מחפש מורה

• פותח הנושא hmpfy
  • פורסם בתאריך

hmpfy

New member
מחפש מורה

האם מישהו מכיר מורה שמלמדת באופן יחידני בלט קלאסי? מומלץ באיזור הרצליה, אך גם ת"א יהיה טוב. תודה.

hmpfy

New member
אף אחד...?

בטוח מישהו כאן מכיר מורה שמלמדת בלט קלאסי באופן יחידני באיזור ת"א.. אני אפילו יעשה את זה יותר קל, בגלל שמסתמן כרגע שממרץ אעבור לטכניון, אז איזור חיפה גם יועיל לי... עכשיו אחרי שהרחבנו את המקומות מהרצליה, לתל אביב ואף לחיפה, בטוח יש כאן מישהו שיכול לעזור לי... לא..? =)

הדרדרית

New member
היי אפיק.. ../images/Emo13.gif

אז ככה מורים לקלאסי? תקשיב. בד"כ, שעור פרטי עולה מן הסתם יותר משיעור בקבוצה. לכן האינטרס של המורים הוא "לחלטר" עם שיעורים פרטיים, אם יש להם זמן ומקום. אני כמעט בטוחה שכל מורה שיהיו לו את התנאים של כסף, זמן מקום ורצון ישמח. אני יכולה להגיד לך שרוז סובול שמלמדת ב"תלמה ילין", באקדמיה ובבת דור (או לפחות למדה), נתנה שיעורים פרטיים. ככה גם גורג'ינה יעקב מכפ"ס, ושווה לבדוק בסטודיו של לאה מנור. כמו כן שווה לבדוק עם מורים בכל האיזור (יש לך את סטודיו בי בת"א, ביכורי העיתים, בת דור ועוד המון אחרים) - אם יש סיכוי שהם יעזרו. כמו שאמרתי - יש להם אינטרנס. רק דבר איתם בפורום יחיד ולא ליד הרבה אנשים אחרים. זה יכול לצור בעיות. זהו, מקווה שעזרתי אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן..
יומטוב~! הדר

leiny85

New member
רק משהו קטן..

בקשר לג'ורג'ינה יעקובי - היא בנאדם מקסים (באמת!) - אבל לא מורה מדהימה שיכולה לקדם משמעותית. לא ממליצה לקחת אצלה שיעורים פרטיים. אבל שווה לבדוק באמת אצל מרים קויפמן ו/או לאה מנור.

killerit1

New member
תיקון

אני לומדת אצל לאה מנור בהרצליה והיא מורה מצוינת, אבל היא ממש לא מעבירה שיעורים פרטיים...

hmpfy

New member
אם כבר אז יש לי נצלו"ש - לגברים כאן

יש משהו שמפריע לי.. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני פשוט לא יכול שלא להרגיש כמו מטומטם בטייטס..! כאילו.. זה די נח וקל, מלבד כמה מקומות שפשוט לא מסתדרים אף פעם.. =) אך בתור אחד שרגיל למעיל עור כבד, מגפי רכיבה עם קרבון וג'ינס, אני נוטה להרגיש כמו אידיוט בטייטס. מה איתכם מזדהים או לא..? ומה כמובן אתן הבנות אומרות על גברים בטייטס..

d a n c e1

New member
אני חושבת שזה מדהים.

אין מה להתבייש בזה. זה אחד הדברים הכי גבריים שיש (לדעתי).

עדי77889

New member
בנים בטייטס

אני בן וחלק מהמשיכה שלי לבלט זה גם הבגדים אני נהנה וגאה ללבוש טייטס וגם בגד ריקוד אם צריך ראית רקדן בלט מפורסם עם גינס? זו לא בושה גם להתחבר לצד הנשי

dance fr3ak

New member
מה קשור נשי???

מה אתה מבלבל את השכל? אתה לובש טייץ כדי שתוכל לעבוד בצורה טובה... ושיראו איך אתה עובד וגם כי זה יפה.. מה קשור לנשי?... ולגבי הבחור ששאל את השאלה, אם אתה מרגיש מטומטם אז אתה צריך לבדוק אם אתה באמת אוהב לרקוד..... הטייץ בא לעזור לך.. ולגבי הבוייצלך, יש מה שנקרא סליפ (או Dance Belt) שזה תחתונים מיוחדים שמחזיקים את הגב והאשכים כדי שיהיה לך נוח (וגם כדי לשמור שתוכל להפרות בעתיד).. וזה גם נראה טוב וחלק על הטייץ ( סוג של חוטיני) בתור רקדנים בלהקה קלאסית חייבו אותנו לשים את זה בהופעות לפחות...

Vitamin Chick

New member
אממ

למה אתה מתכוון טייטס? כל הרקדנים שאני אישית מכירה רוקדים עם טרנינגים או מכנסי קפואירה או מכנסיים רחבים מניילון... שאלה דברים שבנים הולכים איתם גם ברחוב אז אין בהם דבר "אידיוטי" או "נשי"... חוץ מזה שאתה בשיעור מחול וזה דבר ברור מאליו לדעתי... זה יהיה חריג אם תגיע עם הלוק האופנועני שלך לא?
ודבר אחרון - כמו שאני לובשת לפעמים בגדים של בנים זה יכול להיות ההפך

dance fr3ak

New member
רקדן ש......

מתמקד בקלאסי בשיעור מסויים, רצוי מאוד שיהיה עם טייטס... אם ברישניקוב מגיע לסטודיו עם טייטס כדי ללמוד במעמדו, אין סיבה שאתה לא תעשה את זה.. אלא אם כן אכפת לך לעשות מה שאנשים מכתיבים לך ולא מה שאתה אוהב..

למעלה