מחפש מומחה בנושא חיסונים שמתנגד למתן חיסונים

snooopi

New member
מחפש מומחה בנושא חיסונים שמתנגד למתן חיסונים

הארוח הבא בפורום "אוטיזם אספרגר וPDD" לאחר הארוח בנושא אחים, יהיה בנושא שמעסיק הורים רבים בפורום - חיסונים. בארוח ישתתף פרופסור שמואל רשפון שהינו רופא מומחה בבריאות הציבור, רופא מחוז חיפה של משרד הבריאות, ראש מגמת בריאות הקהילה בבית הספר לבריאות הציבור באוניברסיטת חיפה ועומד בראש הוועדה המייעצת בנושא מחלות זיהומיות וחיסונים של משרד הבריאות. פרופסור רשפון יציג את הגישה התומכת בחיסונים. אני מחפש מומחה בתחום של אמיונולוגיה או הומאופטיה או רפואה שייצג את העמדה המתנגדת לחיסונים. כל מי שמכיר, אשמח אם ישלח לי פרטים במסר. עמנואל

snooopi

New member
נמצא המומחה, ד"ר חיים רוזנטל

בארוח ישתתף ד"ר חיים רוזנטל, להלן פרטים אודות הרקע המקצועי שלו. בוגר בית הספר לרפואה של האונברסיטה העברית והדסה בירושלים משנת 1978 . השתלם ברפואה הומאופתית אצל מורים רבים בארץ ובעולם. עוסק בהומאופתיה משנת 1983 מ - 1996 משמש כמנהל המרכז להומאופתיה במרכז הרפואי שיבא בתל השומר. בשנת - 2000 הקים את "טיפה מן הטבע" – טיפת חלב טבעית בגישה הומאופתית. בטוח שיהיה ארוח מוצלח עמנואל

JacobSk

New member
זו הזדמנות לספר על פגישה שלי עם פרופ רוזנטל

לפני חודש הייתה לי פגישה עם חיים רוזנתל.הילד שלי הוא מנפגעי של MMR התקדמות שלו הכי חזקה הייתה משימוש בויטמין A גם של CLO וגם ממגדוז.לחן חיפסתי דרך להילחם עם חצבת.דר.קוממיסרציק שעובדת ביחד איתי לומדת גם הומיופטיה אצל פרופסור רוזנטל, סיפרה לי על חיסון הומיופטי MMR .הייתי סקפטי להומיופטיה אבל הלחתי לפגישה עם חיים רוזנטל.הוא רק הסתקל על ילד ואומר שיש לו סימני אנמיה ורמה של גמוגלובין שלו 11.5 רמה אמתית לפי בדיקה אחרונה הייתה 11.8.הוא אומר שמתנגד לתיסוף ברזל שזה הייה מאוד לא דומה לרוב הרופאים שרעיתי קודם.בקיצור זרמנו בכיף בסיחה.הוא לא הייה מעמין שיש הרבה אנשים בארץ שמשתמשים בDAN!,הזביר לי על משמעות חיסון ונתן פרוטוקול של שלוש שבעות . קיבלתי חיסון בבית מרכחת הומיופתי לשבוע ראשון (מינון 10 הכי קתן בסקלה הומיופטית).חיסון עבד לנו ממנה ראשונה.ילד התחיל לשלשל למחרת בבוקר.ושילשל שבועיים אבל ביכד עם זה הייתה התקדמות מדהימה.ילד שילי בתיפקוד מאוד גבוהה אבל קפיצה שלו הייתה כל כך חזקה שקלינאית תקשורת שלו שלא מעמינה בביו רפאי בכלל אמרה הכל הזה לא ממעמצים שלי. עם התחלה של השלשול הפסקנו לתת חיסון. בחודש דצמבר אני יעשה לבני מגדוז של בטה כרוטן וניבדוק דם. כי ליפני החיסון עשינו בדיקה ובטה כרוטן הייה 4 שגבול התחתון הוא 10. אני ממליץ לכולם שילדים שלהם התקדמו טוב אחרי מגדוז A לשכול אפשרות לעשות חיסון MMR הומיופטי. אם יש צורך בנירשם הומיופטי דר קוממיסרציק שעובדת איתי יכולה לעזור.

omer100b

New member
מדוע הוא שילשל ומה הוא שילשל (פתוגנים)?

