מחפש כלב (לחבר)

מחפש כלב (לחבר)

חבר שלי מחפש כלב מסוג: 1) ויסלה 2) זאב\רועה גרמני 3) לברדור (לפי סדר עדיפויות) רצוי מסוג זכר. הוא מוכן לשלם סכום סימלי בלבד (רק על הטיפול בגור, ולא לשלם על הכלב עצמו) כל אלה שיוכלים לעזור נא לפנות לטלפון: 055-924-250 (לפנות לאליאור-זה שמחפש את הכלב) או באיי סיי קיו: 321007694 (האיי סיי קיו שלי)

d-edge

New member
מחפש תוכי (בשבילי)

אני שלי מחפש תוכי מסוג: 1) ארה יקינטונית 2) קאקדו מייג'ור מיטשל 3) אין שלוש (לפי סדר עדיפויות) רצוי מסוג זכר או נקבה. אני מוכן לשלם סכום סימלי בלבד (רק על הטבעת שעל רגל הגוזל, ולא לשלם על התוכי עצמו) כל אלה שיוכלים לעזור נא לפנות לטלפוון 061-111 אין שם אף אחד (לפנות לדוד-זה שמחפש את התוכי) או שלא באיי סיי קיו. אל תיעלב אלעד, זה בצחוק.. פשוט אף אחד לא ייתן לחבר שלך לברדור גזעי בחינם. וגם לא מהסוגים האחרים.

תתפלא.. בעמותות בטוח יש

תתפלא אבל ברחבי העמותות למען בעלי חיים בארץ הוא בטוח יימצא את אחד הגזעים.. הטעות שהוא עושה זה שהוא יושב ורושם פה והוא חושב שהוא יימצא באמת פה משהו... שיתחיל לרדת לעם ולחפש בעמותות!!.. לא פה..

d-edge

New member
גם נכון..

אבל אם מישהו רוצה בכל זאת לתת לי ארה אני אשמח ;) יקינטונית בלבד.. תודה. אגב אוהד הארה שכבר נתת לי התאקלמה יופי..

סליחה אבל אני נמנע מלצחוק בגלל ש..

סבתא שלי נפטרה לפני יומיים.. דווקא יש לך הומור טוב בקשר לארות אין מה להגיד.. אבל אני משתדל שלהיות כמה שיותר רציני ולכבד את זכר סבתי...

למעלה