היי
רגע רגע רגע.
גרמתי לך להרגיש לא נעים? לכעוס? אולי אפילו להיעלב?
שלא כמו בפוסט שלך כאן, לא ציינת בהודעה שהכוונות שלך לא מיניות.
ציינת גם פרטים אישיים שנשמעו מאוד כמו מודעת הכרות של okcupid.
ועל כן הרגשתי מוטרדת. כי דגדוגים עדיין מדובר במגע פולשני, ושלחת לי מסר אישי, אז לקחתי את זה אישית. והחלטתי במקום להתעצבן ולכעוס ולהיעלב, לצחוק על זה ולהתייחס לזה בהומור.
מה עוד שההודעה שלך, אולי ספציפית טיפה שעשעה אותי. התזמון שלה אבל היה אולי לא מוצלח. כי היא היתה ברצף של הודעות שכן היה להן אופי מיני ולכן לא יכולתי שלא לקרוא אותה ככזו. ואני בדיוק הגבתי להודע ששלח לי אחד מכותבי ההודעות:
באמת שאין לי מושג מי אתה, אבל תבין שהודעות מהסוג הזה הן בעייתיות.
תחשוב שהגעת למצעד הגאווה ובחור אחר יבוא אליך "היי, אני מחפש פרטנר לדגדוגים...".
זה לא סקסי, זה מטריד. זה גורם לי להרגיש לא בנוח.
אתה יכול להיעלב, אתה יכול גם להבין שלא היתה לי כוונה אישית לפגוע בך, כמו שלך לא היתה לך כוונה אישית לפגוע בי.
אני בטוחה שאתה בנאדם עם עולם ומלואו, אבל כשאתה שולח הודעות - תחשוב שנייה על הצד השני שמקבל אותן. אין לי מושג מי אתה, ומבחינתי לקבל הצעה לדגדוגים מאדם זר זה פולשני. אוהו, מאוד מאוד פולשני. אז טיפה טאקסט, באמת.
ובוא נודה בזה - פנית אליי לא בהודעת תפוצה, אלא פשוט כי ראית שאני כותבת בפורום פה. זה טיפה כמו ההודעות המעצבנות האלו מהרבי באבי מקבר רחל עם "זוהי הודעה אישית עבורך". זה מטריד, זה לא נעים, וזה מעצבן.
שים לב אבל שאני התנצלתי ושאתה... קורא לי ילדה קטנה
אז לא נראה לי שהבנת בכלל מה הבעיה במה שעשית וגם אף אחת ממי שמחרפות את עצמן להגן עליך וממש ממש ממש חבל לי.
בכל מקרה בהצלחה לך בחיפושיך