ומדוע לקחת חיסון MMR הומאופתי, לאחר שנתת חיסון רגיל? מה חיסון הומאופתי עושה בגוף? ומה היו הסימנים שבנך נפגע מחיסון mmr רגיל? יש לי חשד שגם בני נפגע מהחיסון, בני התקדם והתפתח יפה מאוד עד לחיסון ולאחר מכן 3 אישפוזים ב3 חודשים הדיבור נעלם, קשר עין נעלם,ועוד התפתחויות שהושגו נעלמו, האם גם אצלך היה כך? ורד.

JacobSk

New member
לפי דברו של פרופ רוזנטל היה צריך להפסיק

מתן חיסון אם יש דגובה. על שעלה מה סוגי של דגובה אני אמור לקבל תשובה הייחה 1.שילשול 2. התנגות מוזרה לא אופנתית בעצם כל שינוי דרסתי. אני נתתי 10 טיפות ראשונות ביום ראשון בערב.למחרת בבוקר לבני היה טיפול אצל קלינאית במהלעך טיפול בני קפץ אלי וביקש לשתות . הוא גמר חצי בקבוק זה לא היה אף פעם.אחרי טיפול הקפצתי אותו לגן .לא אברו שעתיים קיבלתי טל מהגן שבני משלשל בצורה בלתי רגילה הוא לא היה יכול לצת משירותים.זה גן טרום חובה ואין שם תיתולים. לקחתי בני מהגן.הוא היה בבית כימעת שבועיים.מדברים של רוזנטל זו הייתה דגובה מערכת חיסונית.לא לשקועח שלפי מחקר הרופא מאנגליה (לא זוחר שמו) מצו כמות לא קתנה של חצבת(חלק של MMR) במעיים. אני לא עשיתי בדיקת צוע אבל לפי קפיצה התפתחותית היה ברור שיצו חלקים לא בריאים במיוחד. kshisha צודק בהדרתו של תחשיר הזה .אבל כולם קורו לא חיסון עז המשחתי. למה אני בטועח שהדרדרות המצב של הילד שלי היה מMMR? עד גיל שנה התפתחות של אלון היה תקין לחלותין.בעיות התחילו בגיל שנה ו שלושה אולי ארבה חודשים.ילד שהתחיל לדבר מילים ראשונות כמו אמא ואבא ,הפסיק לדבר בכלל,לא היו ג'סתות,המבת האינעיים שלו היה מאוד "חכם" - איזו ילד נבון תמיד אמרו שחנים במעלית.לגיל 1.9 התחילו גירוים ויזועלים חזקים הוא היה רצ מול גדרות שעות בלי הפסקה, היה יכול לרעות במנורות של תאורת רחוב המון זמן,ומשהיה הכי מפחיד ישב בפינה היה סם חפצים על המצך ורוע עלהם בזבית. עז ב2005 אני התחלתי פרוטוקול לבד עבדתי מול פורומים בחול. היו שם המלצות על CLO ,אני בטאות במקום חצי כפית הייתי נותן 2-3 זואת אומרת שתי כפות ביום.אחרי חודשיים של טיפול הזה ביחד עם דאיאטה וטוספים אחרים הגיראוים ויזואלים נאלמו. קשר אין היה עוד רק ל רגע אחד אבל אנו רועינו התקדמות.בנובמבר של 2005 הלחנו ל דר גיבוני. אני סיפרתי לו אל פרוטוקול שלי הוא בצד אחד פחד מאוד מדוזה CLO משנתתי עז בצד שני הוא הזביר על חצבת שהיא אוחלת ויטמין A בכמויות ו עז רעיה צדדית מתחילה להיות חזקה מרעיה יאשירה זו אחד מה סיבות לגירוים ויזועלים. עז מהמלצה שלו הרדדתי מינון של CLO וזה היה חבל.חזרנו לזה רק אחרי 3 חודשים. גם ילד מאוד התקם במגדוז של וטמין A של קלייר. את יכולה לבדוק בבדיקת דם שגרתית רמת בתה כרותן - זה פרקרסור של ויטמין A ,חצבת אוהבת לאחול גם אותו. או לעשות באופן פרטי בדיקת דם על רטינול(ויטמין A) החולרות ממשרד הבריות הורידו בדיקה הזות מהקופות. את יכילה לנסות טופול של מגדוז של ויטמין A .אם תהיה קפיצה התפתחותית זו סימן חצבת חוגגת אצל ילד שלך.עז תתחילי לחשוב על טיפול הומיופתי MMR.

omer100b

New member
תודה יעקב על ההסבר המפורט.

