מחפש מחבט...

sarong

New member
מחפש מחבט...

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מחבט?? אני משחק כחודשיים ומעוניין במחבט ל"מתחילים"...אם אפשר אז גם סדרי גודל של מחיר.תודה,גיל.

oferbar

New member
ברוך הבא לפורום

המלצה על מחבט זה משהו מאד אישי, כי לכל אחד מתאים משהו אחר, בעיקר מבחינת המשקל והאיזון. היה כאן שרשור לפני כמה שבועות על זה. חלק המליצו על HEAD, על פרינס, ועוד סוגים. אתה יכול להשיג מחבט מאחד המועדונים שמוכרים, או בחנות HEAD מול קניון אילון, אצל רון לוי שמוכר קראקל, או להביא מחו"ל. מחירים נעים החל מ 150 ש"ח בערך ומעלה. שכחתי משהו? בהצלחה

איתי110

New member
חנות HEAD

אהלן.. החנות הזו, HEAD, מול קניון איילון.. אפשר לקבל טיפה פרטים לגביה? איפה בדיוק היא נמצאת? יש אולי מספר טלפון או אתר אינטרנט? איך המחירים שם? תודה, איתי

YoNaTaNy

New member
יקרים...

אני חושב שהמינימום של מחבט למתחילים הוא בערך 350... כדאי לקנות ממאמנים(סוחרים)... באיזה מועדון אתה משחק?

איתי110

New member
סוחרים..

למה עדיף לקנות ממאמנים? (הספורטאים הסוחרים..) באמת חושב שהם יותר זולים?... כלומר.. גם הם מן הסתם מרוויחים כסף.. נשמע לי יותר הגיוני לקנות בחנות, לא? יש למישהו פרטים על חנויות שיש בהן מבחר גדול, באיזור המרכז?

oferbar

New member
הוזכר כאן בעבר

חנות ספורט ורטהיימר. אין לי מושג איפה זה ומה המחירים. אולי מישהו יעשה סקר שוק לטובת השחקנים הבאים ויפרסם את התוצאות
אני רכשתי פעם אחת במועדון הרצליה וכל שאר הפעמים בחו"ל. תודה

איתי110

New member
מחירים..

באופן עקרוני אני שחקן מתחיל.. ויש לי נטייה להרוס / לשבור מחבטים בקצב יחסית זריז. אני לא מחפש מחבט זול למתחילים ב-200 ש"ח.. אני מוכן להשקיע 500-900 בשביל מחבט נורמלי. איתי

לספורט ורטהיימר בקניון רוטשילד

בראשון לציון יש מבחר רחב של מחבטים... ממש קשה לבחור... יש 190 גרם של הד בצבע ירוק וכסף עם שני ראשים ועוד אחד 180 גרם גם של הד עם שני ראשים... זה כל המחבטים שיש... חשוב לציין כי המגוון רחב מאוד וקשה מאוד לבחור בין השניים..........חחחחחחחחחחחחחח ממש בושה

THDOR

New member
בתגובה להודעה שלך (מלזר באהבה)

שלום איתי, אני חושב שאני מכיר אותך(
) ויודע באיזה מחבט אתה רוצה. הכתובת לא ידועה לי כרגע אך אברר ואכתוב לך בהקדם האפשרי. אני מציע שתיקח איתך מישהו לחנות שיבדוק איזה מחבט טוב בשבילך,אחריי הכל לא כל מחבט מתאים לכל בן-אדם. תוכל לחזור אליי לכתובת האיי מייל שבוודאי ידועה לך ומספר איי סי קיו. דור.

לפי דעתי ....

אם אתה רוצה מחבט ברמה ומתאים כמעט לכל השחקנים שאני ראיתי שמחזיקים אותו (מניסיון אישי גם) לך על ה-120 איקס של הד ... המחיר שלו בערך 900-1000 שקל והוא מחבט ברמה גבוהה מאוד... רק הבעיה שאתה אומר מחיר גבוה ושאתה מתחיל זה בעיה קשה לבחור לך מחבט שעולה כ"כ הרבה ולרמה של מתחיל... אני הייתי ממליץ לך לא לעלות על המחיר 500 שקל אם אתה מתחיל כי חבל על הכסף...אבל החלטה שלך....

