המלצה על מחבט זה משהו מאד אישי, כי לכל אחד מתאים משהו אחר, בעיקר מבחינת המשקל והאיזון. היה כאן שרשור לפני כמה שבועות על זה. חלק המליצו על HEAD, על פרינס, ועוד סוגים. אתה יכול להשיג מחבט מאחד המועדונים שמוכרים, או בחנות HEAD מול קניון אילון, אצל רון לוי שמוכר קראקל, או להביא מחו"ל. מחירים נעים החל מ 150 ש"ח בערך ומעלה. שכחתי משהו? בהצלחה
אהלן.. החנות הזו, HEAD, מול קניון איילון.. אפשר לקבל טיפה פרטים לגביה? איפה בדיוק היא נמצאת? יש אולי מספר טלפון או אתר אינטרנט? איך המחירים שם? תודה, איתי
למה עדיף לקנות ממאמנים? (הספורטאים הסוחרים..) באמת חושב שהם יותר זולים?... כלומר.. גם הם מן הסתם מרוויחים כסף.. נשמע לי יותר הגיוני לקנות בחנות, לא? יש למישהו פרטים על חנויות שיש בהן מבחר גדול, באיזור המרכז?
באופן עקרוני אני שחקן מתחיל.. ויש לי נטייה להרוס / לשבור מחבטים בקצב יחסית זריז. אני לא מחפש מחבט זול למתחילים ב-200 ש"ח.. אני מוכן להשקיע 500-900 בשביל מחבט נורמלי. איתי
בראשון לציון יש מבחר רחב של מחבטים... ממש קשה לבחור... יש 190 גרם של הד בצבע ירוק וכסף עם שני ראשים ועוד אחד 180 גרם גם של הד עם שני ראשים... זה כל המחבטים שיש... חשוב לציין כי המגוון רחב מאוד וקשה מאוד לבחור בין השניים..........חחחחחחחחחחחחחח ממש בושה
) ויודע באיזה מחבט אתה רוצה. הכתובת לא ידועה לי כרגע אך אברר ואכתוב לך בהקדם האפשרי. אני מציע שתיקח איתך מישהו לחנות שיבדוק איזה מחבט טוב בשבילך,אחריי הכל לא כל מחבט מתאים לכל בן-אדם. תוכל לחזור אליי לכתובת האיי מייל שבוודאי ידועה לך ומספר איי סי קיו. דור.
אם אתה רוצה מחבט ברמה ומתאים כמעט לכל השחקנים שאני ראיתי שמחזיקים אותו (מניסיון אישי גם) לך על ה-120 איקס של הד ... המחיר שלו בערך 900-1000 שקל והוא מחבט ברמה גבוהה מאוד... רק הבעיה שאתה אומר מחיר גבוה ושאתה מתחיל זה בעיה קשה לבחור לך מחבט שעולה כ"כ הרבה ולרמה של מתחיל... אני הייתי ממליץ לך לא לעלות על המחיר 500 שקל אם אתה מתחיל כי חבל על הכסף...אבל החלטה שלך....
ה120 של הד ממש שביר... לדעתי כדאי לך לקנות את ה170 גרם של הד... התעללתי בו שנה עד שנמאס לו... ה180 גם אופציה אבל ה170 יותר נוח. המאמנים יכולים לתת לך לנסות את המחבט בחנות לא תוכל לנסות. יונתן.
המחבטים היקרים לא בהכרח חזקים יותר... ככל שמחבט יקר יותר, הוא קל יותר ועם יותר עוצמה וטכנולוגיה...
המחבטים החזקים יותר הם הכבדים ובלי כל הבולמים למיניהם. יש לי שני מחבטי 160x של הד אבל אחד ארוז ועם השני אני משחק. בינתיים לא נשבר.. אבל אני דיי נזהר איתו.
תנסה לשחק עם כמה סוגים של מחבטים מכל מיני חברות, תבוא לפה אחרי שיהיו לך התלבטויות ונעזור לך. אגב, באיזה מועדון אתה משחק? יונתן.
בסדר, המצב הוא כזה.. כבר ניסיתי כמה מחבטים של HEAD ואחד של קרקל. המחבטים הזולים נשברו / צורתם התעוותה.. אני חושב שמחבט 170-180 גרם זה קצת יותר מדי, אפילו אם הוא יותר "עמיד" (נשמע לי על פניו שלא). 120-130 נשמע הגיוני, לא?
התכוונתי שהוא לא מציג מחירים בחנות כלומר אין תווית מחיר ליד כל מחבט.... צריכים לשאול אותו ואז הוא אומר מה המחיר. וזה בניגוד לחוק סימון המחירים. ועכשיו איתי.. ה120 וה130 דיי שבירים...אולי תנסה את ה160x של הד? או אולי את הfeather 110 g? או שאתה מעדיף רק הד?
אין כמעט חנויות עם מבחר של מחבטי סקווש. אפשר למצוא מחבטים במועדונים, אצל מאמנים ובחנויות ספורט גדולות... החנויות סקווש היחידות כמעט שאני מכיר הן החנות של הד ואנרג'ים שמייבאים את דנלופ. יש לי רעיון.. ניפגש היום בצ'אט בחדר סקווש. אני אראה לך סוגי מחבטים באינטרנט ואני אתן לך טלפונים של מאמנים ושל מועדונים. אם אתה רוצה, תשלח תגובה ונקבע שעה. יונתן