מחפש לימודים מלאים

Moris777

New member
מחפש לימודים מלאים

שלום,
למיטב ידיעתי, בארץ תחום לימודי הIT נקשר רק להסמכות ספיציפיות.
מישהו מכיר ברמה אישית מכללה מומלצת
למקצועות הIT בארצות הברית אשר כוללת אפשרות להוציא גם תואר בתחום ?

DuuGi

New member
יש תארים בניהול מערכות מידע

מטרת התארים היא להכשיר סטודנטים לעולם מערכות המידע אבל כמו כל תואר אין כאן לימודי התמחות במוצרים מסויימים.
&nbsp
צריך להפריד בין קבלת תואר של השכלה גבוהה שהוא כלי שיכול לשרת אותך אבל לא יתן לך התמחות במקצוע מסויים לבין למידת קורס על מוצר מסויים.
כמו כל תואר BA אתה תלמד בנוסף לדברים שקשורים למקצוע גם כלכלה, מתמטיקה, סטטיסטיקה, קורסי ניהול וכד'
&nbsp
המכללות שבהן יש את התואר הזה הן : אקדמית לת"א, אקדמית לישראל, מל"א אור יהודה ואני חושב שיש גם בHIT חולון משהו.
&nbsp
גילוי נאות: אני סטודנט שנה שניה באקדמית לישראל, אני לומד עם מגוון רחב של סטודנטים, חלקם בעלי ניסיון בתחום והמטרה שלהם היא לאחוז בתואר אקדמי כדי לפתוח משרות ניהוליות וחלקם חסרי ניסיון ששואפים להשתלב בעולם ה-IT.
כמו שזה נראה אדם ללא ניסיון יוכל להתמודד על משרות של ניהול פרוייקטים או משרות BI לאחר הלימודים אך לא משרות סיסטם או פיתוח תוכנה.

marvin2

New member
95 אחוז מהתארים האלה זה בולשיט אחד גדול

וכל מי שמגיע לשם ללא נסיון אין שום סיכוי שהוא יצליח להתברג בתחום של "ניהול פרויקטים" או משרות BI. (אלא אם אתה מדבר על משרות BI ברף הממש תחתון..)
מי שמגיע לשם עם נסיון ורוצה תואר בשביל ההרגשה העצמית/דרישות התפקיד - סיפור אחר.
&nbsp
&nbsp

DuuGi

New member
אפשר להגיד את זה על רשימה גדולה של תארים.

אבל מה לעשות שילד בן 23 שמתחיל את הקריירה ועושה תואר ומתחיל בתחתית עם שכר של 8-10 .
אחרי כמה שנות עבודה התואר (בולשיט לדבריך) יהווה ערך מוסף עבורו מול אחרים.
&nbsp

marvin2

New member
זה לא יהוה ערך מוסף לאדם חסר נסיון

שוב פעם אין ספק שהתארים האלה יכולים לספק משכורת של 8-10, אבל זו גם התקרת זכוכית שלהם. אף אדם חסר נסיון לא יתקבל לעבודה בתחום ה BI או בתחום ניהול הפרויקטים. אני רואה מי מאכלס את המשרות האלו, וזה ממש לא בוגרי קורס בניהול עם התמחות במערכות מידע.

למעלה