מחפש ליצור משהו

B sides

New member
מחפש ליצור משהו

היי לכם. בקשה קצת מוזרה. אני מחפש תחום יצירה פיזי (לא במחשב), משהו שלוקח הרבה זמן שאפשר לעבוד עליו ו"לשקוע לתוכו" שאוכל לעשות בזמני הפנוי. לא ציור, פיסול, כדרות, נגרות, אוריגמי, חרוזים... שלא דורש המון חומרים וסיבוכים. משהו יותר בכיוון של סריגה או כתיבה שאפשר לשבת ולעבוד עליו לזמן לא מוגבל עד לקבלת התוצר הסופי שתלוי אך ורק בי (בניגוד למדריכים של "איך ליצור..."). יש לכם רעיונות?

infatuation

New member
כל דבר שאתה יוצר

תלוי רק בך. כמו משך זמן העבודה שלך עליו.. אני לא ממש מבינה מה אתה רוצה ליצור אם פסלת כל אמנות פלסטית אפשרית. לא פיסול, אתה יודע כמה חומרים יש שאפשר לפסל בהם? שללת כרגע עולם שלם. כנ"ל לגבי ציור וכו'.. הצעת לעצמך סריגה, אז למה שלא תלך על זה?

B sides

New member
זה לא חייב להיות משהו מסורתי

גם אפייה מבחינתי זה יצירה (וזה נחמד אבל לא מתאים למה שאני מחפש לפי מה שציינתי). יכול להיות ששללתי יותר מידי אז אוקיי, נשאיר את זה פתוח כי אולי יש תת קטגוריות שימצאו חן בעיני. בקשר לסריגה, אני לא בטוח לגבי זה.

מירה94

New member
אריגה של תמונות

בכל חנות שמוכרת צמר/חוטים תוכל למצוא תמונה מודפסת עם חורים (אני לא סגורה איך קוראים לזה בדיוק) שניתן לעבור עליה עם חוטים בצבעים מתאימים (לרוב מוצמדת לתמונה גם רשימת החוטים עם כמויות) זו עבודה ממש נחמדה, צריך לדעת לעבוד במדויק על מנת שתהיה עבודה יפה, אתה יכול לבחור תמונה קטנה בתור התחלה של משהו קל מקווה שעזרתי :)

B sides

New member
זה נקרא רקמה

הייתי עושה את זה כשהייתי קטן וחשבתי על זה כאופציה הבעיה שאין בזה חופש ויוצרים לפי תבנית ואין לזה גם אפשרות שימושית בניגוד לסריגה או אפייה למשל. תודה בכל מקרה.

עניתה לעצמך בגוף השאלה ,

סריגה , כתיבה , אפיה . כל דבר שאתה יוצר תלוי רק בך עד לקבלת התוצאה הסופי ומשך ההשקעה בזמן, אין חוקים ואין מגבלות .וזמן הוא דבר נזיל ....

למעלה