מחפש לקנות KLE

פאזה 20

New member
מחפש לקנות KLE

לחבר שלי עד שנת 2003 עם קילומטרז` נמוך. איזה עוד כלי מיתחרה בKLE?

R-o-i

New member
תעשה חיפוש באחד הדפים פה...

יש איזה אחד נטוש... לך קח אותו

דמיקולו

New member
מתחרה מאיזו בחינה ?

מבחינת הגבלת רשיון-עד 500 סמ"ק ? ER-5 GS500 GPZ שקצת יותר ספורטיבי מהשאר. EN500 יותר קאסטום CB/CBF אם הכוונה היא מבחינת מתחרה דו"ש: F650 מבית BMW XFWIND DR650 הונדה טראנסלפ

שאול DR650

New member
ל- KLE אין מתחרים מבחינת דו"ש...

תגיד אתה צוחק? רשמת KLE ו-XF בתור דו"שים? DR זה דו"ש, F650 זה גם דו"ש (לפחות ליד שני הראשונים) טרנסאלפ- לא יודע אבל הייתי מנחש שלא

enigo

New member
תספר את זה...

לבחור שכן הגיע לראלי שאתה הברזת ממנו - על KLE, בהרכבה (עם הבת המצודדת ביותר שלו, נעולה מגפי SIDI שחורות עם עקב, מעיל SDPIDI עם פתח איוורור נדיב מלפנים ועוד מיטב גרדרובת המיגון) ועם ארגז גדול (ועליו עוד תיק אוכף של טרקטורון)... חבל שאף אחד לא סיפר לו, היה חוסך לו לא מעט צרות בחולות צאלים...

דמיקולו

New member
תתפלא, אבל כן, אילו המתחרים שלו

תפתח גליון מוטו מלפני שנתיים ותראה מבחן דרכים לארבעה כלים : XF,F650,KLE ,טראנסלאפ. אז אם מבחינת מוטו ה KLE הינו בר השוואה לשלושת הכלים האחרים, אז גם מבחינתי וגם מבחינת ההמלצה לבדוק אותם כאופציות. יש ? ד"א , יש לי את המבחן סרוק אם תרצה לחפור בו קצת.

enigo

New member
אם ככה, היו שניים

היה בוודאות אחד עם XF, XTZ ו-KLE, שבו F650 הצטרף כאורח. אז ניצח ה-XF, מי ניצח הפעם?

DiscoCat

New member
כנס

לבן דודה שלי יש KLE שנת 96 יד ראשונה, שמור מאוד, הוא רוצה עליו מעל המחירון, אז אם אתה רציני שלח מסר

למעלה