מחפש מטפל\ת טובים

asafasaf26

New member
מחפש מטפל\ת טובים

אני מחפש מטפל\ת אלטרנטיבי באמת טוב. ניתקלתי ביותר מידיי מטפלים חסרי סבלנות ושפועלים קצת עם אגו. הלכתי לטיפול לפני מספר ימים למטפלת מוכרת ואחרי הטיפול ששאלתי אותה שאלה אחת ואחרי זה עוד שאלה ובשאלה השניה היא התעצבנה ואמרה שהיא לא מוכנה שאצלצל אליה יותר או אשלח לה אי מילים,אני חושב שזו דיי חוצפה שמטפל מדבר ככה למטופל,הייתה לי עוד מטפלת גם מוכרת שגם היא דיי עירבבה אגו בטיפול. אני מחפש מטפל\ת עם סבלונות ושהם מוארים ושיכולים לעזור לי לטפל בפחדים שיש לי בחיים,אשמח לקבל עזרה מתושבי הפורום.

איפה אתה גר ואיזה טיפול אתה מחפש?

מה שאתה מתאר הם חוויות מאוד לא נעימות ונראה שבמקרה יצא לך להתקל במטפלים גרועים ושיפוטיים במיוחד. מורה או מטפל טוב יכוון אותך למצוא בתוכך את התשובות לשאלות ו/או הבעיות שלך. עמיחי

ישנה מטפלת מקסימה בפתח-תקוה

קוראים לה מאיה ברש. היא גם הילרית וגם מתקשרת. אני הולך אליה בחודשים האחרונים ואני מרגיש שהיא מאוד עוזרת לי. עבודה ממש חזקה ומועילה. אני יכול לתת לך את המספר שלה בהודעות האישיות.

mikko1

New member
אסף...

אני אישית לא מכיר אנשים שיוכלו לעזור לך, אבל אני אוכל לתת לך כמה טיפים שיעזרו לך להתחבר לעצמך ולאדמה: 1. תחייך הרבה. 2. תעסוק בפעילות גופנית. אני עוסק בפעילות גופנית, וזה ממש מנקה את הגוף והנשמה. 3. תאכל מזונות בריאים ומזינים. 4. תשתדל להיות אופטימי. 5. תתנדב במקום כלשהו ותקדיש מעצמך לקהילה. 6. תקדיש כל יום 10 דקות לפחות לעצמך. בזמן הזה תעצום עיניים, ואל תחשוב על כלום. תשתדל להתנתק מקשיי היום. זהו... מקווה שעזרתי. אני מבטיח לך שאם תפעל אחר הכללים האלה, אתה תהייה אדם הרבה יותר מאושר... מיקו

נירית 331

New member
הצעה לאסף

אסף שלום, שמי נירית, אני מנחת דמיון מודרך מוסמכת. פיתחתי שיטות עבודה ייחודיות המסתמכות על תכנים מקוריים שאני יוצרת. אני משלבת גם מגע אנרגטי, ריפוי בצבעים, תכני מודעות, פעילות יצירתית וחשיבה חיובית. אם זה מתאים, אני פועלת באזור גבעתיים והמרכז. סבלנית וקשובה. אשמח לסייע לך. שלך, בברכת אור, נירית 050-5409333

senci

New member
נשמע יותר שאתה צריך מורה רוחני

יותר מאשר מטפל אני גם מטפל הוליסטי אבל הגעתי למסקנה שהדרך הנכונה היא ההדרכה בדרך האור זוהי דרך שלי שנשענת על הרבה דברים שעברתי בחיים וחוויתי כרגע עוד לא התחלתי קבוצה אבל זה יהיה בקרוב מאוד אשמח לסייע גם על גבי הפורום וגם בפניה אישית באור ואהבה סנסי.

mikko1

New member
בדיוק

גם לי נשמע שאתה צריך מורה רוחני ומישהו שיחזק אותך ולא טיפול... אם אתה צריך עזרה, אל תהסס לבקש.

asafasaf26

New member
תודה אבל אני יודע מה אני צריך:)

מורה רוחני אני לא צריך,כבר יש לי את כל הכלים. אני זקוק למטפל שייקח ממני פחד מסויים שקיים בי.

למעלה