כשאני על בירכי, מנשק את הריצפה עליה דורכות כפות רגלייך וניגש לעבודה...מבריק ומצחצח כל פינה בביתך. מחפש את זו שתדע לנצל אותי, להשתמש בי, ולזרוק אותי (או אולי לא??) איפה את?
כמו שזה נשמע לי - אתה מקבל סיפוק מזה - אז תשלם! חוץ מזה כל ההוצאות עליך (חומרי ניקוי, נסיעות, בט"ל) בתנאים אלה אני מבטיחה לא להיות בבית (כי ממש לא רוצה אפילו לראות אותך): המפתח יהיה בפיצוציה בפינה, כנס, נקה, לך.
מה זה מתאים לי.... פעמיים בשבוע.....ביום ראשון וחמישי.... תריסים (לא עשיתי מזמן) חלונות.....לפני הגשם..... קצת סידור ארונות ...לא איכפת לך? וכצ'ופר, תעשה סדר בנעליים.....ואם בא לך גם לצחצח אותן.... כל זה רק אחרי שתוריד את הזבל.....ואת החול של החתולים.... אם אתה כבר למטה......אז תאכיל גם את חתולי הבניין.... תגיד שאני שלחתי אותך......
גם אצלי זה כולל את ניקוי החול של החתול. מבטיחה יותר לא לגעת בזה! ותראי איך אנחנו יוצאות טובות: לבחור יש בעייה. לנו יש בית נקי (אני עומדת גם על תשלום - פסיכולוג עולה יותר), הוא מסופק, אף אחד לא מפסיד כלום. נפלא. אצלי יספיק פעם בשבוע נ.ב. אין לי מי יודע מה תריסים וחלונות, את כישורי הגיהוץ שלו צריך עוד לבדוק אבל סיפוק מיוחד הוא יקבל מסידור החדר של הבן שלי אחרי שבת שהוא בבית...
אבל מגי, אני ממש מבקשת, בתור מנהלת הפורום את מוכרחה לעשות את רישום הימים והשעות אחרת יהיו כאן ריבים נוראיים. אני מריכה משהו כמו שעתיים בששי בבוקר ועוד 4 שעות ביום שני. חוץ מזה צריך את הרישום שנדע כמה הוא צריך לשלם ואיך החלוקה ביננו. ערב נעים
אמרתי שם שאני מוכנה כדי למנוע מריבות מיותרות להסתפק בפעם בשבוע, אפילו בשבת לאיזה שעתיים, כי לא בא לי לראות אנשים זרים מסתובבים לי בבית. כתבתי גם שאתן תבחרנה את היום.......ואני אסתפק ביום שישאר .....לו חופשי. ולי הוא ישלם יותר, כי אתן לו לטפל לי בנעליים.....(בארון) צריך לשאול את הנער כמה הוא משלם עבור הרשאתנו........ כולם לקחת מספר........ולהסתדר בתור......