מחפש מחשב נייד...................

aשרון

New member
מחפש מחשב נייד...................

שלום לכולם, שמי שרון, מחפש לקנות מחשב נייד חדש, כל מה שאני צריך מהמחשב זה אופיס, אינטרנט, ותוכנת פיירפוקס. את כל העסק עם משחקים ושטויות אחרות אני לא צריך. רוצה להתקין WINDOWS XP , שמעתי שמייקרוסופט עומדת לנתק את התמיכה שלה מהתוכנה בסוף החודש, מה זה בדיוק אומר? ומה הבעיות שיווצרו עקב כך? אני מעדיף XP על פני ויסטה ששמעתי עליה נוראות. זה הנייד הראשון שאני קונה, ורוצה להיות בטוח שאני סוגר על הדבר הנכון. תודה רבה, שרון.

aשרון

New member
אחחח, שכחתי כסף........

מחשב נייד בסביבות 4,000 ש"ח . לשימוש ביתי .

יאיר B

New member
טוב,

אופיס ואינטרנט (פיירפוקס זה אינטנרט) הן משימות קלות למחשבים של היום. לכן כל מחשב שתקנה כיום יכול להתאים. ואם אתה לא משחק - אז תוכל להסתפק בכרטיס מסך של אינטל (חבל על הכסף למשהו כבד יותר). זיכרון לא פחות מ-2GB, מעבד קור-דו או קור 2 דו (סדרת T5XXX יספיק בהחלט). לגבי XP - בעיקרון כמעט כל הניידים כיום מגיעים עם ויסטה. בנוטבוקקלאב הם מוכרים גם עם XP (מחשבים של דל). התמיכה ל-XP לא תפסק בסוף החודש, היא צפוייה להמשיך לפחות עוד שנה וחצי. מה שיגמר בסוף החודש זה האפשרות לקנות בחנות את XP (המערכת הזאת תמשיך להימכר ע"ג מחשבים חלשים כמו ה-EEE של אסוס, לכן היא גם תקבל תמיכה בדמות עדכוני אבטחה ותיקוני באגים).

למעלה