מחפש לאן לצאת עם

feda2

New member
מחפש לאן לצאת עם../images/Emo68.gif

שלום, אני בן 17, לפני כחודש עברתי לב"ש, אז אני לא ממש מתמצא בעיר. אז מה שאניי מחפש בעצם זה מקומות שאפשר לקחת את חברה שלי אליהם. (בבקשה אל תמליצו על מועדוני ריקודים וכו כי זה לא מה שאני מחפש) אני מחפש מקום שאפשר לשבת בכייף לאכול, לדבר וכו(ועוד משהו חשוב שלא יהיה יקר). אם אפשר גם קצת פרטים על המקום כמו כתובת(גם באיזה אזור זה נמצא, הכי טוב זה אם המקום ב"עיר העתיקה"), מה בתפריט, אם צריך להזמין מקום...ועוד. תודה...

feda2

New member
אהה וגם אם אתם מכירים בתי קפה טובים

בעיר...אז תמליצו.

DEATHRUCTION

New member
לך לפסיכודאלי! יש פוגואים

אפילו שאתה לא אוהב לרקוד גם אני אבל פוגואים זה גזעי!

Superdror

New member
תשובה מאוד לעניין

ועכשיו תחזור לפורום מטאל ותספר להם על פוגו מדהים.

DEATHRUCTION

New member
טוב! זה שאתה גזעי וקשוח נוראה הבנתי

כבר! וגם אתה לא וונאבי! אה אתה לא מאגניב?! אדון נכבד דיי להשמיץ אותי כי אתה ממש לא מכיר אותי!

fed

New member
רואים איזה מן בנאדם אתה

אני שאלתי שאלה רצינית וביקשתי תשובות רציניות...ואתה מזמין אותי לצאת עם חברה שלי לערב פריקים, ועוד מגיב לסופרדרור על שענה ברצינות. תתבגר קצת, ותחזור אליי.

Hamall

New member
בצל...אתה יודע...

בפסיכו אין רק את הערבים של המטאל...בעקרון זה מועדון של מוזיקה אחרת ומסריחה... וגם ככה עכשיו אין את הערבי המטאל...אז בכלל אין מה לדבר....

Superdror

New member
קודם כל ברוכה הבאה אל עירנו...

וכעת נעבור אל הנושא הנדרש. ריקודים לא הקטע שלנו, על כן, הפסיכודאלי, פורום ואלו לא יוזכרו. אם אתם מחפשים לאכול ועדיף בעיר, אז יש לכם את פיצה ג´ין פיס שנמצאת ברחוב קק"ל בבאר שבע (קק"ל 40 אם אינני טועה - זה יוצא מול בוןבון אם זה אומר לך משהו), כמה מטרים מפיצה ג´ין פיס ישנו בני הנקניק שמוכר סנדוויץ נקניק שאין לזלזל בו לעולם !!!! באותו מקום גם מוכרים סביח.... אני אישית לא אוכל סביח ולכן לא יכול להגיד לך דעתי, באותו רחוב, קק"ל, קצת למעלה יותר ישנן כל מיני חנויות המוכרות שווארמה ..... ואיך שכחתי , בעיר יש גם את השיפודיה של עזרא... וגם את "אמונה" שזו שיפודיה הידועה בקבב שלה, אנשים טוענים שהוא הכי טעים בעולם, אני לא מסכים איתם :> לאף אחד מהמקומות שציינתי לא צריך להזמין מקום... ולא יהיה לך תור כל כך גדול גם.... מחירים.... כמו כל מקום אחר, אצל בני בסביבות ה15 שקל לבאגט טוב. הפיצה אני חושב 6 לפרוסה או 40 למגש(ונראה לי שגם בקבוק קולה כלול), השיפודיה של עזרא, בסביבות ה20 שקל ללאפה... "אמונה" אותו הדבר.... וד"א, שכחתי לציין ש10 מטר מפיצה ג´ין פיס ישנה גם השיפודיה של ללו שאני אישית אוהב לאכול שם, אני מכיר את בעל המקום ואני יודע שהוא בן אדם מאוד נקי ואני נהנה לשבת שם, מחירים סבירים גם כן.. מקווה שעזרתי לך ... אם אתה צריך עוד משהו תפנה אליי באי סי קיו 98492807 או תשלח לי מסר

fed

New member
תודה רבה.

על התגובה. בנתיים אין לי איסיקיו אבל רשמתי את המספר שלך...וברגע שיהיה לי אני אנצל אותך עוד קצת
עכשיו במקומות שציינת, זה מקומות נורמלים...כאילו לא איזה פיצוחיות שכוניות אה?

fireman

New member
המקומות שציינתי די נורמליים...

כמובן שזה לא כמו לשבת באפרופו או נאפיס שגם יש בב"ש .... אבל זה מקומות די נורמלים.... והם גם די מרוכזים באזור אחד... אז אתה יכול לעבור מאחד לשני ולבחון אותם...

למעלה