מחפש לקניה באילת דירת 3-4 חדרים

harhanegev

New member
4 עצות שיעזרו לך:

א. ערב ערב ב. העיר (של אילת, לא של תל אביב!) ג. ידיעות אילת ד. מיתוס

וואיי.. חח עכשיו שמתי לב

שיש לנו הרבה מקומונים.... חחחחחחח..... ממש פורח כל סצנת העיתונאות... ותאמת שהכל נראה אותו דבר... המקומונים מתחילים להראות דומים אחד לשני.... אין איזה חידוש מרענן!!...

harhanegev

New member
קשה לומר דומים.

יש חלק באמת על רמה, ויש חלק של סתם למלא את הדפים בזבל.

havlaz

New member
אין לאילת תחרות במספר המקומונים

לנפש. שלא נדבר על העובדה שהם נמכרים בכסף, דבר שאין כמעט באף מקומון במדינה והאילתים בכל זאת אוהבים לקנות אותם.

harhanegev

New member
לא כולם.

מיתוס מחולק חינם, וגם ידיעות אילת התחיל לאחרונה להיות מחולק חינם בכמה מקומות. רק חבל שיש חלקים של תת רמה בחלק מהעיתונים, כמו למשל עיתון אחד (לא משנה איזה) שבמדור הנוער שלו הכתבים בעיקר מצלמים את עצמם.

harhanegev

New member
בקשר לרמה,

חשוב לי להבהיר שתת רמה קיימת במקומונים רבים בכל רחבי הארץ, זו וודאי לא תופעה ייחודית לאילת.

DreamS_HunteR

New member
אממ../images/Emo121.gif

המקומון היחיד שיש בו מדור נוער הוא ערב ערב

harhanegev

New member
אני ראיתי גם בהעיר

בכל מקרה, אני מדבר על המצב בימים שעוד קראתי אותם (לפני 5-6 שנים). מאז אני פשוט מסיים את העיתון בערך באמצע שלו, וגם זה רק אם במקרה מזדמן לידי, אני לא כל כך קונה אותם. לפני כמה שנים, כשהייתי חדש באילת, הכרחתי את עצמי לקרוא את כל עיתון ערב ערב ועיתון העיר כל שבוע מההתחלה עד הסוף כולל דברים שבכלל לא מעניינים אותי, כדי להכיר יותר את עירי החדשה. כך עשיתי במשך שנתיים תמימות.

DreamS_HunteR

New member
נראה לי שאין כבר בעיתון העיר../images/Emo121.gif

המדור נוער שם יורד ועולה כמו עונות השנה. אני כבר לא עוקב..

harhanegev

New member
כבר הודיתי והתוודיתי

בהודעה הקודמת, אינני מעודכן לאחרונה במצב המדויק של החצי השני של העיתון, גם בערב ערבוגם בהעיר.

אני מאד מקווה שלא העלבת את ג'וניור

החל מעוד שעה וחצי העורכת היא דודה שלי. אז בוא לא נרד לפסים משפחתיים.

harhanegev

New member
2 דברים:

א. אני מבין שמדובר על חתונה, אז מזל טוב. ב. כדי לדעת למי מ-2 מדורי הנוער של 2 העיתונים התכוונתי, פשוט תסתכל/י בעיתונים ערב ערב והעיר של לפני כמה שנים, ןתראה/י לבד מי מאלו שחיפפו וצילמו בעיקר את עצמם. אני פשוט לא זוכר מי מהם.

למעלה