מחפש כלב לאימוץ

shima

New member
כבר תיקנתי אותך פעם לגבי הטעות הזו

יש הגנה לבעלים אם הנתקף היה מסיג גבול. בכל מקרה עדיף להשקיע באזעקה ולא בכלב מהסיבות שפורטו כאן כבר.

AllRed

New member
תיקנת אותי...? - מבירור שאני עשיתי ותקדימים

שחבר שלי סיפר לי עליהם גנב שננשך בבית של מישהו יזכה בפיצויים נרחבים...זה החוק. אם משהו השתנה אנא, הביאי את הפס"ד לכאן או החוק החדש/ישן.

shima

New member
לא, התכוונתי לאולטרה

אבל הנה מאמר מעניין בנושא.

AllRed

New member
אני שונא את כתיבת עורכי הדין הזו! היא מעצבנת

לא מסוגל לקרוא דברים כאלה. מוציא ואתי מדעתי.

shima

New member
חבל

זה מאמר מצויין שכתב בהתנדבות חבר פורום לשעבר שיש לו שלושה כלבים מקסימים. וגם לכתיבה עורכדינית מתרגלים, אל תפסול את כולנו....

AllRed

New member
כשאהיה רגוע יותר אתיישב לקרוא. הבית בבלאגן

בגלל שמתקינים משהו מחר...

גועל נפש.... לכלב שבאמת אוהבים אין מחיר../images/Emo46.gif

אם הגנב היה לוקח אותך למשפט על דבר כזה, עזוב שזה היה נגמר סביר להניח בפיצויים שהם בכלל גבוהים יותר מ30 אלף שקל, מה גם שהכלב היה נכנס אוטומטית להסגר(ואולי אף להמתה, תלוי בהיסטוריית התקיפות ובחומרה..). אני הייתי מעדיפה לספוג נזק גם של גניבת כל תכולת הבית או ווטאבר בתנאי שהכלבה שלי תהיה בסדר ולא תסתבך בשום דבר. תעשה טובה לכלב, ואל תאמץ אותו.. לפחות לא כרגע, שאתה לא מבין עד הסוף את כל המשמעויות שאימוץ כלב כרוך בהן..

אסִי

New member
לפי התגובות שלכם

כנראה שאני בסופו של דבר לא אקח כלב ונשקיע את הכסף לטובת דברים אחרים. שוב תודה על ההסברים.

שמחה שזה מה שהחלטת..

את התגובה למעלה פרסמתי לפני שראיתי את מה שכתבת.. כל הכבוד, אני שמחה לגלות שאתה בנאדם אחראי והרצונות שלך הגיעו מחוסר ידע..
מי יודע, אולי בעוד כמה שנים יהיו לך יותר אפשרויות מבחינת כלב בבית

motek35

New member
נראה לי החלטה נבונה לתקופה הזו מעניין אותי

לדעת מה שמעת על 'עמותות באיזור' ועל אילו עמותות מדובר, שהבעת תהנגדות כל כך גדולה לאמץ מעמותה ?

toomuchdogs

New member
../images/Emo45.gif יופי, לפחות עד שהתנאים ישתנו..במיוחד

תנאי החצר..

....

אם ההורים מוכנים לשלם על טיפול רפואי- אתה יכול לאמץ מעמותה. הרי אתה מחוייב אך ורק על טיפול רפואי- וזה יוצא הרבה יותר זול מאשר לעשות זאת לבד. 400-700 ש"ח (ואפשר תשלומים) ותצא עם כלב מחוסן ומעוקר. שק של בונזו לא יחזיק לך חודשיים אם אתה רוצה כלב גדול. מה עם הוצאות על אביזרים לכלב? רצועות, קולרים, עצמות, צעצועים? לקחת בחשבון?

zooom360

New member
פרו פלאן של 17 קילו החזיק לאמלי חודשיים.

אז בטח ששק של 22 קילו

ממש לא מדד

בונזו הוא מזון הרבה פחות מרוכז מפרו פלאן. כלב יסיים שק בונזו מהר יותר מאשר שק של פרופלאן- או כל מזון אחר באיכות דומה. כלב גדול יאכל כ500 גרם בונזו ביום (משתנה בהתאם לרמת הפעילות, גודל, גזע וכדומה). כך ששק בונזו לא יספיק לחודשיים.

white volchok

New member
כלבה למסירה

יש לי כלבה למסירה שדי מתאימה לקריטריונים.אבל אני צריכה לראות את המקום שבו אתה מתכוון להחזיק אותה.

למעלה