מחפש להיום בערב

shayba

New member
מחפש להיום בערב

מסעדה יפנית ל-10 אנשים לא יקרה מידי ושיהיה בה תפריט מגוון (לא רק סושי). אזור ת"א והרצליה והסביבה. חשבתי על סאלי (לא הייתי שם אף פעם) - אבל משום מה יש לי רושם שזו מסעדה יקרה - האם נכון ? תודה מראש

שח_מט

New member
אכן יקרה

מצורף אתר עם תפריט של סאלי. אני לא נהניתי בזמנו. חפש מידע על מיאקו, המקום החדש בסוף דיזינגוף (יפני/סיני כזה) ובכלל עשה חיפוש בפורום על יפני ותגלה מועמדים.

shayba

New member
חשוב לשים לב

שאני צריך שולחן ל-10 אנשים. לא בכל המסעדות היפניות אפשר להעמיד שולחן כזה גדול בנוחות בלי שיראה כמו גידול באמצע במסעדה - כמו למשל - מון, סאקורה ואפילו (למיטב זכרוני) סושידו. זו בעצם (לדעתי) הבעייה העיקרית שלנו - כמות האנשים. האם מיאקו מתאימה לשולחן כזה גדול ? ממתין לעוד נמלצות. תודה

גידי42

New member
דווקה השבוע קראתי על

צ'יינה טאון באלנבי שמשלבת אוכל סיני, יפני ותאילנדי במחירים למעלה מסבירים. יש את הסושידו ברוטשילד וכמובן הפיתרון הפשוט והאולטמטיבי "ג'רף" אהה ויש עוד מסעדה ששמה פרח מזיכרוני במרכז ויצמן החדש שמציעה עיסקות סושי במחירים שהדעת אינה מצליחה לעכל.

shayba

New member
מישהו מכיר את "יאקוזה" ?

מישהו היה שם ויכול לספר איך היה ? תודה מראש

meravbr

New member
שח מתכוון ליאקוזה בסוף דיזינגוף -

לא הייתי שם. אני הייתי ממליצה או על אונמי - יש להם שטח די גדול של שולחנות יחסית גדולים (מצד שמאל כשנכנסים) ותפריט מגוון (גם בשרים ונודלס) או על קיוטו בהרצליה - עשינו שם מפגש פורום וסידרו לנו שולחן מרובע די גדול ואפילו די "אינטימי" (כלומר בצד המסעדה). סאלי אכן יקרה מדי. אני לא אחזור לשם בקרוב.

שח_מט

New member
הבחור אמר לא יקר מדי

אונמי וקיוטו מאוד מאוד מאוד יקרים... על יאקוזה פרסמו פה לפחות שתי ביקורות.

אני וגידי פרסמנו ביקורות

שניתן למצוא אותן בקלות אם רוצים. פעם ראשונה נהננו, בפעם השניה היה ממש פחות טוב והקינוחים היו על הפנים. לא טוב לי יפני-תיאלנדי-סיני באותו מטבח, אבל זו אני.

שח_מט

New member
לחשו לי גם שבאבן גבירול

ליד הורקנוס יש סושיה חדשה דיז זולה בשם סושילה... אני לא מכיר את הטעם של הבחור שסיפר לי אז אל תראו בזאת המלצה אלא הודעה. ללכת ולנסות... אני אולי אקפוץ בחמישי. לא מצאתי טלפון או אתר של המקום.

ליאקוזה יש אתר מרהיב

אם אני לא טועה- אתר עם צילומי המנות כולן..אתר יפה מאוד.

odz

New member
יפנית ל-10 ...

אמנם מסעדת אונמי בתל אביב נחשבת ליקרה , אך לדעתי אפשר להרכיב תפריט לכזו כמות של אורחים בצורה מבוקרת ולא מאד יקרה. בכל מקרה זו ההה- מסעדה היפנית . בהצלחה.

למעלה