מחפש לקנות MP4

• פותח הנושא Or1g
  • פורסם בתאריך

Or1g

New member
מחפש לקנות MP4

בינתיים המכשירים שמצאתי שביניהם אני מתלבט הם ipod touch , iAudio A3 או 605/705 Archos . כמו כן אני פתוח להצעות נוספות. התכונות שחשובות לי במכשיר הם: גודל המסך, אמינות המכשיר, התמיכה שלו בכתוביות בעברית ובקודקים, נפח הזיכרון במכשיר, מחיר טוב ואם יש תמיכה בwi-fi זה עוד יתרון. בעיקרון אני מחפש את המכשיר בעל יחס איכות למחיר המקסימאלי. כרגע אני מוכן להשקיע בסביבות 1500 או קצת יותר אך כמובן עדיף פחות. כמו כן אני שוקל אם לקנות את המכשיר בארץ- בחנות או דרך האינטרנט או אם לקנות בeBay

elan4

New member
>

אני בחור ב Archos הסיבה שלי כך אנטרנט אלחוטי יש עברית יש (ובאיפוד טאץ צרך לפרץ ולהתקין עברית) סאנד איכותי יש רדיו יש מתחבר לטלביזיה יש החברה השניה שלי איפוד טאץ רק בגלל הפצרים אנטרנט משוכלל בזכות חישן תנוע זכרון פלאש ענק עברת עברת קבצים באופן מעצבןן עם התוכנה הסינך אבל אחד הנגנים הטובים ביותר האח התאום של האיפון

Or1g

New member
Archos 705 80GB

האם Archos 705 80GB תומך בכתוביות בעברית? איך ניתן להוסיף לו אינטרנט הבנתי שצריך לשלם בשביל תוסף שמאפשר גישה לאינטרנט?

or121210

New member
אני דווקא ממליץ A3

הוא כולל עברית, יש לו איכות שמע ווידאו מעולה, מסך מדהים של 4 אינץ' (ראיתי בעצמי), אין WI-FI (לפי דעתי לא חסרון גדול), נפח: 30GB, 60GB, 80GB. תמיכה רחבה בקודקים ותמיכה בכתוביות בעברית.

יאיר B

New member
עברית יהיה לך אם תקנה בארץ.

לאינטרנט צריך לקנת פלאג-אין. תטייל קצת באתר של תדרים (היבואן), הכל כתוב שם.

Or1g

New member
COWON Q5W

אני חושב עכשיו על הQ5W.. הוא יכול להקליט מהטלויזיה? אם אני קונה אותו מארה"ב יהיה לו עברית?

מושו 21

New member
Q5W

לפי מה שאני מכיר - אין יכולת הקלטה מטלויזיה - רק שידור OUT לטלויזיה מהנגן. עברית - ע"י עדכון קושחה מהאתר של קוון - בQ5 שמעתי כבר שהעברית לא מלאה לכל התפריטים. תהיה גם בעיה עם האחריות עם אתה קונה אותו בחו"ל - אבל זה זול כמעט בחצי מחיר מהארץ .. ועדיין - אני הייתי מעדיף אותו על הארכוס.

Or1g

New member
עברית לתפריטים לא חשוב לי

מה שחשוב ליי זה העברית בסרטים. את זה יהיה לי?

מושו 21

New member
לא ניסיתי

משיטוטים וחיפושים לא מצאתי מישהו שבאמת התנסה בזה אני מתאר לעצמי שכן (אם ב-A3 יש מה הסיכוי שב-Q5 לא יהיה)

Or1g

New member
עדיף להיות בטוח. מישהו כבר בדק ויודע בודאות?

למעלה