מחפש מומחים לשימוש ב...

MidNight Flame

New member
מחפש מומחים לשימוש ב...

מקלות לחימה למיניהם : ג'ו, מקל השאו-לין וכו' וכו'. תוכלו להפנות אותי? רצוי אנשים מאיזור המרכז... בתודה מראש, מייק.

Kenshinkan

New member
המורה שלי

שמו דוד נתן. הוא מלמד אוקינאווה קובודו גם באופן פרטי. גר בירושלים. ניתן ליצור עימו קשר דרך אתר האינטרנט שלו: www.RyukyuKenpo.org בעז

ש מים

New member
עמית פורת, מועדון סמוראי גבעתיים

ג'ו-ג'יטסו (WJJF), מעל "מאפיית הכהנים". או עמית או אמיר ברנע, המורה שלו.

מקלות קצרים

באסטון פיליפיני - מקל קצר/זוג מקלות קצרים בבי"ס CSSD לארניס. לפרטים - גיא רפאלי ויובל נחמקין 056541719 או 05202808 או באתר, כמובן

amir_aikido

New member
אם מותר לשאול - לשם מה ../images/Emo35.gif

אם אתה מחפש מורה לאמנות לחימה שמתמחה בשימוש במקל - אתן המלצות מסוימות. אם אתה מחפש אמנויות לחימה שכוללות שימוש במקל בד בבד עם דברים אחרים - אתן המלצות אחרות. אם המטרה שלך איננה חיפוש אחר מורה ללמוד ממנו, אלא מטרה אחרת - פרט הסבר ונמק, ותקבל המלצות אחרות. אמיר

MidNight Flame

New member
לימוד האייקידו שלי כולל בתוכו...

חלקים נרחבים של JoDo (לא Judo למתקשים) ואני בתור חובב לחימה עם מקלות מכל סוג שהוא מחפש להרחיב את המיומנות שלי בתחום מכאן שאני מחפש מורה שיסכים ללמד אותי או אפילו תלמיד ברמה גבוהה שיהיה מוכן להעשיר לי את הידע.

amir_aikido

New member
אם כך - למד JoDo

אתה רואה עד כמה הפרטים הלו חשובים. לאור המצב המתואר - אין טעם להמליץ לך על מקומות שמלמדים אמנות לחימה מלאה שכוללת גם לחימה במקל. וסביר שאתה גם מחפש התמקדות בג'ו. אבל, יש עצה: יש מועדון של ג'ודו (JoDo) בת"א, בפרטיו מופיעים איפושהוא בפורום. הייתי במפגש שם הדריך המורה שלהם (אני חושב ששמו הוא יוסי אבל אני מאוד חלש בזכרון של שמות) ובהחלט התרשמתי לטובה. אמיר

שאל את המורה שלך

דוד לא פה, מישהו צריך לעשות את העבודה...
אם אתה כבר מתאמן באומנות לחימה ורוצה להרחיב את הידע שלך בתחום מסוים שקשור לאימונים הנוכחיים שלך, אולי כדאי שתסביר למורה שלך שאתה מעוניין להרחיב את התחום הספציפי הזה, ובקש ממנו המלצות למורים. הוא בוודאי מכיר עוד כמה מורים, בעיקר כאלה שקרובים לתחום הידע שלו ויוכל להמליץ ולכוון אותך למורה טוב שהוא מכיר, שתקבל ממנו ידע שיעזור לך במה שאתה מתאמן.

nitzano

New member
מחפש להרחיב את המיומנות

האם אתה באמת מאמין שלמדת את כל מה שיש לך ללמוד מהמורה שלך ? בתקופה בה למדתי 'בו' נהגתי להתאמן עם Crane פעמיים בשבוע למשך כשעתיים על ישום לחימתי של הטכניקות מהקאטה .כעבור 4 חודשים נוכחתי בשיפור עצום ביכולותי . באחד האימונים נתבקשנו להתאמן על רנדורי מקלות ,במקרה יצא שבן הזוג לאימון היה דאן 2 (אני הייתי ירוקה) . במשך התרגול היתה ידי על העליונה (מכיוון ואותו בן הזוג לא הדגיש והחשיב אימון במקל כמוני - כנראה) . תרגול זה ניפח לי את אגו ,עד אשר באחד האימונים האחרונים ,לפני שמורי פרש לגמרי, יצא לי לעבוד מולו . הסימנים הכחולים שעל ידי נעלמו כבר מזמן אבל הלקח נשאר עד היום . יש הרבה מעבר למראה החיצוני בטכניקה והרבה ידע שעדיין לא הפנמנו . חפש אחר התמצית ולא אחר העשרת ארסנל הטכניקות שלך

avnia

New member
מורים ל JO

אני לומד JODO בת"א אצל יורם ויסברוד ויוסי לוריה מנסיוני הם מורים ברמה שקשה למצוא ובנוסף ההתמחות הספציפית שלהם זה JO והם מלמדים אותה כאומנות שלמה ולא כחלק ממשהו אחר. חוץ מת"א יוסי מאמן באשדוד ויורם בשרון יורם ויסברוד 054-443312 יוסי לוריה 066-262589 תוכל לקבל עוד פרטים באתר הקנדו הישראלי www.kendo.co.il

כרונוס

New member
מומחים לג'ו וכו'

יש אימונים באיזור ת"א ( בית ספר אליאנס ) שנערכים על ידי יורם ויוסי הטלפונים שלהם : יורם ויסברוד: 054-443312 יוסי לוריה: 066-252689 הרבה בריאות ואושר

frodo1

New member
אני רוצה לדעת

מה ההבדל בין מוט שאולין לבין מוט רגיל?

למעלה