YoNaTaNy

New member
אוי ניר..

ה120 של הד ממש שביר... לדעתי כדאי לך לקנות את ה170 גרם של הד... התעללתי בו שנה עד שנמאס לו... ה180 גם אופציה אבל ה170 יותר נוח. המאמנים יכולים לתת לך לנסות את המחבט בחנות לא תוכל לנסות. יונתן.

YoNaTaNy

New member
עוד משהו...

המחבטים היקרים לא בהכרח חזקים יותר... ככל שמחבט יקר יותר, הוא קל יותר ועם יותר עוצמה וטכנולוגיה...
המחבטים החזקים יותר הם הכבדים ובלי כל הבולמים למיניהם. יש לי שני מחבטי 160x של הד אבל אחד ארוז ועם השני אני משחק. בינתיים לא נשבר.. אבל אני דיי נזהר איתו.
תנסה לשחק עם כמה סוגים של מחבטים מכל מיני חברות, תבוא לפה אחרי שיהיו לך התלבטויות ונעזור לך. אגב, באיזה מועדון אתה משחק? יונתן.

YoNaTaNy

New member
ועוד משהו... חחחח תגובה לעופר.

סקר שוק אי אפשר לעשות כי מתי מהד לא מפרסם מחירים... (בניגוד לחוק, מאז הפעם האחרונה שהייתי שם).

oferbar

New member
לא הבנתי

אם אתה בא ורוצה לקנות, אז הוא לא מגלה לך את המחירים? אז איך משלמים, בעיניים עצומות?

איתי110

New member
180 גרם נשמע קצת מוגזם

בסדר, המצב הוא כזה.. כבר ניסיתי כמה מחבטים של HEAD ואחד של קרקל. המחבטים הזולים נשברו / צורתם התעוותה.. אני חושב שמחבט 170-180 גרם זה קצת יותר מדי, אפילו אם הוא יותר "עמיד" (נשמע לי על פניו שלא). 120-130 נשמע הגיוני, לא?

YoNaTaNy

New member
קודם עופר אח"כ איתי ../images/Emo6.gif

התכוונתי שהוא לא מציג מחירים בחנות כלומר אין תווית מחיר ליד כל מחבט.... צריכים לשאול אותו ואז הוא אומר מה המחיר. וזה בניגוד לחוק סימון המחירים. ועכשיו איתי.. ה120 וה130 דיי שבירים...אולי תנסה את ה160x של הד? או אולי את הfeather 110 g? או שאתה מעדיף רק הד?

איתי110

New member
אין לי מושג..

יונתן. אני מחפש איזושהי חנות שיש בה מבחר גדול..בדגש על המבחר. זה הכל. אתה ממליץ על משהו?

YoNaTaNy

New member
תראה

אין כמעט חנויות עם מבחר של מחבטי סקווש. אפשר למצוא מחבטים במועדונים, אצל מאמנים ובחנויות ספורט גדולות... החנויות סקווש היחידות כמעט שאני מכיר הן החנות של הד ואנרג'ים שמייבאים את דנלופ. יש לי רעיון.. ניפגש היום בצ'אט בחדר סקווש. אני אראה לך סוגי מחבטים באינטרנט ואני אתן לך טלפונים של מאמנים ושל מועדונים. אם אתה רוצה, תשלח תגובה ונקבע שעה. יונתן

oferbar

New member
נסה גם פרינס

הניסיון שלי במשך כמה שנים מראה שאלו מחבטים מאד עמידים בעיקר דגם ה wall beater או wall banger החסרון שהם טיפה כבדים אבל זה עניין של הרגל

למעלה