מחפש מחשב נייד

• פותח הנושא k47
  • פורסם בתאריך

k47

New member
מחפש מחשב נייד

שלום, אני מחפש מחשב נייד די בסיסי. אופיס, פוטושופ, גלישה ברשת, איסיקיו, סקייפ, מסנג'ר וכו'. רק לעבודה אפשר להגיד. רק שיהיה מהיר :). עד ל-5000 ש"ח במזומן :).

יאיר B

New member
פוטושופ זה לא בסיסי.

כדי לתפעל פוטושופ בצורה נוחה - יש צורך בכרטיס מסך טוב, עם זיכרון עצמאי. כמו כן יש צורך במעבד נורמאלי (פנטיום M למשל). וכמובן זיכרון, לא פחות מ-512 (ועדיף 1GB). דיסקשיח כמה שאתה רוצה, רצוי מהיר (5400). כל שאר הדברים יעבדו עם כל מחשב שהוא. משהו שיכול להתאים למה שאתה רוצה: ACER Aspire 1652WLMI חפש בזאפ... כל דבר דומה עם מפרט כזה יתאים.

bar666xp

New member
האמת שפוטושופ אפשר גם על חלשים

יותר... הבעיה היא כמו שציינת בצורה נוחה... אבל אם כל מה שהוא עושה בפוטושופ זה שינוי צבע/אור ואולי איזה מחיקת חצקון כל מחשב ברמה מישרדית מינוס יעשה את זה גם.

k47

New member
לגבי פוטושופ

יש לי מחשב שולחני שהוא בן 7-8 שנים כבר, והפוטושופ עובד עליו בסדר גמור. יש לו 256MB. חשבתי על הלפטופ הזה, מה דעתכם? חשבתי אולי להוסיף עוד 256MB כדי שיהיה 512MB. תודה.

bar666xp

New member
זה לא מחשב חלש ביכלל

אבל אני ממליץ לך להחליף את ה256MB ל1G המחשב הזה תומך עד 2G. אחד היתרונות הגדולים בזיכרון של מעל 512MB אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי לגמרי ב99% ו/או לצמצם אותו מעוד מה שמקנה מהירות עבודה גבוהה בהרבה. כצט ינפורמציה בקישורים הבאים (אתרים באנגלית אגב) כ.המסך ATI http://www.ati.com/products/radeonxpress200m/specs.html המחשב כפי שהוא מופיע באתר HP http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks/hp_pavilion/dv5000_series&series_name=dv5000z_series&catLevel=3&tab_switch=true&tab=specs

k47

New member
כמה זה יעלה לי?

לשדרג את הזיכרון ל1G? וכמה יעלה לשדרג ל512MB?

bar666xp

New member
המחירים משתנים מחנות לחנות ו..

הכי טוב לעשות השוואות מחירים ולהיכנס לאתרי היצרנים כדי לדעת כמה המחיר אמור להיות וכמה אתה מוכן שהחנות תרוויח. אתה יכול גם לבדוק באתרים כמו ZAP.CO.IL להשוואת מחירים.

k47

New member
כן אני יודע, דרכו הגעתי לאתר הזה

הזיכרון שאני מוסיף למחשב הנייד, הוא אותו הזיכרון שמוסיפים למחשב שולחני?

bar666xp

New member
לא!

בדוק איזה זיכרון יש כרגע במחשב (כמה MHZ וכו') ועד כמה MHZ הלוח תואם? תעשה השוואה בין כל המקרים החלפת הצ'יפ הקיים הוספה וכו' ותחליט מה הכי מתאים לך.

Jan22

New member
בערך 500 שקל פלוס מינוס ..

של חברה ממוצעת ; חברות איכותיות - קינגסטון ,גייל - יעלו יותר .

nova

New member
ניפוץ מיתוס: לא צריך כ.מסך לפוטושופ

ראה מה שכתבתי למטה. ואפילו קישור ישיר. (והאמת היא שזו כבר הפעם האני-לא-יודע-כמה שאני מסביר את זה בפורום הזה.)

למעלה