מחפש מאהבת

שביז

New member
מחפש מאהבת

אחת שאוהבת ליהנות מסקס ורוצה לגלות את חוויית ה``אשה האחרת``, שאוהבת שתמיד רוצים אותה יותר... איתי - הגבר שלא מסופק ממה שיש לו בבית ורוצה שירצו אותו יותר, שיפנקו אותו יותר, שיענגו אותו יותר, וכן, גם שיאהבו אותו יותר כי אני נראה טוב ואני אוהב סקס פרוע ויש לי חיוך מקסים... מאהבת זה לא רק לסקס, זה לחוויה אחרת לגמרי של נתינה וקבלה לא שגרתיים. מי שמעוניינת באמת ומתעלה גם על כל המשמיצים למיניהם, מוזמנת להשאיר לי הודעה במסר אישי. ביי

אורמור

New member
פייר..יש משו מיוחד בהודעה הזאת...

מצד אחד היא ממוענת לזו שאוהבת ש"רוצים אותה יותר..." ומצד שני-הפרס שלה הוא זה שירשו לה "לפנק אותו,לענג אותו ולאהוב אותו" כי הוא נראה טוב ואוהב סקס פרוע (אז באופן אוטומטי -מגיע לו !!!) יש גם בונוס, יש לו חיוך מקסים... אה...יש גם סקופ-מאהבת זה לא רק לסקס זה גם לחוויה של נתינה וקבלה<של מה?.. של קופונים?>" בנות הא לכן מתנת אלוהים למין הנשי... מר שביז... הוא לא מבטיח כלום, הוא לא נותן (מה הוא פראייר?..הוא גבר!) אבל הוא ישמח מאד לקבל... אז בבקשה אה... ותזדרזו, לא בטוח שיספיק לכולכן... אור

שביז

New member
הנה זה מתחיל, כמה צפוי

מה שיש לי להציע ומה שאני מעוניין זה די ברור וזה לא עיניינך. רק חבל שמציק לאנשים כמוך שאנשים אחרים רוצים ליהנות בדרך זו או אחרת. מה שבטוח שכל המטרה פה זה כיף ולא כאב ראש שאתה עושה מזה

tvrui10

New member
למה ההפליה? ,מה איתנו הגברים?

גם אנחנו רוצים להינות מפינוקים !

אתה מהצד של המפנקים

קודם כל מפנק ואחרי זה זה תלוי הי טרובי ברוך הבא מה אתה מקטר הא?? הרי אתה מכיר את הכללים ליאור

עף לי לפני הזמן

לא נכתב לי הכל מרוב התרגשות אז הכללים ברורים אתה חייב לדעת אותם שקודם כל אנחנו מקבלות פינוקים ואחר כך נראה ליאור

אורמור

New member
זה לא היה ענייני אם

היית תולה את זה במקום הנכון בפורום סטוצים והכרויות ולא בפורום שנועד לדברים אחרים, וכן, הניסוח שלך עיצבן לי את בלוטת החיוך אז יריתי לא אהבת?.. לא נורא גם אני לא אוהבת כשחושבים שאישה היא כלי שרת. אור

שביז

New member
גם אני לא חושב שאשה היא כלי שרת

בכל מערכת יחסים אתה נותן מעצמך אבל אתה גם רוצה להשיג משהו, אתה אוכל המבורגר כי הוא טעים לך לא כי הוא יפה

היי,

אני אוהבת סקס, ואשמח לגלות את חווית האישה האחרת, אני אפנק, אענג ואוהב יותר, אין, אין על סקס פרוע, גם לי יש חיוך מקסים, כמוצג בתמונה הנלווית. אני רוצה רק לתת, לא לקבל. יש ללחוץ על התמונה כדי לראות אותי במלוא תפארתי.

במאהבת צריך להשקיע

אני מסכימה אבל מאהבת כמו מאהבת קודם כל וראשית כל אני רוצה דירת פנטהאוז באזורי חן עם ריצפת שיש מבריקה מלא צמחים ועצים על הגג מכונית חיפושית 2007 שחורה עם גג נפתח מקרר מלא , מתמלא כל שבוע באוכל משובח מנקה , וזו שתסדר את הארון יום יום מלא זוגות נעליים והמון חצאיות וחולצות שמני אמבט ומעסה יום כן יום לא נסיעות ללונדון לקניות שמתחלפות העונות וטיולים ויכטה צמודה לנופשון מנוי לפילהרמונית לשמוע קונצרט טלויזית פלזמה ענקית עם מערכת קולנוע ביתית כרטיס אשראי פתוח , אין דבר שארצה ולא בטח שמאהבת זה לא רק לסקס ליאור

הה רק עכשיו הבנתי אותך

אתה רוצה להיות מאהבת חשבתי שאתה מחפש מאהבת אז אני לא מתאימה ליאור

לשביז ../images/Emo141.gif

אני מאחל לך שתצליח בלהשיג את מבוקשך, לי אין בעיה עם מה שאתה מבקש, אני מאמין שזו היא זכותו של כל גבר ואישה נשואים שחשקה נפשם בחוויות שונות מהצד בתנאי שלא פוגעים בתא המשפחתי. והבעיה העיקרית היא זה הפגיעה בתא המשפחתי. אם אתה תצליח להשיג את מבוקשך, אתה תאלץ לשקר יותר בפני אישתך, והדבר הזה יהרוס הרבה דברים טובים בתוככה ובתוכך......... אבל לא על זה אני רציתי לדבר איתך, אני מעוניין בכמה דברים אחרים שהזכרת, דברים שאני מרגיש שהם מאוד מאוד מעניינים אותי ואשר יכולים להביא תועלת לי אישית, יש לי כמה שאלות אלך ואשמח מאוד אם תענה לי עליהם. 1. מה זה נקרא סקס סוער, האם אתה יכול לתאר בפניי את ההבדל בין סקס לא סוער לבין סקס סוער על פי הבנתך, כמובן, כי זה בטח עניין אינדיוידואלי, ואני מאוד מעוניין להבין את הנושא הזה. 2. מה זה ניקרא, שאישה תוהב אותי יותר, כאילו מה אישה צריכה לעשות כדי שהיא תיקרא " אוהבת אותי יותר", ואני שואל את השאלה הזו לא מתוך זילזול אלא מתוך זה שאני באמת רוצה להבין את הנושא הזה, מה אנו הגברים באמת זקוקים, למה אתה מתכוון כשאתה אומר שיאהבו אותי יותר, לי ניראה שזו היא דרישה לגיטימית, האם אתה יכול לפרט באזה אופן על האישה לאהוב אותך או אותנו יותר. יש לי עוד שאלות אבל אני לא נעים לי להכביד עלייך בשאלות. אני מסכים איתך בהחלט, שיש בעולם הזה הרבה גברים שלא מקבלים יחס נאות מהנשים שלהן, יש גם גברים שכן מקבלים אהבה ויחס כמו שהם אוהבים, יש כאלה ויש כאלה. אודה לך מאוד אם תענה על שאלותיי. כי אני מאוד רוצה להבין דברים.

למעלה