מחפש כיוון

מחפש כיוון../images/Emo178.gif

היי אני בן 24, לא מזמן עזבתי עבודה של כמעט 3 שנים במרכז תמיכה של חברת מחשבים גדולה. אני כרגע מחפש כיוון, אני לא מאלה שכל החיים ידעו מה הם רוצים לעשות ולכן קשה לי להתמקד על תחום שאותו ארצה ללמוד. כל פעם שאני מתחיל לנבור בנושא ולחפש באינטרנט אחר מידע על מקצועות שונים אני מוצא את עצמי יותר מבולבל, מיואש ופשוט עוזב את זה. עוד לא הצלחתי לשים את האצבע על תחום שאמרתי "הו, זה מה שאני רוצה לעסוק בו". אני מתחבר בעיקר לתחום המחשבים, מאז ותמיד עסקתי בזה, אפשר להגיד שאני הטכנאי של השכונה, הבחור הזה שכולם מגיעים אליו שיסדר להם את המחשב, יתקין להם חומרה ויפרמט מערכת הפעלה. אני די נהנה מהתחום הזה, אבל לא רוצה להיות טכנאי PC פשוט, אני רוצה להתפתח מעבר לזה. יצא לי לעסוק בפירוק והרכבה של מחשבים ניידים, גם מזה אני יחסית נהנה, אני אוהב לקחת משהו מקולקל ולתקן אותו. את העבודה שעזבתי לא מזמן די לא אהבתי, יש כאלו שבטח ירימו גבה ("אז למה נשארת 3 שנים?), ובכן הייתי צריך עבודה, וזו הייתה עבודה די נוחה למרות שלקראת הסוף קיבלנו עוד ועוד פרוייקטים וזה פשוט שחק אותי ברמות נוראיות. מה שכן, הגעתי למסקנה שאני אשמח בעתיד המקצועי שלי לעבוד פחות מול אנשים, זאת אומרת אין לי בעיה של עבודה בצוות, פשוט לא כל כך מתחבר לעבודות של שירות לקוחות. התחומים שמעניינים אותי הם מחשבים, גאדג'טים, טכנולוגיות חדשות, מכוניות, עיצוב (גרפי וקצת פנים) וקצת קצת כלכלה. יש משהו שמשלב את כל אלה? (אני שואל בצחוק, אני יודע שלא...) מה דעתכם? מה מתאים לי? אם תצטרכו עוד פרטים, נא ידעו אותי.

לא יודע אם זה מתאים לך

יש שני תומי לימוד שהם יכולים להיות חדשים עבורך. הראשון זה לימודי תקשורת מדובר בלימודים עד תואר שני מעניין ביותר. התחום השני זה לימודי משחק זה יותר ממקצוע זה דרך לחיים בהצלחה

תשובה

רעיונות אפשריים: מדעי המחשב אבטחת מידע הנדסת חשמל הנדסת אווירונאוטיקה

למעלה