מחפש כרטיס מסך

היימן123

New member
מחפש כרטיס מסך

אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי. כי הכרטיס מסך שיש לי עכשיו לא מספיק טוב. אני רוצה שיהיה מספיק טוב כדי גם שיוכל להריץ משחקים שיצאו כבר ובמיוחד משחקים שיצאו בעתיד (assassin's creed unity, far cry 4, battlefield hardline, GTA V וכו') ושיריץ אותם על FPS טוב ויעבוד חלק על איכות יחסית גבוהה. עדיף כמה שיותר זול אבל מחיר בערך בין 1,000 - 2,000 ש"ח. הנה המחשב שיש לי עכשיו:

http://h20565.www2.hp.com/portal/si...ac.admitted=1402394586951.876444892.492883150

צריך גם שהכרטיס מסך יוכל לעבוד עם כל שאר הדברים במחשב (למשל אני יודע שצריך ספק כוח מסוים וכל זה)

תודה!

shemerkuz

New member
עשיתי המון עבודת מחקר על זה...

לפני שבועיים קניתי GTX770 - 2TB של חברת ג'יגהבייט עלה 1800 ש"ח.
בחרתי בו אחרי המון סקר שוק, הגעתי למסקנה שמבחינת הביצועים מול המחיר הוא המשתלם ביותר, והביצועים שלו לא נופלים בהרבה מכרטיסי מסך טובים יותר - שעולים הרבה יותר.

shemerkuz

New member
לא שמתי לב לנתוני מחשב שלך קודם...

הכרטיס מסך מצריך ספק של 600W (למרות שבפועל אתה אמור להיות בסדר גם עם 550W),
צריך גם שלספק כוח יהיו מחבר 6 פינים ו 8 פינים.

לא רשום שם השם של המארז - צריך לבדוק שיש לו מספיק מקום לכרטיס מסך - האורך שלו 29 ס"מ - לא בטוח שמארז mid Atx יספיק לזה.

היימן123

New member
תודה על ההצעה

אז איך אני בודק אם יש במארז מספיק מקום? ואיזה ספק כוח אתה ממליץ לי?

shemerkuz

New member
ככה:

לגבי המארז - תמצא את השם המדוייק שלו וחפש אותו בגוגל יחד עם המונח: "GPU LENGTH" - ותראה מה הגודל שלו.

לגבי ספק כוח - אני הלכתי על:
SeaSonic M12II Evo 620W Bronze

הוא אמין, קיבל ביקורות טובות - יש לו את כל החיבורים האפשריים שאתה תצטרך - והכי חשוב הוא שקט!
עולה 415 ב KSP

למעלה