אתה עדיין צריך לפצות אותי על היעדר ויטמין A אצלך... ורד.

omer100b

New member
אני מבינה שנתת מגה דוז ללא פיקוח רפואי או שכן

אשמח אם תפרט על הטיפול תודה .ורד.

JacobSk

New member
הפרוטוקול של מגדוז רובם משתמשים

זה פרוטוקול של דר מקקנדלס מדובר במתן ויטמין A של קלייר או קירקמן ביומים עד שלוש במינון מ600000 עד 900000 IU דר מקקנדלס ממליצה לעשות פעם בחצי שנה.דר ברגר ממליץ לעשות פעם בשלושה חודשים ו למשל "אמא של בנימין" עושה את זה פעם בחודש בליווי בדיקות כמובן. אם את שועלת בקשר CLO עז כן עשיתי את זה לבד. צריך לעשים לב על סימני טוקסיקוז של ויטמין A . פריחה בצוור ,סביב הפע,סביב האף ועיינעים,ביכד עם זה ילד מתחיל להיות אפטי.אם זה מופיע להפסיק מתן ןיטמין A מיידי.

biochemist74

New member
למען הדיוק, הפרוטוקול הוא לא של מקנדלס

אלא של ד"ר אליסון והוא מ-1932!

JacobSk

New member
ד"ר מקקנדלס ראשונה המליצה אותו לילדי בספקטרום

לפי דעתי שווה לתת לה כבוד שלה וכמובן טוב שהזקרתה את ד"ר אליסון.

biochemist74

New member
שוב לא נכון

רופאת ילדים מריצ'מונד בשם מארי נ. מגסון ניסתה זאת בפעם הראשונה ב-1999.

JacobSk

New member
צחי הידדי

מאוד יכול להיות שאתה צודק.אני אניני רציתי לפגוע בכבוד הרופאים האלה. ועל זה אני מבקש ממך סליחה ומוריד את הקובה לפני הידע הרחבה שלך. אני ממש מצתאר שלא למדתי גם היסטוריה מי היה ראשון כי הייתה לי מטרה לעזור לבן שלי אבל עכשיו בעזתך אני יודע את זה. בצד שני אנו לא בקנס של מומחים בהיסטוריה של שימוש בויטמין A . ואני לא חושב שפרטים כל כך חשובים בפורום מומחי בהיסטוריה של ריאפוי אוטיזם,חשובים באותה מידה גם בפורום הורים. רובם כאן בארץ קיבלו את פרטים על פרוטוקול הזה מד"ר מקקנדלס , חיא שהמליצה להרבה הורים את הפרוטוקול הזה דרך האתר שלה ובפגישות. וזה משאני התקבנתי.אני אנני חושב ששווה להמשיך את הדיון הזה שהוא ממש לא רלבנטי לשירשור ספציפי הזה. אני מראש מתנצל אם כתבתי משהו שוב לא נכון.

אכן הפרוטוקול של מגסון, על בסיס טיפול בחצבת

דר' מארי מגסון, העבירה את הפרוטוקול של מגה- דוז לאוטיסטים. יש על כך תיעוד נרחב. דר' מק'קנדלס קיבלה ממנה את ההמלצות ומאז יש הרחבות וואריאציות שונות. כעיקרון גם עם מגה דוז לא נפתרת בעיית החצבת ולא נפטרים מהוירוס בקלות כל כך. אך הטיפול בהחלט עוזר. לעיתים קרובות צריך להשלים עם טיפול אנטי ויראלי נוסף. במיוחד כשהוא עובר מהמעי למוח.

