מחפש מידע לגבי יכטה 60 רגל

rak over

New member
מחפש מידע לגבי יכטה 60 רגל

שלום לכולם, אני אורח חדש בפורוס. אני בעל רשיון סקיפר 60 ואני מעונין בפרטים לרכישה או חכירה של יכטה 60 רגל לצורך הקפת העולם לבד. חשוב שהסירה תכיל את כל האמצעים לשיט של איש צוות יחיד. אשמח לגבי קישורים שונים או פרטים על דגמים מומלצים.

בת ים

New member
ברוך הבא../images/Emo26.gif

שאלה, מתוך סקרנות. אם את מתכוון להקיף את העולם לבד, למה לקנות סירה 60 רגל? איבזור מושלם למטרה הזו אפשר להתקין גם על סירה קטנה יותר. אתה מוזמן לדפדף בקישורי הפורום. יש קישורים לאתרים למכירה וקניה של יאכטות בכל העולם. בהצלחה.

שאלה בלי קשר ...

אתם מכירים אולי אתר שיכול לעשות קונברט לכל סוגי המדידה בקלות ? פיט למטר , וכדומה ? יהיה הרבה יותר נוח

rak over

New member
תשובה

הכוונה היא להנות ובהרבה פסון. אני יכול להצטופף גם ב40 + רגל אבל אני רוצה נוחות ואפשרות להסבה ליכטה משפחתית בעתיד. מכיון שכסף הוא לא אופציה האם יש אפשרות לתכנן סירה באופן עצמי עם עזרה כמובן ולבנות אותה במספנה מוכרת (בחו"ל).

בת ים

New member
אם ככה../images/Emo132.gif

כלומר, אם התכוונת שכסף זו לא פונקציה(מקווה שהבנתי אותך נכון..) אז באמת למה להסתפק ב"מועט", השמים הם הגבול. בכל מספנה מכובדת אפשר להתאים יאכטה לפי דרישת הלקוח.לדוגמא, אני מכירה סקיפרית שהזמינה פירסט של בנטו כ47 רגל והמחיר נא בין 400 ל500 אלף דולר כולל מערך מפרשים משוכלל ומיוחד. מציעה להתחיל לחפש בחו"ל.

מנחם2003

New member
56 רגל הולך ???

קראתי את הודעתך ולא יכולתי שלא להגיב כמופיע בהמשך - נא לא להפגע כי אין כוונה לפגוע אלא רק לשעשע ... ישנה היאכטה של סר פרנסיס צ'יצ'יסטר , 56 רגל , מזוודת באופן מלא להקפת העולם לבד וגם יש לה ניסיון בזה. היא כרגע על החוף במצפה גריניץ בלונדון (ליד ספינה קטנה נוספת "קאטיסארק") , שמורה במצב טוב ואפילו צבועה באנטיפאולינג חדש כל שנה. למיטב הבנתי , יש לבצע תיקון קל בהגה האוטומאטי שלה (נפגע בעת תמרוני עגינה אחרונה לאחר הקפת העולם הקודמת. הפלגה נעימה

Alex33

New member
זו צריכה להיות סירה מאד מיוחדת..

גם להתאים "מסביב לעולם" וגם ל Single Handed בנוחיות מירבית, והשייט צריך להיות מנוסה מאד ובהרבה תחומים לקחת בהצלחה סירה כזו לבד מסביב לעולם (בלי לסמוך על המזל..). יש לך קצת מאלה..??

למעלה