מחפש מדוגדגת

מחפש מדוגדגת

שלום לכולם,
אחרי שנים רבות של צפייה בלבד בחרתי לפרסם כאן הודעה.
אני בן 29, עם פטיש חזק לדגדוגים. בעיקר בצד המדגדג אבל פתוח לניסיון. זה לא מיני עבורי אני פשוט אוהב את זה מאוד.

אשמח להכיר מישהי שותפה לדבר המדהים הזה, לידידות טובה וגם להמון דגדוגים :).
אשמח לקבל פניות

tinky2

New member
התזמון שלך

&nbsp
מעולה

&nbsp
ולא, לא בעניין אבל בהצלחה

עכשיו הבנתי למה...

ולמרות שיש לי המון מה לומר לילדה הקטנה ההיא, אני אמנע מלהגיב :) רק אומר שהיחס של גברים מסוימים לנשים מסוימות והיחס של נשים מסוימות לגברים מסוימים זו ביצה ותרנגולת...אני אישית בהחלט מעיד על עצמי שהאנטי שלי כלפי המין הנשי עלה בשנים האחרונות בדיוק בגלל התגובות שקיבלתי על הפטיש (הלגיטימי בהחלט שלי) לדגדוגים (וההודעות שלי פעם היו מושקעות וג'נטלמניות עד שהבנתי שהרוב פשוט לא מעריכות את זה...), אז לבוא בפוסט כאן ולבכות בפומבי על אכלו לי שתו לי אתהצעצועים הראו לי, ועוד לפרסם מסרים פרטיים, זה בעיניי מעשה ירוד שפשוט לא ראוי לתגובה...
&nbsp
הממ...טוב, אולי בכל זאת לא נמנעתי מלהגיב :).
יום טוב לכולם!

בהצלחה לך

ואין לך במה להתבייש.
בטח לא כאן.
אני רק לא מבינה למה הקובץ בהודעה שלה טרם הוסר.
שניים מהכותבים כבר הסבירו את עצמם וכרגע זה עדיין מתנוסס פה ודי לועג להם.
אני נבוכה בשבילם וגם בשבילנו.
&nbsp

A לוןA

New member
אם את לא מבינה

אני חושב שאת יודעת את מי לשאול
וגם איך.

כל הדיון התנהל כאן

ולא פניתי בפרטי.
אני מקבלת את דעתך כמנהל הפורום. אם היתה לי בעיה הייתי פונה אליך.
הכותבת ציינה שהיא מתנצלת, שהיא תבקש להסיר את הקובץ.
שני גולשים טענו שהם אלו ששלחו את המסרים והביעו את דעתם.
האם זה לא מספיק?

A לוןA

New member
הדיון התנהל כאן

והוא דיון לגיטימי וחשוב
הטענה שלך היתה כלפי הניהול
וזה, כידוע לך, נוגד את התקנון.
&nbsp
אבל מאחר וכבר העלית את הנושא-
מי שנחשף, נחשף על דעתו ומרצונו.
למעט המקרה של אריק, שהפטיש שלו די ייחודי, אף אחד לא יכל לנחש אם מי ששלח את מסר הצעצועים זה את או אני. וגם במקרה שלו- זה רק ניחוש, לא יותר (עד שהוא אישר אותו בעצמו).
&nbsp
בקשר ללמה לא למחוק, יש לזה שתי סיבות-
ראשית, מכל הסיבות שכתבתי מטה, בתגובה שלי להודעה המקורית
שנית- למעט מקרי קיצון של שימוש בשפה בוטה, פירסום או אאוטינג- אני לא מוחק הודעות, ואני משתדל למתוח את חופש הביטוי כמה שאפשר. למחוק תמונות מהודעה כזו זה כמו לערוך את ההודעה, ואני נגד עריכת הודעות- או שמוחקים הכל או שמשאירים הכל. ובעיני ההודעה הזו ראוי לה שתישאר, ואם כבר מדברים על זה- גם הנהלתה חשבה שהנושא חשוב וקידמה אותו אתמול בלילה.
&nbsp
בקיצור- אני לא מבין על מה התרעומת.

DogsPCI

New member
אני לא חושב שהיה פה דיון, אלא שכל צד "צעק" את דעתו, וזהו.

אותי הדיון הזה באמת מעניין. וכלל לא ברמה אישית מול מישהו.

DogsPCI

New member
זה - "צעק" - במרכאות... וזה - כל צד, לא את :). בדיון יש

&nbsp
חילופי רעיונות עם הקשבה ונסיון ורצון להגיע ל - אמת כל שהי. להבנה.
&nbsp
פה אני הרגשתי שכל צד "צעק" את מה שיש לו לומר - משמע, אין הקשבה, אין נסיון לדיון או להבנה. - אבל זה רק אני, אולי לאחרים זה דווקא היה מלמד :).
&nbsp
&nbsp
ונ.ב. את לא צריכה לצעוק... את הרבה יותר מאיימת כשאת בשקט
.
&nbsp

