מחפש לקנות,

num1man

New member
מחפש לקנות,

שלום לכולם, יש לנו בבית שולחן 8 פיט ואני מחפש לקנות לאחי ליומהולדת סט כדורי סנוקר. (אלו עם המלאים והפסים + לבן) מישהו מכיר איזשהי חנות באזור חיפה או הקריות שמוכרת? וגם אם אפשר כמה טיפים לגבי הקנייה וסדר גודל של המחיר. תודה.

9ball master

New member
התכוונת ל...

סט כדורי פול... כדורי סנוקר זה הצבעוניים ואדומים. איזה סוג שולחן יש לכם? האם זה שולחן סנוקר או שולחן פול? מדובר בכדורים בגדלים שונים עבור סוגי השולחנות השונים.

num1man

New member
תשובה

הגודל של השולחן הוא 130*250 (ס"מ) הבנתי ממישהו שזה נקרא 8 פיט. ויש לו 2 רגליים גדולות, אחת בכל קצה. כל רגל זה כאילו פלטה כך שזה בעצם כאילו 4 רגלים.

num1man

New member
אגב,

המידות שרשמתי זה מידות מחוץ לבנדות. זתומרת סה"כ כמה שהשולחן תופס. לא רק החלק הירוק.

9ball master

New member
זה לא משנה...

מרווח של פחות מ 1.5 מטר בין השולחן לקיר (או כל עצם מפריע אחר) הוא ממש לא נוח שלא לדבר על מרווח של פחות ממטר אחד.

num1man

New member
איך זה קשור?

מה קשור עכשיו המרווח בין הקיר לשולחן? שאלתי לגבי חנות לקנות כדורים באזור חיפה והקריות!

9ball master

New member
טעות שלי

לא שמתי לב וחשבתי שמדובר בנושא אחר... מהתיאור שלך אני עדיין לא יכול לדעת באיזה שולחן מדובר... אולי תצלם אותו ותעלה תמונה ואז נוכל לדעת יותר. לגבי קניית כדורים, אני לא מכיר חנויות בצפון.

Impious

New member
נשמע כמו שולחן משטח מעץ, המתקפל הזה

אני צודק? אם כן, לך לביליארד סנטר או לשולחן הירוק, תמצא אותו שולחן בדיוק בתצוגה ותגיד שאתה מחפש כדורים לביליארד בגודל המתאים לשולחן, הם כבר יימכרו לך. כמה זה יעלה? אני משער שבערך 350 שקל. בהצלחה :p

למעלה