מחפש מידע ולא מוצא..

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

mto

New member
מחפש מידע ולא מוצא..

אני מזה מתוסכל , אולי כאן יש מישהו שמכיר יודע שמע מכיר מישהו שיודע, משהו... אם אפשר אולי גם לקבל קישור למידע או משהו כזה זה נהדר. לרינגוספאזם - כיווץ מיתרי הקול ( לא סגור שככה קוראים למושג עצמו ) חומר על שאיפת עשן ואויר חם - מנגנוני פגיעה על שניהם. תודה מראש. אני חייב את החומר הזה יש לי עליו בחינה ביום ראשון, וזה לא טוב !!! כי אין לי אותו ובאינטרנט אין\ לא מוצא. אז אם מישהו יודע מישהו שמע ... אז בבקשה..

Outlast

New member
קודם כל,

הייתי ממליצה לך לשאול את השאלה הזאת בפורום "שאלה קטנה" (מס' 251), אם עוד לא עשית את זה. אני משוכנעת שיוכלו לתת לך תשובות טובות. מהידע המצומצם שלי- לארינגוספאזם זה כיווץ עוויתי של מיתרי הקול, אני למדתי על זה בהקשר של טביעה. שאיפת עשן ואויר חם- יש לי קצת חומר על פגיעה מציאניד ופחמן חד חמצני, תגיד אם זה עוזר לך במשהו.. ובהצלחה בבחינה

mto

New member
תודה רבה לשניכם

הישגתי קלסר של כל הקורס שאני לומד כרגע מבחינת חומר אני מסודר, אבל אם בא לכם סתם לדבר על זה אז..
ותודה על הבהצלחה בבחינה, וכן גם לי זה בהקשר של טביעה.

mto

New member
מגניב אש...

טוב אז לא.. את יודעת רגיל כזה..15 שעות לימוד משהו כיף, מבחנים ועכשיו לחלק השלילי - אוכל טוב, מקום פסטורלי, דשא עצים..בנות - הרבה מאוד בנות. למה רע אתם שואלים ? כי עוד 4 חודש צריך לחזור לבא"ח

mto

New member
פחחחח

את הורגת אותי, הרגע אכלתי למה את עושה את זה ? הדרכה ? אני ? רב"ט לנצח ? להדריך ? לא לחזור לבאח ? לא תודה !!! אבל תודה על ההצעה ה"מעניינת".

leeloo

New member
אתה יודע, מתקדמים בהדרכה...

יש סמל.. יש מ"מ.. יש מ"פ.. יש רע"ן.. לא נשארים רב"ט כל הזמן... אבל גם אני בחיים לא הייתי הולכת על הדרכה. זה פשוט גועל נפש להעביר כל הזמן את אותו החומר, בייחוד שהן לא ממש הבינו בו (ועכשיו אני קולטת כמה הן לא הבינו בו..)

למעלה