DogsPCI

New member
האמת? מה שהכי מוזר לי... זה שדווקא הנשים יצאו נגדה

(חוץ מאחת...) וכל הגברים היו בעדה (חוץ מאחד...). ומדבר על מי שלא היה מעורב בעניין עצמו.
&nbsp
&nbsp
לא יודע מה זה אומר... אבל זה אומר משהו.
&nbsp
&nbsp
ואני פחות מדבר על הצד הטכני-ניהולי עכשיו של - למחוק או שלא. או אם זה בסדר לפרסם משפטים מהפרטי (ללא זיהוי).
&nbsp
אני מדבר רק על עצם הרעיון שהיא הכריזה מלחמה!
ואני מאחוריה 100% על הסיבה לכך, ועל ההצדקה לכך...
&nbsp
הדרך? על זה אפשר לדון. כי באמת המטרה היא לא לפגוע או להזיק. אם כבר - להגן. ואולי על הדרך יש גם מי שכאפה תעורר אותו.
&nbsp
&nbsp
בסך-הכל נדמה שלי שדי מדובר בשתי אוכלוסיות... כאלה שהם קצת לא-מודעים :)). וכאלה, שהם פשוט... לא מוצא מילה מתאימה, אבל לא משהו חיובי. קרייפים??
&nbsp
&nbsp
כאילו, קצת נימוס בסיסי.
קצת להתייחס לבת-אדם כבת-אדם.
&nbsp
ואללה לא מכירים אותה כלל, והיא לא אתכם.
אז מאיפה הרעיון שיהיה לה נעים ורצוי *מייד* להסכים להכנס לסיטואציות אינטימיות איתכם? על סמך מה? מהו גורם המשיכה שאמור לעבוד עליה? עצם קיומכם? או שאולי היא - אין לה קריטריונים. הציעו - אז יאללה... נזרום.
&nbsp
ומה איתכם? לכם אין שום קריטריון?
רשום בכרטיס שהיא נקבה, אז זה מספיק?
&nbsp
אפילו בפורום סטוצים... גם אם יש מי שמחפש/ת שם סטוץ, זה לא עובד ככה. וגם כל הזמן כותבים את זה לאנשים שם... שזה לא עובד ככה. ושיכתבו קצת, וישתתפו בדיונים וכו'. ככה תתקבל איזו אישיות, איזו דמות בראש לגבי מי עומד/ת מאחורי הניק. אז שלא לדבר על בדס"מ שם הצורך באמון ובביטחון ובאינטימיות - הם עוד הרבה יותר גדולים.
&nbsp
&nbsp
אחרת מה? - "שלום לך. הניק שלך - מרסלין - ממש מצא חן בעיני
. ומה את חושבת על שלי? DogsPCI. זה ניק - ניק! אין מצב שאת לא בעניין
. אז... יש קונדומים שמועדפים עליך?".
&nbsp
כאילו באמת... failfish. ופה זה עוד מקום בו אפשר קצת לבוא לידי ביטוי... בציבורי ו/או בפרטי. בניגוד לאתרים למיניהם שם אין דינמיקה כלל.
&nbsp
&nbsp
כמובן דעתי האישית. לא מופנה לאף-אחד אישית, הדיון הוא כללי.
על הזכות להגיד - "אולי די?! !!". - ולדעתי בצדק.
&nbsp

דוגסי, תרשה לי לא להמשיך לקחת חלק בדיון הזה

כי אני מתנגדת לדרך (כן, שוב הקובץ המצורף)
&nbsp
&nbsp
רק אציין :די להכליל. יש נשים שכן עונות למסרים. גם מסרים כאלה.

DogsPCI

New member
OK. מכבד, ולא מנסה לגרור אותך לדיון. כותב בכללית בציבורי...

אולי מישהו/י אחרים יתעניין ויגיב. וכן, בעד לשמוע את כל הצדדים. כולל התייחסות למימד הטכני של מחיקת הודעות, או הלגיטימציה לפרסם חלקים מהן (ללא שם), וכו'.

לגבי הקובץ - אין לי דעה חד-משמעית. ןלכן מעניין אותי גם לשמוע עוד דעות.

ולגבי הטיעון שיש מי שכן נענים/נענות למסרים כאלה - ציינתי את זה בהודעה הראשונה שלי בנושא - כהסבר אפשרי. אם-כי זה עדיין לא נותן לגיטימציה לפנות לכל אחת בצורה כזו.

יש גם מי שתענה להודעת-השפלה מזר מוחלט, כמו: "את מוצאת-חן בעיני, נראה לי אני אהפוך אותך לזונה הקטנה שלי כבר על הלילה הראשון
". זה אומר שמעכשיו זה מצדיק שאני אפנה ככה לנשים בכללית - בחיפושי אחר האחת? לא חושב. מילא אם אצפה מהצד ואצוד לי מישהי כזו... שמרגישה לי כזו. אבל סתם ככה, שלח השפלתך?

טוב, מבין שזה נושא שהוא בעייתי. או כמו תמיד... יש בעיה להציב גבולות, כי רוצים לאפשר מקום לכולם. וזה אחלה, בעצמי לא אחת עושה שטויות ומאפשרים לי. אבל רק בואו נדאג שיהיה גם מקום בנוח למישהי שבסך-הכל נשמעת סבבה לגמרי.

אם פה זה סוג של קהילה, אז אני בעד שגם יהיו קצת גבולות מוסכמים. ולא שאני קובע אותם. ולא שאני מציע שנהיה אחראים על אחרים. חחח. אבל לפחות בתיאוריה. ואם זה כל אחד לעצמו... אז היא לעצמה - מה מתערבים לה בכלל?

שוב, דעתי האישית, בלבד. שנכתבת בכללית.

למעלה