JacobSk

New member
תודה רבה לעליזה שתקנה שגיות כתב שלי

וגם שהיא נתנת עשיבות למסר שלי. ועכשיו הנה המסר שלי מתוקן. על פי פרופ רוזנטל יש לתת את התכשיר הומאופתי שנקרא MMR עד שיש תגובה. השאלה לאיזו תגובה הכוונה, התשובה הייתה 1.שילשול 2. התנהגות מוזרה ולא אופינית או כל שינוי דרסתי. אצלינו התגובה הייתה מידית אחרי הדוזה הראשונה. אני נתתי 10 טיפות ראשונות ביום ראשון בערב. למחרת בבוקר לבני היה טיפול אצל קלינאית במהלך הטיפול בני בא אלי וביקש לשתות. הוא שתה חצי בקבוק דבר שלא היה אף פעם קודם לכן.אחרי טיפול הקפצתי אותו לגן . אחרי שעתיים התקשרו מהגן שבני משלשל בצורה בלתי רגילה הוא לא היה יכול לעזוב את השירותים. זה גן טרום חובה ולא היתה אפשרות לשים לו חיתולים. לקחתי את בני מהגן. הוא היה בבית כמעט שבועיים. על פי ד"ר רוזנטל זו הייתה תגובה של המערכת החיסונית. לא לשכוח שלפי מחקר של ד"ר וויקפילד מאנגליה מצאו כמות לא קטנה של חצבת(חלק של MMR במעיים). אני לא עשיתי בדיקת צואה אבל לפי קפיצה התפתחותית היה ברור שיצאו חלקים לא בריאים במיוחד. Khisha צודק בהגדרתו של התכשיר ההומאופתי הזה כתכשיר ולא חיסון. למה אני בטוח שההתדרדרות של הילד שלי הייתה מ MMR ? עד גיל שנה התפתחות של אלון היה תקינה לחלוטין. בעיות התחילו בגיל שנה ושלושה אולי ארבה חודשים.ילד שהתחיל לדבר מילים ראשונות כמו אמא ואבא ,הפסיק לדבר בכלל,לא היו ג'סטות, ממבט העיניים שלו היה מאוד "חכם" – (איזו ילד נבון תמיד אמרו שכנים במעלית). בגיל 1.9 התחילו גירוים ויזואלים חזקים הוא היה רץ מול גדרות שעות בלי הפסקה, היה יכול להסתכל במנורות של תאורת רחוב המון זמן והכי מפחיד היה כשישב בפינה היה שם חפצים על המצח ומסתכל עליהם בזוית צידית . אז ב2005 אני התחלתי את הפרוטוקול לבד עבדתי מול פורומים בחו"ל. היו שם המלצות על CLO ,אני בטעות במקום חצי כפית הייתי נותן 2-3 כפות ביום. אחרי חודשיים של טיפול הזה ביחד עם דיאטה ותוספים אחרים הגיריים הויזואלים נעלמו. קשר עין היה עוד רק לרגע אחד אבל ראינו התקדמות. בנובמבר של 2005 הלכנו ל ד"ר גיבועני. אני סיפרתי לו אל הפרוטוקול שלי הוא מצד אחד פחד מאוד מהדוזה של הCLO שנתתי ומצד שני הוא הסביר לי שהחצבת אוכלת ויטמין A בכמויות וזה גורם לראיה צידית וזו אחת מה סיבות לגירוים הויזואלים. אז בהמלצה שלו הורדתי את המינון של CLO הצטערתי על זה וחזרנו למינון הקודם אחרי 3 חודשים. הילד התקדם גם ממגדוז של ויטמין A של קלייר. את יכולה לבדוק בבדיקת דם שגרתית רמת בתה קרוטן, - זה פריקרסור של ויטמיןA שחצבת אוהבת לאכול גם אותו. או לעשות באופן פרטי בדיקת דם על רטינול ויטמין A (החולרות ממשרד הבריאות הורידו את הבדיקה הזאת מהסל). את יכילה לנסות טיפול של מגדוז של ויטמין Aאם תהיה קפיצה התפתחותית זו סימן חצבת חוגגת אצל ילד שלך. אז תשקלי טיפול הומיאופטי לMMR

razgalili

New member
הפורום איננו עוסק בהומאופטיה

אנא העבירו דיונים בהומאופטיה לפורום אחר או לדיון פרטי.

khisha

New member
זה לא חיסון

כנראה שמדובר שתכשיר הומאופתי שנקרא MMR. הרי העקרון של הומאופתיה קלאסית לרפא באותו דבר. זה אומר שלקחו MMR אמיתי ודיללו אותו בצורה מסויימת מיליון פעמים כדי ליצור תכשיר הומאופטי. בזמנו הייתה אופנה של שימוש ב Mercurium Sol כנוגדן לפגיע שנגרמת על ידי כספית לריפוי אוטיזם שלא הוכיחה את עצמה. מצד שני ישנה עדות לריפוי אוטיזם בעזרת הומאופטיה כך שאין להתעלם מזה. http://www.impossiblecure.com/ הבעיה שהומאופטים קלאסיים אינם מוכנים לעבוד יחד עם נטורופטיה - שהיא היסוד לפרוטוקול DAN! הם דורשים "ניסוי נקי".

JacobSk

New member
רזנטל אומר שאין שום חפיפה בן נטורופטיה

וגומיופתיה. לכן הוא ממליץ על שילוב שתי שיתות.

למעלה