מחפש מורה לצ'לו.

KrIvInE

New member
מחפש מורה לצ'לו.

באזור הדרום, דרום-מרכז. אזור רחובות-יבנה-גן יבנה-נס ציונה והאזור. אשמח גם לפרטים באזור קצת יותר מרוחק אם זה באמת נשמע טוב ומומלץ. תודה.

ניצלו"ש חיווט חשמל בפדאלבורד

שלום!!! אשמח לדעת ולקבל עצות לגבי חיווט החשמל של פדאלבורדיכם הקדוש.. איני מדבר על 2 3 אפקטים אלא על מספר רב של אפקטים. זה פשוט מציק לי בעין לראות את כל החוטים מפוזרים ונמתחים במאמץ כדי להגיע לאפקטים השונים בגודליהם ובכניסותים המדהימות,המגוונות,והמסתוריות. אין לי ממש כסף לדי סי בריק או משו בסגנון.. יש לכם הצעות למשו זול שיעשה שם קצת סדר? חשבתי לקנות את הכאבלים שבלינק המצורף שהם בעצם מאריכים את החיבורם של הדייזי צ'יין לפדאל.. יש לך פתרונות יותר נורמלים?! תודה! ניקולס קייג'.

ראיתי

איפשהו באינטרנט על פדאל בורד שיש בו חוצץ שלמעלה יושבים כל האפקטים ולמטה החיבורים של החשמל, זתומרת מלמעלה יש רק את הקצה חוט של חיבורי החשמל ולמטה כל שאר החיווט והיציאה לחשמל גם יוצאת מלמעלה מן הסתם. זה נראה לי עניין מאד ספציפי וקשה לעזור אלא אם תעלה תמונה או כמה תמונות מפורטות של הבורד שלך. הצעה שלי היא ללכת על אזיקונים כפתרון ישן ואפקטיבי למליון החוטים של המחשב שלי. אני בטוח שאם תעלה תמונות תוכל לקבל עזרה הרבה יותר מקיפה.

למעלה