מחפש להכיר

zxasd

New member
מחפש להכיר

למרות שאולי זה לא הפורום הנכון לזה אבל בכל זאת אני סטודנט בן 23 מבר אילן מחפש להכיר סטודנטית בגילאים 20-23 מאזור ראשון המסנג'ר שלי: [email protected]

RichardSmith

New member
צודק!

יש פורום הכרויות, יש את הקומונה שלי...
אני די בטוח שסטודנטיות לא יכנסו למסנג'ר שלך ככה...

jedijedi

New member
מה זה צריך להיות?!

הלו, קצת פרטים על עצמך, אף אחת לא משתכנעת בכזו קלות.. מה אתה לומד בדיוק? תחום המדעים נחשב מוערך בעיני הבנות, ואילו רוח וחברה קצת פחות, מסיבות מובנות... איפה אתה גר? יתרון למי שגר במרכז ולא אצל ההורים... איך אתה בלימודים? לבנות קשה לעמוד בפני מצטייני דיקן... במה אתה עובד? חברות הייטק נחשב מאוד סקסי... איך אתה נראה? אם הלך לך טוב בשאלות עד עכשיו, אז זה ממש לא משנה...
אבל עזוב אותך, מהשאלות הללו אתה יכול לראות שהבנות כאן מתעניינות רק בכסף ויופי, איזו רדידות... מי בכלל רוצה לצאת עם כאלו?

tuluse

New member
ואגב...../images/Emo187.gif

אצלי דווקא אין יתרון ללומדי תחום המדעים...דווקא מדעי הרוח והחברה זה נחמד...

מתן4ל

New member
אז כל בחורה הייתה רוצה לצאת איתי?

אני לומד מדעי המחשב, גר באיזור המרכז (אצל ההורים אבל אחרי החתונה אני לא אגור אצל ההורים...) אני לומד לMA [ממוצע 86 בתואר ראשון זה מספיק?] ועובד במחשבים. ואני פנוי (בן 26).

unholy

New member
האמת שזה אפילו לא זה

בחסות האינטרנט הוא יכול להיות גמד של מטר 30 ויכול להיות ענק של 2.10...הכל תלוי בכמה את רוצה שהוא יהיהP:

הייבי

New member
לא, לא סיבה מספקת

לי יש כמה חברות דתיות שכבר מזמן היו קופצות על מציאה כזו..

מתן4ל

New member
המ... יש לי רעיון נהדר:

אכפת לך בבקשה להודיע לחברות הדתיות שלך שאני פנוי... (ומקסימום אם זה לא ילך הן לפחות יספרו לך מה הקאטש
)

מתן4ל

New member
בפתוחה

אבל אני גר ממש קרוב לבר-אילן, ואין לי בעיה להגיע להרבה מקומות ליד הרצליה[ששם אני עובד] או במרכז (יש לי אוטו).

למעלה