מחפש לאונרדו

פסיכי1

New member
מחפש לאונרדו

מחפש קטנוע אפריליה לאונרדו 150 במצב טוב תשאירו מסר
 

magesty

New member
מ YAD2

יצרן: אפריליה דגם: לאונרדו נפח: 150 שנה: 1999 מחיר: 4,000 ₪ יד: 3 אזור מכירה: תל אביב עיר/ישוב: טלפון: 050-9101050 סלולארי: -ק"מ: 24,000 צבע הרכב: כחול בעלות נוכחית: פרטית מוכן להחלפה: כן מנוע אחרי הרצה החלפתי מנוע קומפלט חדש עם קבלות ממוסך מורשה ללא תאונות באמת קטנוע חדש מי שמעוניין שיתקשר עקב מעבר לאוטו
 

פסיכי1

New member
ראיתי את המודעה הזו

אבל המחיר שהוא מבקש מגוחך ביותר ,המחירון של הקטנוע הוא 2500 ש"ח
 

moomai

New member
מה מגוחך? אתה רציני?

הבן אדם כותב שהוא שם מנוע חדש! לדעתי שווה הרבה יותר מעוד 1500 ש"ח מעל המחירון. צא מהקבעון!
 

פסיכי1

New member
אז מה

אז מה אם הוא שם מנוע חדש? ליתר דיוק הוא לא שם מנוע חדש אלא החליף מספר דברים בקטנוע כמו-כן היבואן של אפריליה פשט את הרגל בארץ------------>למצוא לו חלפים זה סיוט לדוגמא אם במידה והתקלקל חלק מסוים אז האפשרות למצוא לו חלק חלופי היא קטנה אלא אם כן החלק משופץ כלומר נלקח מקטנוע אחר. לכן המחיר שהוא דורש מגוחך וכמו-כן, בגלל הסיבה הזו של היבואן, המחירון של הקטנוע בקרשים. אז לפני שאת קופצת בראש תדעי את כל העובדות.
 

אסף12351

New member
עם כל ה כבוד...

אני מחזיק לאונרדו 1999 23 אלף קילומטר מתוחזק מהיר ויש לו מולטיוואר ואגזוז בדרך אני אוהב אותו מאוד מאוד ולא חושב שיש עוד כלי בנפח שלו במחיר שלו שיתם פאן כמו שהוא נותן ומי שמכיר את הליאונרדו יודע על מה אני מדבר. ובקשר לבעיות אמינות???? בלי עין ה רע הוא םיקס כרגע חדש דנדש. וכשיגיעו אז אני רגוע.... אני עובד במוסך ששייך למטרו באשדוד אז הכול ב רגוע תיקרא טת החתימה שלי ותבין.
 
למעלה