זה לא התחום שלי אני בשמן ובסינטה ...
י ילדה שוקולדית New member 15/8/06 #36 נכון, ראית את התגובה שלי ../images/Emo5.gif לא לרמה שלי השמן של השניצלים .. סינטה משובחת אם כבר ...
ב ברור שזה אני New member 15/8/06 #9 היתה פה פעם (וכשאני אומר פעם , אז זה ממש פעם) מישהי שדיברה הרבה על אוראלי וסוכריות קופצות . עכשיו נראה מי קופץ !
היתה פה פעם (וכשאני אומר פעם , אז זה ממש פעם) מישהי שדיברה הרבה על אוראלי וסוכריות קופצות . עכשיו נראה מי קופץ !
י ילדה שוקולדית New member 15/8/06 #13 תגיד, יש להן תאריך "פג תוקף"?? פילחתי לילדים 2 חבילות ממשלוחי מנות של פורים ... נראה לך שעוד אפשר להשתמש בהן?
תגיד, יש להן תאריך "פג תוקף"?? פילחתי לילדים 2 חבילות ממשלוחי מנות של פורים ... נראה לך שעוד אפשר להשתמש בהן?
ב ברור שזה אני New member 15/8/06 #18 נו , זה ברור הן פג תוקף כשהן מפסיקות לקפוץ .. (מכירה את זה שהן דבוקות אחת לשניה ? משהו כמו דליה איציק לשמעון פרס)
נו , זה ברור הן פג תוקף כשהן מפסיקות לקפוץ .. (מכירה את זה שהן דבוקות אחת לשניה ? משהו כמו דליה איציק לשמעון פרס)
י ילדה שוקולדית New member 15/8/06 #20 תודה, נשמה שלי, תודה ../images/Emo5.gif עכשיו גם לא בא לי להכיר איך הן דבוקות אחת לשניה .. מה דליה איציק עכשיו מה?
תודה, נשמה שלי, תודה ../images/Emo5.gif עכשיו גם לא בא לי להכיר איך הן דבוקות אחת לשניה .. מה דליה איציק עכשיו מה?