בכל הסיכונים הרגילים של ניתוחים מרובים, פגיעה אפשרת ברקמות הרגל, החלשת העצם, הכנסת הגוף למצב של מצוקה לתקופה ארוכה. כמו כן, המטופל צפוי לסבור מכאבים באיזור הפגוע לאורך שנים. המלצתי הכנה היא לא לפגוע בגוף למעט במקרה הכרחי ומציל חיים. אם מתאים לך, אולי תשתף אותנו בסיבות לשאלתך ואולי יש משהו שנוכל לעזור בו

freearth10

New member
../images/Emo45.gifלגרום לגוף בכוונת תחילה לטראומה

ולא אחת זה ממש לא נראה לי, כי אולי הבעיה ברגל תפתר, אבל הרבה בעיות אחרות יופיעו בעקבות הטראומות של טיפול כל כך חודרני ולכן כנראה גם משך הטיפול הוא כל כך ארוך.

*g99

New member
וגם אז כנראה שיופיעו בעיות בעתיד..

היום ישנם כ"כ הרבה שיטות טיפול שמקלות לא רק "בעיות" ספציפיות..והטיפול מהנה ולא מענה.

freearth10

New member
כל טיפול שלא נוגע - לא נוגע

אני מאמינה שרק טיפול מענה יכול לתת מענה אמיתי לבעיה. השאלה היא רק עד כמה מענה ובטיפול שהוצע זה לא רק כאב אלא ממש גרימת טראומות חדשות. כאב זה דבר שממנו אנחנו לא יכולים להתעלם. עוד ברגע הלידה אנחנו כבר חווים את כאב הפרידה (מהרחם) ויש תינוקות שעצם הלידה גורם להם למצוקה קשה עליה יתיישבו מאוחר יותר מצוקות אחרות. ואני מאמינה שעד שלא נחווה שוב את אותו הכאב ונוכל לו - לא נצליח ממש להתמודד איתו. מטרת הטיפול האלטרנטיבי הוא לא הנאה, למרות שזה אחלה לצאת מטיפול כזה עם חיוך על השפתיים, אבל לא פעם חוויתי טיפולים קשים שמהם מאוד לא נהניתי, אבל הם לאט לאט גרמו לשינוי ששום הנאה מאיזשהו טיפול לא תשווה לה.

*g99

New member
אני מסכימה

עניתי לאותה השאלה בפורום אחר,וכתבתי שזה נראה לי כואב מאודלמרות שיש מצבים שבטיפולים שאני נותנת ומקבלת כואב,אבל קוראים לזה כאב טוב..לא נראה לי שזה אותו סוג כאב. כאב זו המתנה הכי גדולה שאלוהים נתן לנו..הכאב בא לתת לנו אזהרה על בעיה,אילו לא היה כאב לא היינו מודעים לבעיה.

הבעיה ברגל לא תיפתר.

מדובר בטיפול להארכת גפיים. חוץ ממדרסים או נעליים אורטופדיות, אין פתרון אחר לבעיה של רגל אחת קצרה במידה משמעותית מהשניה, וגם אין פיתרון אחר לאנשים נמוכים. השאלה אם מדובר בטיפול חיוני לבריאות (כמו הארכת רגל קצרה כדי להשוות את אורך הרגליים), או בטיפול קוסמטי. במקרה של צורך רפואי, לטיפול הזה אין תחליף. אבל זו בדיוק השאלה, אם זה צורך רפואי או לא.

0 אור 0

New member
בקרוב משדרים את הסרט

ראיתי עכשיו בפרסומות שהולכים לשדר בקרוב את הסרט מה קרה בגטקה. מראים שם אדם שעובר את הניתוח הזה. כמובן שבסרט הכל אידילי ואין סיבוכים...

למעלה