מחפש כלה ברוח הזמן ...

פייקו

New member
מחפש כלה ברוח הזמן ...

האם זה אך מקרי שתמיד אני מחפש את האישה (שתקרא הכלה עם הזמן) בלבוש החצאית המסורתית והארוכה שמטאטא את רחובות העיר ואת שבילי המוח שלי אני למעשה תוהה האם אני היחיד בקטע הזה או שמא זה כל מי שחזר ומחפש את האישה שתשלים את מה שהוא משאיר או השאיר מאחור...אולי את אותה הדרך שהוא כבר לא מוצא בעצמו כעיוור באפילה -או כעיוור מעומס האור..?

פייקו

New member
חמאה בספל../images/Emo13.gif

אני תוהה האם זה אך מקרי שאני תמיד יוצא או מחזר אחר נשים דתיות למרות שכבר יצאתי מהדרך הזו לפני הרבה שנים או שמא זה חלק מתהליך של לחפש את עצמך באישה שהיא הקשר שלך לעבר או שמא זה עדיין חוסר השלמה לדרך החדשה שבחרתי לי מחוץ למסגרת הדתית?

גוראריה

New member
זה בגלל שהחרדיות יותר סקסיות

לפחות חלקם הגדול ,לטעמי ואולי גם לטעמך ,זה למה .

ואתה שואל אותנו

??? מאיפה שאנחנו שנדע? אני לפחות, לא מכירה אותך בכלל. התשובה אצלך. אבל בשביל הספורט (והפרספקטיבה) - אולי המשיכה שלך היא לאתגריות שבעניין? (דתיות משחקות קשות להשגה על-פי בסיס הנתונים הראשי) אולי אתה מודע לצורך שיגיע מתישהו בכלה, אבל לא באמת מעניין? (ועם דתיות אתה יודע שהסיכוי שיצא מזה משהו די קטן, לאור הבחירה שלך בדרך חיים אחרת) אולי אתה סובל מאיזה תסביך אדיפוס ומחפש את דמותה שלך אימך בבחורות? (אני מנחשת שאמך דתייה...) אולי אתה חסר בטחון מול הבוטות (או הפשטות, תלוי איך אתה מסתכל על זה) אצל נשים חילוניות? (והרי ידוע שכל הדתיות צנועות מבפנים ומבחוץ) אולי אתה סתם מחפש אהבה איפה שאתה רגיל מתוך אינרציה? בכל מקרה, תאמין לי (או לא) ברגע שתמצא אהבה, זה בכלל לא ישנה לך אם היא עובדת זרה מרומניה, עולה חדשה מברזיל, או רקדנית סטפס מערד. עכשיו תגיד לי אתה. למה אתה חושב? >ספל חמאה מאמינה באהבה<

פייקו

New member
האמת שאני את אמא שלי אני ...

לא בדיוק מכיר לפחות מאז שהורדתי את הכיפה מעל לראש כך שאני לא חושב שאני מחפש אותם בבחורות עם החצאיות ומוזר הוא שאמא שלי כאדם שנגע בעולם הבוהמי שכחה איך זה להיות שם.. אך נראה לי שבאמת האתגר עושה את זה יותר מעניין להיות כמו איזה צורף שלוקח ברזל שלא נגעו בו מכה בו ועושה בו כעולה על הרוח השובב.. ייתכן וייתכן שיש משהו במה שאת אומרת שנשים חילוניות בוטות יותר ממה שהן צריכות לקחת על עצמןמהחופש של הגבר לפריצות ונשים דתיות נראות לעומתן יותר מעודנות ויותר צנועות וזה מושך כמו פרפר לאש.. אך את יודעת אחרי הכול לאן שהלב מוליך שם כנראה נלך.. אך השאלה בעיניה עומדת האם זה מקרה לחוזרים בשאלה או ...?

ההורים תמיד ברקע

זה לא משנה אם נמצאים ליד ההורים או לא, הצורך קיים תמיד. ולשאלתך – פנטזיית הנזירות המצויה ברחבי תבל די מקבילה למה שאתה מתאר. שמעתי גם מחילונים שהם מפנטזים על דתיות מאותה סיבה. יש אפילו מעצבת אופנה (אינני זוכרת את שמה), חילונית לגמרי, שמעצבת בגדי נשים בהשראה נזירית. בראיון איתה היא אמרה שזה נראה לה סקסי. אלא מה, שבדרך כלל בעלי פנטזיות הנזירות-דתיות-בתולות-כל אלה ש"אסור להן", מסתפקים עד כמה שהבנתי ברצון להגשמה חד-פעמית או קצרת-מועד ולא נסחפים עד כדי החלטה שלא להיות נשוי לאף אחת שלא עוטה חצאית, אפילו אם היא מדהימה מכל הבחינות. אני מאחלת לך שתמצא מישהי שיהיה בינכם אמון זוגי חזק יותר מבד כותנה או צמר וגם יותר מכל האיסורים ההלכתיים, כי זה יבוא מבפנים.

ברוריה2

New member
נדמה לי שגם הפרסומת של KENVELO

היא על נזירה. ובאשר לפנטזיות על בחורות חרדיות-שמעתי כבר הרבה וידויים כאלה. זה המסתורין והבתולין והטוהר והתום והן שונות ואחרות (מתקשר לפנטזית "האחרת") ובטח יש כאן כמה בנים שיכולים להמשיך.. ולי יש בכלל השערה שזה נובע מהחיפוש אחר המוכר-דהיינו, עם דוסיות אני יודע להתמודד, אני מבין איך הראש שלהן עובד וכיו"ב. >ברוריה נמנעת מלהוסיף גוון אישי הפעם<

Le Fay

New member
בקיצור: אולי אתה מעדיף בנות שלכאורה

לא מבינות מה אפשר, לא יודעות מה הן רוצות ובטח לא יגידו גם אם כן (מעניין למה). ומה זה "יותר ממה שהן צריכות לקחת על עצמן מהחופש של הגבר"? מי בדיוק מחליט מה "הן" צריכות? (סתם חילונית אחת שרוצה לדעת).

Le Fay

New member
מזה שכל כך קשה לנו לראות את זה על

עצמנו (אבל אצל אחרים זה שקוף לגמרי)

אולי זה לא נכון?

ואתה סתם נמצא בסביבה כזו ולכן זה יוצר את הרושם כאילו זה מה שמושך אותך? אבל אני יחשוב

פייקו

New member
נראה שהסביבה אכן משפיעה על הבחירה

וסביר להניח שיש לזה השפעה על דרך הבחירה שלי אחרי הכול אולי אני כן הורדתי את הכיפה אך לא שינתי את מקום הגדילה שלי ואני חושב שזה נותן את השפעותיו על דרכיי הבחירה... קראתי כאן את כתבת של ש חף "יש לי הרהורי כפירה בחילוניות" ואני חושב באם בפוגשה מספר פעמים בהווי שהיה מנת חלקה רוב חייה זה גרם לה להרהורי כפירה אני שעדיין נמצא בסבבתי שלי שבה חוצבתי לא כל שכן... לכן נראה לי שתהליך זה עובר על הרבה חוזרים בשאלה כל עוד הם אינם מתנתקים מאיזור המרעה שלהם הקודם..ואז התהליך יכול להיות יותר נוח לקבל אורחות ודרכי ראות שונות..

למעלה