מחפש מחשב נייד.

nemet91

New member
מחפש מחשב נייד.

יש שני נתונים שאיני יכול להתפשר עליהם - גודל המסך (12 אינץ' בלבד), והמחיר - עד 5000 ש"ח, עדיף כמה שפחות. [שאלת פתיחה - האם יש מקום בו מוכרים מחשבים ניידים יד שניה במצב מצויין, והאם זה עדיף וכדאי על פני מחשב חדש?] ולעיניין: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=471975 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=492069 שני מחשבים אלו הם היחידים תחת הקטגוריה של 12 אינץ' בזאפ. האם יש מקום עם מגוון יותר גדול? ואם לא - מה משניהם עדיף? איזה מעבד הכי טוב? אני לא כל כך בקיא בנתונים, אשמח אם תעזרו לי לגבי כל נתון מה הכי טוב יחסית למחיר שאני מבקש. המלצות למחשבים נוספים לפי הדרישות שהצבתי יתקבלו בברכה...
תודה רבה!
נ.ב. המחשב צריך להסתדר בעיקר עם וידאו, פוטושופ, אופיס, מוזיקה, תמונות, ואם לא מזיק - גם משחק או שניים... תודה.

Jan22

New member
עשית סקר מצויין

והיית צריך להסיק מסקנה מאוד חשובה : ניידים עם מסכים קטנים ,של חברות מותג מוכרות ,עולים הרבה כסף. לא סתם הממצאים היחידים שלך היו צאמפיון וקלבו ,והתשובה לכך תהיה מחיר נמוך+עמידות מארז נמוכה. תבין עיקרון פשוט , חברות ניידים מוכרות לא ימכרו ניידים עם משקל נמוך במחיר ''נמוך'' של 5K .ככל שתיקח נייד ששוקל פחות - תאלץ להקפיץ את התקציב שלך. *עוד ,נייד עבור גראפיקה / פוטושופ / וידאו / עיצוב (תקן אותי אם אני טועה) ומשחקים ,ידרוש ממך : א) אם אתה עובד תחת הכותרת ''מקצוען'' ,כרטיס מסך בעל זיכרון ייעודי (כלומר NOT SHARED) ,הניידים שאתה חושב עליהם מגיעים עם SHARED והוא לא מומלץ לעבוד מקצועית. מאידך ,אם אתה מריץ משחקים עם גראפיקה סבירה ועובד עם תוכנות ''פשוטות'' ,הGMA950 יספיק לך. בכל אופן ,תבין שאם אתה לוקח קלבו/צ'אמפיון ,אתה לוקח נייד עם עמידות נמוכה משל השאר. לא צריך להיות ''מבין'' בתחום ,אלא צריך לעשות אחד ועוד אחד ולשאול את עצמך '' למה HP ,DELL,IBM,FUJITSU,ACER,LENOVO מוכרות ניידי 1.5 או 1.9 ק''ג במחירים גבוהים ,ואילו צ'אמפיון וקלבו מוכרות במחיר של 4.7K '' ?

יאיר B

New member
בשורה התחתונה מדובר באותו מחשב.

(ממה שאני יודע, צ'מפיון עובדים עם מחשבי קלבו). כמו שג'אן כתב, מחשבי מותג 12" יעלו הרבה יותר (אין מחשב מותג 12" חדש במחיר כזה). מחשבי יד שנייה תוכל לקנות בלוחות מודעות, אבל אין שום אחריות שהם יהיו בסדר (לא מכיר מקום שמוכר ניידים כאלה עם אחריות ששווה משהו). איזה משניהם? זה אותו מחשב בדיוק (תסתכל במפרטים בחנויות).

למעלה